Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Вам не прийшов лист із кодом активації?

Увійти
База даних об`єктів | Фотогаларея | Картогалерея
Сторінок: « 1 2 3 4 5 »
  Друк  
Автор Тема: Дірка на ВЗ  (Прочитано 6707 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
RoMeL
Адміністратор
Постійний Дописувач
*

Рейтинг 49
Стать: Чоловіча

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #40 : 11.06.2009 23:54:15 »

ги... я кожен ранок на роботу йду біля того джерела,так о 8.00 там людей вже море Шокований... в будь-якому випадку, тре буде швидше встати якось і оглянути місце... де воно там би мало бути? Показую язика
Записаний

Fruere vita, dum vivis
stinger
Користувач
Гуру
*

Рейтинг 150

Sexplorer

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #41 : 12.06.2009 00:16:04 »

Готовий показати  місце і прийняти   участь в розкопках. Як що є бажаючі то можна попередньо  піти на розвідку хоча думаю там нічого не змінилося.

дуже добре було б, бо ми вчора з master-ом там все облазили, але ніц не знайшли, навіть рили в декількох місцях. але ніц Плачу треба знати точно де воно має бути, щоб якось вже крутитися. треба буде якось зголоситися, та й піти. до речі там і серед білого дня, при купі народу на нас ніхто не звертав уваги. люди, хто воду набирав, хто молився, хто гуляв, хто поруч в кущах кохався Сміюся

до речі ми вчора залазили  Залицяюся в той бомбік що біля хімфармзаводу та стоянки машин. там на одному вході хтось залізний лист збоку відігнув, ну ми туди і лазили, що правда не далеко, там рещітка на здоровезний болт закручена, цого тіки пиляти тре. внизу в бомбіку повний дестрой, дверей нема, сміття, мабуть закрили щоб ніяка нарколига не шастала... фоток не робили...
Записаний

Тупе бляндінко
RoMeL
Адміністратор
Постійний Дописувач
*

Рейтинг 49

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #42 : 12.06.2009 07:57:13 »

ги-ги я на тому хім-фарм заводі зара працюю  Сміюся
Записаний

Fruere vita, dum vivis
Lenard
Зацікавлений
*

Рейтинг 2

Перегляд профілю
« Відповідь #43 : 15.06.2009 17:21:51 »

Памятаю ще коли я був менший  то мій батько розповідав мені про якийсь підземний хід в тому районі,  отож коли я сьогодні був  у нього то розпитав його.  Він  повністю підтвердив слова сусіда про наявність на Високому Замку підземного ходу  навпроти джерела.
 Причому описав розміщення перших кімнат:  як тільки залізаєш попадаєш в першу кімнату направо є вхід в іншу кімнату з якої і ведуть сходи вниз далі він не ліз  бо там була вода. Думаю що вода спочатку попадає в той хід а вже потім витікає через джерело.

Отож панове інформація що на Високому Замку  є піджемний хід навпроти джерела 100 % достовірна адже підтверджена двома різними людьми, я і сам памятаю той вхід,  але  нажаль туди  не лазив.

ЗБИРАЄМ КОМАНДУ ДЛЯ РОЗКОПОК !
« Останнє редагування: 15.06.2009 17:28:16 від Lenard » Записаний
zelja
Користувач
Дослідник
*

Рейтинг 170

Everything will be alright

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #44 : 15.06.2009 17:27:31 »

Веселий о це круто  тре рити
Стінгер готуй лопату Крутий
Записаний

What, if everything, that happen, happen for a reason?
eXplorer Destroyer
inkognito
Супер Модератор
Дослідник

Рейтинг 171

<--Невсеремось!-->

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #45 : 15.06.2009 17:35:06 »

курча, ще Цитадельку не розрили а тут вже Стінгера забирають із лопатою та зачотним ломом... help please!!!
Записаний

per  aspera  ad  astra !
Amicus certus in re incerta cernitur
No gods or kings! Only Man!
Akella
Користувач
Досвідчений
*

Рейтинг -8

Перегляд профілю
« Відповідь #46 : 15.06.2009 17:36:27 »

може ВЗ піде в хід після цитадельки?
Записаний
inkognito
Супер Модератор
Дослідник

Рейтинг 171

<--Невсеремось!-->

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #47 : 15.06.2009 17:39:40 »

на ВЗ небезпечно як на мене, тра думати як в процесі стелю підперти....
Записаний

per  aspera  ad  astra !
Lenard
Зацікавлений
*

Рейтинг 2

Перегляд профілю
« Відповідь #48 : 15.06.2009 17:44:24 »

Можливо і не прийдеться підпирати вони  ж  не завалювали а тільки засипали землею вхід.
Записаний
inkognito
Супер Модератор
Дослідник

Рейтинг 171

<--Невсеремось!-->

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #49 : 15.06.2009 17:47:47 »

скільки зверху народу протоптало за весь той час, скільки води протекло...ІМХО небезпечно
Записаний

per  aspera  ad  astra !
YserL
Користувач
Гуру
*

Рейтинг 153

Перегляд профілю
« Відповідь #50 : 15.06.2009 20:04:01 »

Із слів знайомого історика під горою існує пізземне озеро, з якого ведуть ходи на зовні. Оскільки там жили щурі, і санстанція не одобрювала тої води що тече, то влада вирішила замурувати до нього ходи, щоб всяка живність не бігала.
Записаний
inkognito
Супер Модератор
Дослідник

