Карта Дрогобича 1:12 000

Автор Golem, 23.03.2009 15:40:40

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Карта Дрогобича, 1:12000 1994р. 5Mb


Карта Центру Міста, 1:5000


Карта Регіону, 1:70000


Цікаві місця:
- Закинуті теплиці, навпроти Наливайка в кінці Самбірської Вулиці
- Заводи по виготовленню Друкованих Плат. Кінець Стрийської, навпроти Стадіону поруч вулиці Степана Бандери
- Закинуте АТП на перехресті Нафтовиків і Горішньої брами. Там же і стара пивниця
- Річка Побуж тече через весь Дрогобич і Впадає в Тисменицю. Виконує ту ж роль шо і Полтва у Львові. І розмір такий самий. Але все відкрито, нічого не сховано під землю. дуже цікаво спостерігати за її формуванням від витоків і аж до місця впадіння.

ПС: Окрема подяка Екстремалу за допомогу в склеювання карти. також соррі за дечку розмитість в центрі. Все чітко є на другій. збільшеній фотці.
Дігери всіх країн єднайтеся!

explorer

оо, дуже сенкс за мапу - як-раз шукав. Взагалі я давно спланував собі поїздку Львів-Самбір-Дрогобич-Стрий з можливими відгалуженнями у Старий Самбір та Борислав, але все ніяк не випадає нагоди туди поїхати...

Golem

Можна буде колись. Але тільки на Дрогобич треба день шоб всьо толком оглянути. Самбір троха менший. Але якшо заїжджати у історичні села типу На(х)гуєвич - то взагалі на тиждень мандрівка може розтягнутися. В Стрий - там ше 2 ракетні бази закинуті, треба буде після музею ракетних військ поїхати-порівняти :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Додаю детальну блок-схему Дрогобича.

План Дрогобича PDF 2Мб
План Дрогобича JPG 18 Мб

Також додаю зменшений один кусок внизу в аттачменті, шоб могти оцінити шо це. Блок схема містить всі вулички і провулки, всі номери будинків. Підписані всі промислові обєкти включаючи підстанції ЛьвівОБляЕнерго. Промарковані всі заклади торгівлі, ресторани і все решта, шо відрізняєтьсмя від жилих будинків. Інформація повністю актуальна станом на 2009 рік. Дуже класна штука. Шкода шо у Львові такого нема.

Нарив також і таку ЧБ карту.
Дігери всіх країн єднайтеся!

explorer

мрак %) ще такого не бачив... справді то більше блок-схема ніж план-схема :) цікаво де то розроблялось, для чого і за що.

Golem

Думаю посадили в Міській раді якогось студіка шоб переробив генплан міста в блок схему у якомусь Візіо чи корелі. Потенційне коло споживачів: таксисти, служби доставки, пошта, рекламні агенції, напевно надрукували брошуру з цією блок схемою. Та й просто, треба ж студіка чимось зайняти.

ПС. На вул. Самбірській є навіть позначений бар "Вагончик" :) Назва народна, офіційної нема. Складається він з маленького вагончика і пізнішої прибудови до нього. Не думаю шо він є на генплані міста, хоча все можливо. Зато на карті позначений квадратиком розміру як цілий 9-и поверховий будинок
Дігери всіх країн єднайтеся!

olehz

дякую за мапу. Карта Дрогобича і Трускавця - якраз намагаюсь зробити більш-менш актуальну карту цього регіону. якщо можна викладіть відскановане зображення в більшому розширені. плз

Golem

Супер, дякую за лінк на карту. Скачати її в такому ж розширенні як я сканував можеш прямо з нашого сайту. Для цього потрібно клікнути на Карта Дрогобича, 1:12000 1994р. 5Mb з самого верху першого поста. А в Пікассі натиснути на "Завантажити" Також можеш користуватися планом дорогобича шо поданий нижче. Як на мене - найбільш актуальна інформація, правда не в картографічному форматі.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Romek

План Дрогобича розробив і видав один таксист і видав цілу книжку,  в ній 50% схеми вулиць, 50% реклама від спонсорів та трохи історії Дрогобича та дрогобичан.

Golem

Ну для таксистів 100% корисна штука :) А можна сбда викласти назву книжки, фото обкладинеи чи ше шось?
Дігери всіх країн єднайтеся!

Romek

на жаль, не маю цієї книги. Автор і упорядник Ладанай Р., а називається, здається, "Дрогобич і дрогобичани"

Golem

Цитата: Romek від 25.02.2010 12:26:49
називається, здається, "Дрогобич і дрогобичани"

Є такий прикол: "Шановні дрогобичани і дрогобИчки" :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Обговорення цікавих місць переніс у відповідну тему в "Я знаю місце"
Дігери всіх країн єднайтеся!

goom

Ось польська карта Дрогобича, навколишніх сіл і Борислава зразка 1934р. Дуже детальна, 10860х8111 точок, масштаб 1км. Качаємо звідси або клікаємо на саму картинку. Буде корисна історикам та шукачам. А також пізнавальна для самих дрогобичан.




John


227 Гості, 0 Користувачів