Як заробити у банку!!!)

Автор ehter, 14.11.2009 21:54:06

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Mike

Цитата: Lesyk від 18.10.2011 23:02:15а на іншій акуратно номерок пошкодити
Якщо вони не зможуть чітко прочитати номер - купюру ніхто не прийме, тому шкодити номер - варіант гиблий.

Цитата: Lesyk від 18.10.2011 23:02:15
Тим не менше, якщо спробувати пихнути 2 половини купюри в різних місяцях - і повернути собі двічі по 50
Нема "в різних місцях". Місце тільки одне - департамент НБУ з вилучення грошей. Кому б ти купюру не здавав - кінцевий її пунк ніяк не зміниться. І тільки коли купюра пройде там повну процедуру - тоді (в розповіді Тараса це заняло півтора місяці) тобі, цей же НБУ вишле нову купюру через той банк посередник в який ти звернувся.

Якщо ти спробуєш встунути 2 половинки це буде приблизно так(за умови що вони приймуть половинки, а не скажуть що треба  55%, а думаю скажуть):
1. у НБУ є реєстр усіх купюр, при вилучені першої половинки вони відмітять собі, що купюри з таким номером більше немає, при цьому зазначать що здав її власне ти;
2. Другу половинку приймуть і відправлять в НБУ;
3. НБУ побачить, що таку купюру уже вилучено, тобто тобі грошей не дадуть 100%. Окрім того, замість працівника банку до тебе позвонить уже участковий.

Щодо статі, я не думаю що це шахрайство. Це - підробка грошей.

Кращим варіантом виглядає коли одну з купюр міняєш не ти, а хтось зто з тобою живе + з інтервалом часу. Тоді ви зможете вистоїти версію, що другу половинку ти загубив і здав так. А хтось прибирав в квартирі й знайшов, та й думає піду здам. Тоді щось прив'язати получиться наврядчи...
А от якщо будуть якісь вказівки на те, що ти свідомо сунеш 2 половинку - тут кримінальна відповідальність 100% і легко відмазатись не вдасться, адже виявлення злочину і всі докази в Києві і місцевому рядовому менту важко буде закрити справу за взятку.

Проте варіант таки виміняти 3 купюри з двох - таки видається реальним при певних додаткових діях. Не знаю чи варто таке публічно в інеті писати, тому що впевнений що з цим варіантом реально виміняти й отримати додаткові гроші.

Проте безпалевним він всеодно не є, просто НБУ виявить твої дії через місяць, рік, два. А при частих здачах купюр - провірка виникне сама собою.

linuxoid

Наскільки мені відомо, фальшування грошей карається жосткіше за шахрайство. Шахрайство в невеликих розмірах може потягти за собою штраф, а фальшування то строк і немалий.

364 Гості, 0 Користувачів