Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Вам не прийшов лист із кодом активації?

Увійти
База даних об`єктів | Фотогаларея | Картогалерея
Сторінок: « 1 2 3 4 »
  Друк  
Автор Тема: New Розділ, "Сірка"  (Прочитано 5869 раз)
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
inkognito
Супер Модератор
Дослідник

Рейтинг 172
Стать: Чоловіча

<--Невсеремось!-->

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #40 : 23.09.2009 20:56:23 »

Тема просто дійсно троха перевантажена фотографіями, тому власне просив автора залити фото на Пікасу і дати лінк на альбум. I_Am_Name, радий шо ти з нами!
Записаний

per  aspera  ad  astra !
Amicus certus in re incerta cernitur
No gods or kings! Only Man!
Golem
Адміністратор
Дослідник
*

Рейтинг 209

AlkoGolem

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #41 : 23.09.2009 23:28:01 »

Користуючись своїм правом адміністратора ставлю зразу два плюса. Один - за просто гарні фотки які я від нього і сподівався і від яких приторчау. Другий - за неабиякі фізичні досягнення по підйому на таку висоту. Хто лазиу - той знає Підморгую Макс, лазь з нами ще, тіко не забувай більше ліхтарик Підморгую
Записаний

курча
KortS
Користувач
Зацікавлений
*

Рейтинг 1

Перегляд профілю
« Відповідь #42 : 24.09.2009 00:40:13 »

Той червоно-білий "парашут" або точніше "напівсфера" - це радар центру супроводу літаків УкрАероРух. Сам радар, як об'єкт, "приписаний" до Миколаєва, але центр керування польотами знаходиться у Львові. Таких центрів по Україні є 5 штук. А радарів - вроді 9 штук. Один з них біля м. Дубно на Рівненщині (якщо точніше - близько 15 км на пд-сх від міста), який теж належить до Львівського центру керування польотами.
Точна його назва ТРЛК-10 (трасовий радіолокаційний комплекс). Він супроводжує повітряні судна на маршрутах у повітряному просторі, поки літак не заходить на посадку. Тоді вже керування передається на аеродромний радіолокатор. Дальність дії ТРЛК-10 становить 360км.
Сам радар працює в пасивному режимі, приймаючи лише сигнали від літаків. Однак в якісь визначені години його включають, як активний. В цей час біля нього краще не гуляти...  Підморгую
В приміщенні апаратної біля того радару є шафи з обладанням і монітор, на якому позначені літаки, які він супроводжує Усміхнений
Записаний
Golem
Адміністратор
Дослідник
*

Рейтинг 209

AlkoGolem

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #43 : 24.09.2009 07:58:19 »

гм, може тому й було так пусто? Дякую за інформацію. Значить СБУ-шний обєкт то був той розвалений збоку Усміхнений
Записаний

курча
YserL
Користувач
Гуру
*

Рейтинг 153

Перегляд профілю
« Відповідь #44 : 24.09.2009 08:20:11 »

Я не думаю що всі поховалися бо включили радар. Скоріш за все була якась пянка. Плюс радар має направлену дію, і під ним найменше випромінювання. А збоку я думаю то була калібровочна антена.
« Останнє редагування: 24.09.2009 08:25:06 від YserL » Записаний
I_am_name
Новачок
*

Рейтинг 12

Перегляд профілю
« Відповідь #45 : 24.09.2009 12:59:56 »

Inkognito, Romchik, Golem, дуже дякую!
Завтра запощу фотки того чану чорного, який виробляв сірчану кислоту.

