Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Вам не прийшов лист із кодом активації?

Увійти
База даних об`єктів | Фотогаларея | Картогалерея
Сторінок: « 1 2
  Друк  
Автор Тема: Звичаї, або ДЕБІЛИ+звичаї.  (Прочитано 667 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
yar-79
Користувач
Досвідчений
*

Рейтинг 92
Стать: Чоловіча

Перший крок-визначає наступні!

Перегляд профілю
« Відповідь #20 : 09.04.2010 03:10:39 »

А я люблю вручну, я ж дитя 90-х...
Записаний
toya
Постійний Дописувач
*

Рейтинг 6

Перегляд профілю
« Відповідь #21 : 09.04.2010 09:44:13 »

Цитувати
я з дівчиною та друзями зібрався на пікнік за брюховичами в ліс піти. до брюх ще якось доїхав, бо було рано і всі  бики ще спали. потім, під"їхали знайомі, теж ніби без ексцесів (бачили  центрі банди по 20-30 чмоловік з 5л бутлями і відрами) от вже зібралися йти до лісу, йдемо по дорозі, і тут 6-8 машин бібікаючи під"їжжають до нас (думали весілля) але під"їхали і зупинились, закривши прохід. з них з кожної по 5 уродів з пляшками... короче облили як має бути, дівчину до нитки, хоч і пробував собою накрити, відбиватися немав змоги, бо суки заливали в очі воду, вдалось лише декількох копнути... отаке. та і цеглу в вікно не кинеш, бо потім в кращому випадку засудять, а в гіршому стадо воно є стадо, і там вже тільки тупі інстинкти, чого би й гіршого на кшталт розправи не було. отакий от вийшов пікнік!
після бійки кулаками не машуть, але машини то ж класно - вона номери має і знайти її легко. Цікаво що було б якби заяву в міліцію накатати - 15 діб сумніваюсь, але нерви б попсували їм мєнти добряче.
Записаний
YserL
Користувач
Гуру
*

Рейтинг 153

Перегляд профілю
« Відповідь #22 : 09.04.2010 10:28:22 »

Від кожного із постраждалих по заяві у міліцію, такого змісту:
Цитувати
Такого числа о такій годині, група осіб у кількості 30 осіб, які пересувалася на 6 машинах номерні знаки ВС0000АС, ВС0001АС, ВС0002АС, ВС0003АС, ВС0004АС, ВС0005АС було принижина чест і гідність із замахом на здоровя. Було завдано фізичних і моральних травм, завдано матеріальної шкоди на суму 1200 грн.
Варто було зняти побої, це б класифікувалося як розбійних замах. Також можна було б потоплений телефон приєднати до справи, і розвести хлопців на солідні гроші. Якщо стається якесь чп, першим чином записувати номери машин. В крайньому разі можна ОБЛИТИ машину бензином, і покласти коробку сірників на капот, після цього відбивається охота у бидла до подвигів.
Записаний
toya
Постійний Дописувач
*

Рейтинг 6

Перегляд профілю
« Відповідь #23 : 09.04.2010 11:02:17 »

бензин і розбій - не думаю що б вийшло, але подати заяву я б мабуть спробував. якщо є машина і вагон свідків - все простіше
Записаний
Akella
Користувач
Досвідчений
*

Рейтинг -8

Перегляд профілю
« Відповідь #24 : 09.04.2010 17:02:23 »

А я люблю вручну, я ж дитя 90-х...

аналогічно,ібо любу зброю можна обернути проти її ж власника окрім інтелекту та кулаків
Записаний
MqM
Зацікавлений
*

Рейтинг 0

маппер)

Перегляд профілю
« Відповідь #25 : 10.04.2010 21:04:25 »

звичаї+ дибіли краще не придумаш назвати... бо воно так завжди виходе коли дикуна вчиш культурі а воно з нову
за своє...

озброїтися ломіками... фігачити по чутливим місцям?
тоді дибілів менше точно стало!...

тут так всі пішуть щоб зробили якби побачили ...дехто пише що навіть і бачив і що? то все писанина...а на справі 90% на то забють щоб не мати проблем...
якби зібратися товпою...замість води чорна фарба (на вибір...можна різнокольоровою) і обливати їх нею...
було досить креативно!) таке різнокольорове місто!)))

Записаний
Chuhaystur
Користувач
Досвідчений
*

Рейтинг 25

Тру-діггери не здаються!

