Новорічні прикраси

Автор inkognito, 28.12.2009 20:46:20

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

  Чи міг би хто із вельмишановних дописувачів форуму поділитись інформацією де б у Славетному Місті Лева придбати ялинкові прикраси, гірлянди прийнятної на розумні гроші якості? !Сhina || PRC. Не маю жодного бажання провести свята із паяльником під деревцем (не подумайте зле, воно у нас автентично пластикове вже як більше 5-ти років, Карпат шкода). Дякс!
Resistance is futile

Belka

На скло-дзеркальному заводі можна купити іграшки на ялинку, якщо не помиляюсь то вулиця називається Балабана (бічна Джерельноі) а магазин зветься " Ялинка". :)

inkognito

 Дякую за пораду, чекну при нагоді та звісно тут відпишу. Дорогою виникло декілька питань:

1) На Шевченка то ж був скло-дзеркальний завод від котрого зара невеликий будиночок залишився + якась мінімальна капличка здається. Чи я шось попутав?
2) Чомусь здається, що у "Ялинці" теж саме засилля китайщини. Типун мну на язик (перевірю - буде про шо говорити)
3) Круглі іграшки на ялинку задрали. Як би це не парадоксально не звучало, але хочу квадратні "круглі" кульки на ялинку. І же би там explorer.lviv.ua писало, пару писків друзів було (так, з повітря, щойно виникла ідея)
Resistance is futile

VeNick

склодзеркальний завод знаходиться десь в районі вулиці Джерельної, він там завжди був, просто колись він рахувався як одне ціле зі склозаводом, але десь у 90-х їх розєднали. Там ще до тепер роблять не погані іграшки які за співвідношення ціна-якість цінують за кордоном (там їх через те що вони дешеві викидають прямо з ялинкою)
УКРЗАЛІЗНИЦЯ

solodkas

Дуже великий вібір ялинкових прикрас в магазині Епіцентр

241 Гості, 1 Користувач