Об'єкт дійсно чудовий, після його відвідин в мене зявилось натхнення читати Шекспіра. )
Записаний
zelja
Користувач
Дослідник
*

Рейтинг 170

Everything will be alright

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #46 : 24.09.2009 22:31:35 »

А вот і всі фотки
Записаний

What, if everything, that happen, happen for a reason?
eXplorer Destroyer
Golem
Адміністратор
Дослідник
*

Рейтинг 209

AlkoGolem

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #47 : 25.09.2009 08:32:42 »

Гарні фото! А ти РЛС не фоткав? І мо ше виклади сюди фотки Пятничанської вежі. За фотографування слід було платити окремо з фотоапарата. І ми вибрали твій, як найкращий. Потім Інкогніто ходив і фоткав все тілько ним. Усміхнений Тому вони є тільки на твому фотіку.
Записаний

курча
I_am_name
Новачок
*

Рейтинг 12

Перегляд профілю
« Відповідь #48 : 25.09.2009 14:15:34 »

Оскільки Інкогніто по телефону мені передавав власні координати, які через 5 хв. були вже застарівшими ))), то не хотілось наздоганяти чи скорочувати невідомий шлях щоб наздогнати, отже я був предоставлений самому собі... ходив туда-сюда і завжди проходив повз гігантський чан, який був видимий з більшості місць. Можна сказати, що цей чан - дитя інженерної думки - центральна тема сірчано-кислотного комплексу цехів і силосів. Його найлегше знимкувати. Проте тому, хто там буде пізніше, ше залишиться достатньо цікавого.
Чан:

Судячи з протоптаної стежки в траві заввишки людського росту, яка веде до чану, тут постійно ходять в значній кількості люди (або не-люди):

На наступній фотці видно, що від чану відходить труба і йде через вишку (для цього вишки і побудували) на значну висоту. Схоже, таким чином відводили шкідливе випаровування, яке утворювалось внаслідок хімічних реакцій. Можна собі уявити колишній вигляд заводів з віддалі: вишки розсіюють дим на значну висоту, заводи було видно з великої відстані.

Один з силосів, ака "складской сборник":

Павутиння труб:

Вигляд на чан збоку і зверху:

А ось зал, стіна якого являла собою схему відображення стану і статусів чану під час продюсання сірчаної кислоти. Видно, що при склейці деякі частини були розмиті. Це через те, що в тому будинку, судячи зі всього, "проживає" сторож, його кімната - сусідня з залом-схемою, заставлена іконами. Я думаю, що ікони там хоч і на кожній стіні, але їх все таки замало, бо поки я там фоткав, через вітер постійно відбувалися якісь звуки типу стуку фанери чи тріск старих віконних шибок, через це руки під час фоткання по зрадницьки тремтіли, здавалось, що хтось підходить чи рухається:

В залі знаходяться різні панелі керування, в яких представлено достатньо червоних кнопок для "испытания тревоги" чи "пожар". Особливо цікава кнопка: "манипуляция":

« Останнє редагування: 25.09.2009 14:17:51 від I_am_name » Записаний
inkognito
Супер Модератор
Дослідник

Рейтинг 172

<--Невсеремось!-->

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #49 : 25.09.2009 14:55:38 »

Як завжди супер-фото, дякую!
Записаний

per  aspera  ad  astra !
YserL
Користувач
Гуру
*

Рейтинг 153

Перегляд профілю
« Відповідь #50 : 25.09.2009 23:45:48 »

Голем, як там колесо? У звіті про нелюбителів машин не згадки.
Записаний
Golem
Адміністратор
Дослідник
*

Рейтинг 209

AlkoGolem

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #51 : 28.09.2009 11:51:19 »

Ну на то він і джип щоб їжакіу не бойтисі. На наступний день поїхав на шиномантаж, виколупав того цівока. 10см завдовжки! Причому за 1см від краю акуратно зігнутий під кутом 45 градусів. так шоб стопудово заліз в колесо. Назагал якість їжака наводить на думку не про дітей, а про барсетчиків. Правда нас там було 2 машини людей, ясно шо ніхто навіть не попхаусі.
Записаний

курча
YserL
Користувач
Гуру
*

Рейтинг 153

Перегляд профілю
« Відповідь #52 : 28.09.2009 11:56:43 »

Назагал якість їжака наводить на думку не про дітей, а про барсетчиків. Правда нас там було 2 машини людей, ясно шо ніхто навіть не попхаусі.
Цілком ймовірно, на зупинці перед стояло 2 людей і машина, поруч кущі.
Записаний
Chuhaystur
Користувач
Досвідчений
*

Рейтинг 25

Тру-діггери не здаються!

