так що якщо хтось когось ідентифікує, я з ним піду морду бити, щоб на другий рік з хати навіть не вилізло потенційне зло. по нормальному до таких вже не дійде...
- сумний, але залізобетонний факт....(з попередньонапруженою арматурою

)
Курча...ну дуже мене все *отаке достає...достає, шо ми, як остання бикота смітимо в СВОМУ місті....ну чому, ну чому немає усвідомлення, шо твоє місто - твій дім? Чому свідомість мислення обмежується своїми чотирьма стінами?
А те, шо ми обговорюємо в цій темі - для мене взагалі зразок розвинутого дебілізму і кретинізму....соббака! ми навіть свої традиції перетворили у зло....
Ми слухаєм музику, в якій нема музики, як такої...дешева попса, шорпотреб, загорнутий в
хуйо.. дешеву оболонку... Ми пишемо по стінах наших будинків (Ооо! ні! це ж бо крутоо...це ж мистецтво!...але якшо якогось із таких митців запитати шось про основи перспективи, чи компоновки...наврят він дасть відповідь...)
Мало хто з моїх знайомих читає хочаб по три книжки в рік (шкільну прораму невраховую...) короч

П.С. перепрошую, же зафлудив і понаписував тут всякого, але..назбиралось. І, як казалось у старому фільмі *Мне за дєржаву абідна*

+1 ти всьо правильно написав)
немає розуміння що таке власність громади тому так відносяться до загального майна (
я завжди забираю за собою сміття...хоч то і незручно буває ідеш, немає смітника...але то культурно...
розвиток на рівні голубів...а чим займається така дибільна молодь, стиль її життя мало чим відрізняється від голубів: пожерти, поспати, погуляти, порозмножуватися...
в нас впали цінності життя і моралі...
це видно як популяризуються шкідливі привички...і модність бандитизму...
і після цього вони дивуються що до них ставляться як до бидла коли вони самі підтверджуть це:
поставлять нові дитячі майдпнчики, обовязко тре все поламати!
що не зробиш для суспільноо використовування то в основному нищать...це як підтвердження владі...
що процес моральної деградації продовжується (успішно!)