Механчний привід ТЕРЕН-4

Автор YserL, 12.11.2009 14:47:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

YserL

Мені потрібний механічний привід для розпиленя балону терен. Думаю взяти трубу, як стакан, з одної сторони закручуватися кришкою для інсталяції, з другою система важелів для натиску. Думаю використати електропривід замка запалювання із фіксуванням нажаття. До вечора думаю 3д модель. Хто які має зауваення чи побажання?

Golem

А яка ціль? Терен стандартно розпилюється з руки в мармизу нападнику. Чи ти хоч якусь автоматику для захисту від проникнення?

Якби робив я: взєу би магніт від магнітовона Маяк. Він плоский і кругли, діаметр коло 5см. Або можна самому такий намотати. Магніт від стартера теж гуд, але конструкція вийде громіздкою. Робимо дві скоби. Виглядати все повинно так: катушка стоїть на столі, пластина шо притискається дивиться догори. На П подібній пластині на відстані кількох см від язичка магніту стоїть балон, пластина кріпиться також до стола. Ну і язичок зєднани іншою П подібною пластиною з кнопкою балона. Ця пластина розташована перпендикулярно до попередньої. Маємо компактну і надійну конструкцію. Спрацьовує магніт - тягне пластину донизу і натискає кнопку.
Дігери всіх країн єднайтеся!

YserL

Я мав на увазі електропривід замка дверей) В мене з магнітофону vilma є два магніти з порядною силою.

Golem

Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Сьогодні мені прийшла в голову геніальна ідея. Виявляється такі пристрої вже продаються. Причому в кожному супермаркеті. називаються Ароматизатори Повітря. Наприклад:


Там вже стоїть магнітик який кожних кілька секунд натискає на спуск балончика. Ставиш замість ьалончика з пахощами Терен - і отримуєш потрібний результат :) Є досить прості і дешеві модель, які не шкода пустити в росхід.
Дігери всіх країн єднайтеся!

YserL

Впринципі ідея файна, але сила нажаття у балона більша ніж в дезодоранті.

Khimik

2 Golem

Випередив :)

2 YserL

Думаю, не настільки :)

YserL


354 Гості, 0 Користувачів