Перегляд профілю
« Відповідь #53 : 17.11.2009 02:10:43 »

Львів є Львів, а осінь є осінь, дощ ніц ти йому не скажеш, однак, як кажуть мудрі люди - не всіх варятів війна забрала. . .У з*язку з мінімумом оптимізму надворі, було вирішено вилазку перенести. Та мене та тема настільки захопила, що чекати кращих часів не було сили. Тому я вирішив, підшукати собіподібномислячого вар*ята і все ж здійснити (хоча б розвідувальну) вилазку і. . .не пожалів!))))
   Погода милувала і вилазка вдалась просто МЕГООО!))))))) (Ше досі сиджу на враженнях, кількість яких грунтовно розпирає)))).
   Отож вибрався лише я зі своїм другом. О 9.00 ми сіли на марширутку ( озброївшись поясненнями Інкогніто, про те, як же туди добиратися) і рушили. Успішно *засікли* потрібний поворот поблизу дестроя,  вийшли і пошпендлювали до заводу. Надворі стояв непоганий туман, тому завод відкрився перед нашим очима, як примара з америкоського фільму жахів. Перше, що кинулось в очі - не повний дестрой, корпуси із людьми (ми вирішили не слухати порад Голема, щодо установлення контаків із стражами, а натомість побавитсі в шпигунів, зрештою двом то шо палець об палець Крутий
Підійшовши ближче натрапили на вхіду бомбік, однак він був затоплений водоу, а бахілів із собою ми не мали. Тому його ми обминули і рушили до цехів.
  А Ось тут починається казка! Відчуття такі, наче ти перемістився в забавку сталкер. Масштаби - зашкалюють, атмосфера - зносить голову, краєвиди - не знаєш, що ж то краще сфоткати!
Отож, взялися ми за *опрацювання* першого цеху. Під ногами - просто величезна кількість всяких виробничих дрібничок, каски, протигази. . .Піднявшись по не конче надійних сходах на верх цеху ми перейшли у його адмінчастину. Вона зустріла нас політ-агітацйними плакатиками на кшталт *болтун у телефона - находка для шпиона* Сміюся Оглянувши все гарненько ми рушили далі. Наступний цех був куди більшим, однак. . .ми ніяк не могли в нього потрапити (оскільки всі вікна першого повершу були забиковані. Тому ми взялися пробиратися туди через косі підйоми (по них, на скільки я зрозумів до цеху доставлялася сірка). Потрапили всередину і. . .челюсть просто відвисла, аж поди захопило! *Курча*- думаю, та ж комбінат у Шклі - просто розминка в порівнянні з цим!Цьому цеху ми присвятили досить багато часу, облазили його якшо не вздовж і впоперек, то у всякому разі досить сильно (мушу зазаначити, шо пробирання до окремих його части є справою не конче легкою, а є місця і взагалі не конче безпечні, тому треба на цьму об*єкті бути досить уважним (!) (до речі, довелося мені там отримати і бойове хрещення, і то досить таки неприємне, бо я добряче впав на гомілку У замішанні
  Відвідали ми ще два цехи + намилувалися *місячними* краєвидами тай вирішили іти собі додому.Однак, тут з нами сталася досить кумедна пригода: ну йдемо ми собі не поспішаючи, про високо моральні теми говорим і. . . ...виходими прямісінько на трьох охоронців (нуу, думаю - п***ц), але виправляти вже пізно, вони нас побачили! Вдихнув, тай думаю, ну ладно! Побавимось!  ідемо собі, так спокійнісінько, ніби ми собі по стометрівці в неділю прогулюємось, прямо до них ідемо. . .вони дивляться. .мовчать. . .ми йдемо (мовчимо). . .10 метрів до них, 5. . .3 метри. . .все ми біля них (мене розбирає на лахушку, просто вмираю Сміюся, але мовчу!) ВОНИ ТЕЖ МОВЧАТЬ, тільки дивляться. ..все пройшли (!!!) ідемо собі віддаляємось від них і. . .тут в мене вже просто спортивний інтерес виник, підходжу я до одного ахранніка тай питаюся, а шо ж з тим будут робити. Так він розказав, шо швидше за все зносити Стурбований Отож охорона там дууже ЛОЯЛЬНА (навіть, пофігістична Сміюся
 Далі кілька фоток із супер -мего вилазки (решта - завтра)