Рейтинг 171

<--Невсеремось!-->

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #51 : 15.06.2009 20:06:02 »

дякую за відомості, я от ніяк не можу вірити у існування підземного озера на такій висоті над рівнем моря та у центрі європейського міста... Влад-Мих?
Записаний

per  aspera  ad  astra !
stinger
Користувач
Гуру
*

Рейтинг 150

Sexplorer

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #52 : 15.06.2009 20:12:00 »

Веселий о це круто  тре рити
Стінгер готуй лопату Крутий

А що, лопата завжди при мені, я її рідко витягаю з рюкзака Усміхнений
На рахунок небезпеки підтримую інкогніто, бо якщо це одразу біля дороги, то там вже ніц нема, видно що рівняли майданчик під кіоск, або ще якусь хвігню, та вже залили квадрат з бетону на тому місці, був там вчора з дівчиною і то бачів, а поруч стоїть кам'яний білий хрест, що також не до місця там, не пориєш. то треба мабуть десь зверху заглиблюватись вниз...
Записаний

Тупе бляндінко
stinger
Користувач
Гуру
*

Рейтинг 150

Sexplorer

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #53 : 15.06.2009 21:09:07 »

На рахунок озера, то як подумати, якщо з недр гори б'є під тиском струмок знизу в гору, то на висоті першого яруса він міг затопити всередині якусь площу, утворивши там озеро, адже струмок назовні звідкись тече, а перший ярус ще теж висота 50-80 метрів, до тогож історично відомо, що в фортеці на ВЗ, там де зараз під вишкою є маленька будівля телецентру, знаходився глибокий колодязь, який з роками обвалився, а це вже висота десь 400 метрів, і він кудись мав вести вниз, до якогось підземного водосховища... так що гіпотиза імовірна...
Записаний

Тупе бляндінко
YserL
Користувач
Гуру
*

Рейтинг 153

Перегляд профілю
« Відповідь #54 : 15.06.2009 21:16:28 »

Зокрема то озеро - карстовий розлом, вхід вів через ту кімнату, біля матінки божої. З другого боку були деревяні двері, котри невідомо куди вели, бо не можна було черех воду перейти на другу сторону. (зі слів очевидців, котрі лазили у 50 роках там)
« Останнє редагування: 15.06.2009 21:27:45 від YserL » Записаний
inkognito
Супер Модератор
Дослідник

Рейтинг 171

<--Невсеремось!-->

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #55 : 15.06.2009 21:28:54 »

хтів би в то вірити чесно...
Записаний

per  aspera  ad  astra !
stinger
Користувач
Гуру
*

Рейтинг 150

Sexplorer

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #56 : 15.06.2009 21:38:07 »

Маєте на увазі ось це:

Чи ті шо навпроти Лікеро-Горілчаного?

Схоже або на засипаний підвал, або якийсь льох. А може це і є то славнозвісне бомбосховище на ВЗ?

Дядько Голем! Покажи та розкажи нам, де ти зробив ту фотку, ми дуже хочемо там рити! будьласка! Усміхнений ми шукали-шукали, та так і не знайшли того місця Засмучений
Записаний

Тупе бляндінко
Lenard
Зацікавлений
*

Рейтинг 2

Перегляд профілю
« Відповідь #57 : 15.06.2009 23:00:50 »

якщо це одразу біля дороги

так це саме те місце яке ти описав  там скоріше не було тої рівної  площадки як і хреста, а був просто біля дороги   невеличкий горбик  подовгастої форми значно вужчий чим зарас.   Спробую приблизно (адже  форму горба змінили насипом землі)  пояснити де на тій площадці зарас  знаходиться вхід, звичайно щоб сказати більш точніше потрібно бути там на місці. По довжині -це якщо поділити ту площадку пополам то 2 метра правіше половини (стояти спиною до джерела), по ширині це відміряти 0.5м від  хреста в сторону джерела. На перетині цих двох  точок знаходиться вхід.  Вхід ішов в сторону джерел.

Як   і в будь якій іншій справі завжди слід бути обережним - відносно міцності стін з яких зроблений хід    на мою думку такі ходи будували  не на рік чи два, а на сотні років тому їх робили  міцними в тому числі   стійкими до води яка я думаю на момент будування там також була адже джерело старе. Ну а якщо все ж слід буде робити якісь   підпори для стін - то навколо багато дерев...

В будь  якому випадку   спочатку слід розкопати хід а вже потім в залежності від ситуації думати як далі діяти.  На рахунок того як копати як замітив стінгер зверху на площадці хрест тому копати   погано   хіба в ночі, а якщо робити підкоп під площадку то існує імовірність обвалу тієї пложадки.
« Останнє редагування: 16.06.2009 08:30:00 від Lenard » Записаний
RoMeL
Адміністратор
Постійний Дописувач
*

Рейтинг 49

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #58 : 16.06.2009 10:06:08 »

i want to believe... Показую язика
Записаний

Fruere vita, dum vivis
stinger
Користувач
Гуру
*

Рейтинг 150

Sexplorer

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #59 : 16.06.2009 19:27:52 »

Мда, і все ж таки цікаво, де то місце, що на фотці? бо ми з LEN@RDом сьогодні там лазили під самою вишкою, але знову ніц не знайшли Засмучений
Записаний

Тупе бляндінко
Сторінок: « 1 2 3 4 5 »
  Друк  

Перейти в:  

Lviv eXtreme club