Ну за 86 рік сумніваюсь... Бо у 87-88 я там вже тусувався і переходив по двох кладках через річку-гівнючку, перепрошую Зубру, яка була вкрай подібна до нашої Полтви 82-83 років в районі Промислової, де я проживав, але в мініатюрі

( Це там де був центр озера і його течія). З того боку взагалі було страшно і дико і там був Танковий

... Для дітисок то була фест кульна мандрівка, після якої діставали по сра... , перепрошую, задниці. Але завше приносили пару патронів( і навіть виділи снаряд втикнутий в землю і мій кулєга пробував його витєгнути, а я му казав шо він йолоп і я йду відтіля поки він не бахнув

) і перед очима стоїть купа танків... До речі в якійсь темі питали про танки... Так от у той час там було ціле кладовище танків різних часів... Але я шось загнув не в ту сторону... І піонерський табір тоді ше був доволі в порєдному стані, а от станція то так-вже була розібрана на цеглу... До речі дуже класні фотки тут тої станції, нігди не бачив (оффтоп - а що то за Львівцентр, в якому такі фото прикольні є?). А там де Шувар дійсно була трясовина, по якій йшла якась грубезна труба по якій ми ту багнюку досліджували (певно в дитинстві я тоже троха діггером був

) І до речі та карта і мене є(принаймі була

- я її особисто купляв в книжковому магазині при совєтах...