Розклад та схема Руху Маршруток (маршрутних таксі) по Львову (+2012)

Автор Golem, 02.11.2009 17:44:11

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ZED

Цитата: Dima_Bear від 02.03.2012 16:20:03
Спасибі меру Садовому, за те що пішки йду додому...
Як на мене, система вже прижилася і функціонує стабільно.

Alter

ЦитуватиЯк на мене, система вже прижилася і функціонує стабільно.

Зовсім нестабільно! Переповнені консервні банки, які їздять по основних маршрутах, та ще і з інтервалом дай Бог щоб 20хв - то зовсім не той результат, від якого б покращилось враження про львівський громадський транспорт (з власного досвіду поїздок із району податкової в центр або до вокзалу. Особливо в час-пік  >:(  ).
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Mary

Ну, у мене чомусь таких проблем не виникає наразі. Все нормально, автобуси їздять з інтервалом 5-7хв, переповнені дуже рідко... напевно, залежить від маршруту. Я користуюсь автобусами №3, №4, №6 і маршруткою №25. Траблів нема. 

Alter

Фотопруф роботи 42 маршруту (колишня 85). Площа Кропивницького (за костелом).

Черга.



І прямо за ними стоять у повному здравії три маршрутки (всі 42), і чекають напевно лиш Божого змилування.



П.С. І як ото, пробачте вже на слові, не крити матом оте транспортне сполучення, коли то фактично єдиний маршрут, яким можна добратись від податкової до політеху та привокзальної, і тут таке твориться?! Що це за атавізми - чекати, поки людей на маршрутку не назбирається? А решті, що на інших зупинках стоять - їм що робити? Слів нема.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Dima_Bear

ну не те щоб в "повному здпавії" в першої аж номер звис :) :)

Drusja

Ну наскільки я пам'ятаю в години-пік там постійно таке творилося, але проблема, очікування поки народ назбирається, - стосується практично всіх кінцевих зупинок. Особливо обурювало, коли  надворі -20 а на зупинці купа народу з дітьми і одна або декілька пустих маршруток з водіями тихенько гріються собі за рогом і чекають поки їх графік не підійде. Бл..ть невже важко підїхати, запустити народ що на зупинці мерзне і чекати собі далі - одним слово, як вже десь згадувалось - КАЛХОЗ
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

241 Гості, 0 Користувачів