Перегляд профілю
« Відповідь #26 : 10.04.2010 22:15:00 »

Цитувати
так що якщо хтось когось ідентифікує, я з ним піду морду бити, щоб на другий рік з хати навіть не вилізло потенційне зло. по  нормальному до таких вже не дійде...
- сумний, але залізобетонний факт....(з попередньонапруженою арматурою Усміхнений)
Курча...ну дуже мене все *отаке достає...достає, шо ми, як остання бикота смітимо в СВОМУ місті....ну чому, ну чому немає усвідомлення, шо твоє місто - твій дім? Чому свідомість мислення обмежується своїми чотирьма стінами?
А те, шо ми обговорюємо в цій темі - для мене взагалі зразок розвинутого дебілізму і кретинізму....соббака! ми навіть свої традиції перетворили у зло....
Ми слухаєм музику, в якій нема музики, як такої...дешева попса, шорпотреб, загорнутий в хуйо.. дешеву оболонку... Ми пишемо по стінах наших будинків (Ооо! ні! це ж бо крутоо...це ж мистецтво!...але якшо якогось із таких митців запитати шось про основи перспективи, чи компоновки...наврят він дасть відповідь...)
Мало хто з моїх знайомих читає хочаб по три книжки в рік (шкільну прораму невраховую...) короч У замішанні

П.С. перепрошую, же зафлудив і понаписував тут всякого, але..назбиралось. І, як казалось у старому фільмі *Мне за дєржаву абідна* Злий
Записаний

Бачиш: в них тут зовсім інший світ......кажуть, в них тут правда на обід....
MqM
Зацікавлений
*

Рейтинг 0

маппер)

Перегляд профілю
« Відповідь #27 : 10.04.2010 22:27:29 »

Цитувати
так що якщо хтось когось ідентифікує, я з ним піду морду бити, щоб на другий рік з хати навіть не вилізло потенційне зло. по  нормальному до таких вже не дійде...
- сумний, але залізобетонний факт....(з попередньонапруженою арматурою Усміхнений)
Курча...ну дуже мене все *отаке достає...достає, шо ми, як остання бикота смітимо в СВОМУ місті....ну чому, ну чому немає усвідомлення, шо твоє місто - твій дім? Чому свідомість мислення обмежується своїми чотирьма стінами?
А те, шо ми обговорюємо в цій темі - для мене взагалі зразок розвинутого дебілізму і кретинізму....соббака! ми навіть свої традиції перетворили у зло....
Ми слухаєм музику, в якій нема музики, як такої...дешева попса, шорпотреб, загорнутий в хуйо.. дешеву оболонку... Ми пишемо по стінах наших будинків (Ооо! ні! це ж бо крутоо...це ж мистецтво!...але якшо якогось із таких митців запитати шось про основи перспективи, чи компоновки...наврят він дасть відповідь...)
Мало хто з моїх знайомих читає хочаб по три книжки в рік (шкільну прораму невраховую...) короч У замішанні

П.С. перепрошую, же зафлудив і понаписував тут всякого, але..назбиралось. І, як казалось у старому фільмі *Мне за дєржаву абідна* Злий
+1  ти всьо правильно написав)
немає розуміння що таке власність громади тому так відносяться до загального майна (
я завжди забираю за собою сміття...хоч то і незручно буває ідеш, немає смітника...але то культурно...

розвиток на рівні голубів...а чим займається така дибільна молодь, стиль її життя мало чим відрізняється від голубів: пожерти, поспати, погуляти, порозмножуватися...
в нас впали цінності життя і моралі...
це видно як популяризуються шкідливі привички...і модність бандитизму...

і після цього вони дивуються що до них ставляться як до бидла коли вони самі підтверджуть це:
поставлять нові дитячі майдпнчики, обовязко тре все поламати!
що не зробиш для суспільноо використовування то в основному нищать...це як підтвердження владі...
що процес моральної деградації продовжується (успішно!)

Записаний
Golem
Адміністратор
Дослідник
*

Рейтинг 209

AlkoGolem

Перегляд профілю WWW
« Відповідь #28 : 10.04.2010 22:27:46 »

Йоу! Пропоную припинити дискусію. Сам колись обливау дівчєт водоу. Правда не так дико, але обливау. Думаю не тільки я. Правда забив після 12 років, але тим не менше. Багато людей  і в старості далі своїх 12 рокіу не виростают. Тим не менше свої ф-ції в суспільстві виконують.

Справа в тім шо треба любити свою неньку такою - як вона є, і памятати шо ми не з марса сюди прилетіли і також є її синами. І шо ці люди можуть бути через 2 або три звязки  нашими знайомими. Я їх не оправдовую. Це все, звісно, дич. Але давайте не будемо їх судити, не наша це справа. Адже за кожним, якшо гарно подумати, можна багато чого нарити. То шо ми підросли і зрозуміли свої помилки а вони - ні, тільки плюс нам. Але далеко не виправдання їх засудженню.
« Останнє редагування: 10.04.2010 22:29:29 від Golem » Записаний

курча
Сторінок: « 1 2
  Друк  

Перейти в:  

Lviv eXtreme club