* P1010577.jpg (96.89 Кб, 800x600 - переглянуто 262 раз.)

* P1010384.jpg (81.98 Кб, 800x600 - переглянуто 263 раз.)

* P1010389.jpg (178.92 Кб, 800x600 - переглянуто 271 раз.)
Записаний

Бачиш: в них тут зовсім інший світ......кажуть, в них тут правда на обід....
Golem
Адміністратор
Дослідник
*

Рейтинг 209

AlkoGolem

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #54 : 17.11.2009 11:24:08 »

Дякую Чугайстру за звіт. Перечитав - сподобалося. З чуттям написано Усміхнений Чекаю більше фотог. Також молодці шо знайшли вхід в самий цікавий корпус, правда я зі звіту не зрозумів чи піднімалися на дах. напевно шо так, якшо "милувалися місячними краєвидами". Що ж, тепер самі бачите який то кльовий обєкт! І шо там є лазити і лазити. Особливо пішовши полем в сторону ТЕЦ, Очисних, Мінеральних Добрив.
Записаний

курча
Fetole
Постійний Дописувач
*

Рейтинг 14

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #55 : 17.11.2009 11:30:33 »

Чуг, тобі +, кльовий звіт) Жалкую що не поїхав(
Записаний

П.С. Я імбіцил!
zelja
Користувач
Дослідник
*

Рейтинг 170

Everything will be alright

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #56 : 17.11.2009 12:05:58 »

Чуг, тобі +, кльовий звіт) Жалкую що не поїхав(
Ще поїдеш(дем)
ПС: то шо чуг бачив то є маленька частинка цілого Усміхнений
Записаний

What, if everything, that happen, happen for a reason?
eXplorer Destroyer
yar-79
Користувач
Досвідчений
*

Рейтинг 95

Перший крок-визначає наступні!

Перегляд профілю
« Відповідь #57 : 17.11.2009 15:52:04 »

Молодець! Заслужений плюсик від мене, за характер і репортаж! Я теж завжди в таку погоду тяжко вибираюсь, але зате потім ніколи про це не шкодую!
Записаний
inkognito
Супер Модератор
Дослідник

Рейтинг 172

<--Невсеремось!-->

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #58 : 17.11.2009 15:55:54 »

+, сподіваюсь із ногою ніц серйозного?
Записаний

per  aspera  ad  astra !
Chuhaystur
Користувач
Досвідчений
*

Рейтинг 25

Тру-діггери не здаються!

Перегляд профілю
« Відповідь #59 : 18.11.2009 23:44:02 »

У зв*язку з досить незрозумілим глюком мені так і не вдалося завантажити інші фото з останньої вилазки на Сірку ( Злий) Тому змушений був зареєструватися на Пікасі.
Ось ссилка на інші фото http://picasaweb.google.com/chuhaystur/vHadh#
Записаний

Бачиш: в них тут зовсім інший світ......кажуть, в них тут правда на обід....
Сторінок: « 1 2 3 4 »
  Друк  

Перейти в:  

Lviv eXtreme club