Мобільний звязок

Автор YserL, 16.11.2009 00:37:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

YserL

Сьогодні київстар наїбав. Здійснив дзвінок о 23:58 з пакету "Багато розмов". Опісля подивився на рахунок злизало 4.6 грн. Виявляється тарифікація була плата за зєднання 0.39 грн+2 хв безкоштовних+24 хв по тарифу 0.21, бо о 00:00 хвилини перетворюються у гарбузи і зникають з рахунку, а потім нові 100 хв нараховуються у проміжку з 00:00 до 02:00. Другий мінус вивявився коли я виїхав у Польщу і з контракту не зміг увійти в мережу. Виявляється тра мати на рахунку 200+ грн щоб змогти зареєструватися у мережі. На рахунок покриття: слабе покриття у районі Черлян (у хаті). Тут складуємо проблеми і новинки мобільних операторів.
Також на деяких Nokia і виявилося що дзвінки на моїй карточці (Київстар, передоплата) не шифруються (появляється розімкнута колодка). При вставленні інших карточок  шифрування відбувається. У інших телефонах із моєю карточкою аналогічна ситуація. Я виїхав у Польшу і Чехію - при реєстрації у мережі у роумінінгу колодка появляється на пару секунд і далі дзвінки/смс шифруються. Прошивка найновіша у телефоні. Відповідь ATR карти
3B 17 94 1A 01 01 10 01 41 BB
Наслухався найрізноманітніших відповідей, включаючи  техсупорт Київстару.

Pasja

Life:) - ловить знаю добре в Австрії, Польші та Франції. Знайомий їздив у тур, то там шей СМС в кожній країні з привітанням приходять))) Отака от штука...

Golem

Їздив по Європі з звичайним Ейс енд Бейс. Всьюди всьо працювало звично, точно так само як в Україні. Для дзвінків слід просто завбачливо покласти 100грн на рахунок.

В штатах складніше. Працює, але треба 3 діапазонний телефон. Та й тарифи. тому простіше купити шось місцеве.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Romchick

Що означає шифрується/не шифрується. На мому Лайфі у Львові деколи появляється розімкнута колодка?

YserL

Розімкнута колодка означає, що трафік між базовою станцією і мобільним терміналом не шифруються (RSA) по протоколу А8, і буть хто маючи сканер чи тестер GSM діапазону прослухати розмову/прочитати смс. Цікаво що при передачі даних по GPRS каналу шифрування відбувається, бо там йде надстройка над проколом для щифрування.

YserL

Їб...й кивстар.
Незнаю що на мене надійшло, але 02.11.09 натиснув на послугу маячок в Мому київстрарі. Після чого з мене справно без повідомлень знімало щодня 53 копійки без повідомлень. Я не памятаю, але помоєму там не писало що стягується абоентська плата, або не я її замовляв. Су..и. Ітого мені влетіло в 50 грн в ніщо. Доречі замочок вже зник. Проблеми були на їх стороні. Х..ї.

Stinger

користуйтесь лайфом ;D 35 кидаю на рахунок, 35 отримаю, говорю на халяву, маю 350 метрів інтернету на телефоні))))) і ще 6 гривень на рахунку лишаєтьсі :D

Roy

Цитата: stinger від 18.02.2010 23:59:14
користуйтесь лайфом ;D 35 кидаю на рахунок, 35 отримаю, говорю на халяву, маю 350 метрів інтернету на телефоні))))) і ще 6 гривень на рахунку лишаєтьсі :D
Погоджуюсь, лайф, з його акційним "0" це супер. Все таки відсутність плати за з'єднання це вигідно
Meine Ehre heißt Treue

YserL

Сьогодні перевів батька на безтерміновий тарифний план "Вигідний" без плати за зєднання, на який можна перейти до 21.04.2010, за телефоном 477*64*.Надаються 50 бонусних хвилин на київстар і діджус щодня за 1грн/день. Вартість переходу на тариф 2 грн.  Вартість на київстар і діджус поза 50 хв: 50 коп/хв, міські/інші 85 коп, смс 39 коп (1 грн світ), ммс 75 коп (5 грн світ). Додатково стягується збір до пенсійного фонду 7.5%. Помоєму перехід на нього можливий, якщо прийшло смс запрошення. Мені прийшло 28 березня.

Не можу зрозуміти якого х...я маю сплачувати у ЇБ...Й пенсійний фонд із послуг мобільного звязку, крім того що до нього вираховують із зарплати кошти? 

Pruvud

Life кульна штука, але в горах не всюди тягне
На біса хрест
На ворога ніж

inkognito

   Маємо тут приватну корпорацію в КиївСтарі, є можливість безкоштовно підключити бажаючих. Ціни 100% точно не пригадую, але мало бути так: 3 коп/хв по корпорації (зручно брати декілька карток для рідних, друзів), 10 коп/хв на увесь інший КиївСтар, 40 коп/хв на стаціонарні номери, 58 коп/хв на усі інші номери. Плата за з'єднання відсутня. Єдиний мінус - абонплата 4,25 грн./місяць та підтримка постійно позитивного балансу >= 5 грн.
   Наразі не в курсі чи можна перевести існуючі номери КС в корпорацію, але раніше така можливість точно була. Кому цікаво - пишіть в приват.
Resistance is futile

YserL

на рахунок маршрутизації дзвінків маю:
- Основний КС:контракт:Бізнес-10 (10 грн/міс, без п/зєднання, 200 хв кс/джус на міс, поверх 15 коп/хв).
- Довготермінові дзвінки КС:пріпейд:Багато_розмов (3000 хвил/25 днів, 0,35 грн/зєдн)

Варто прорахувати які дзвінки робиш (короткотермінові чи довготривалі), на які номери, на яких опереторів. Пізніше викладу схему GSM-шлюза, зараз в процесі розробки.

YserL

Зміни у тарифному плані
КС:контракт:Бізнес-10 (10 грн/міс, без п/зєднання, 100 хв кс/джус на міс (було 200), поверх 25 коп/хв (було 15 коп/хв)).
Підшукую собі інший номер.

Прийшла на один номер смс про акцію "Оптом дешевше". До 30 червня 2010 можуть підключитися абоненти, яким прийшло смс. Шотижня 600 хв на номери кс і дж без плати за зєднання за 6,45 грн за тиждень. Ітого 25,80 грн за місяць. Деталі за номером 599.

YserL

Бачив таку от штукенцію на позашляховику, 3 антени, подібне на глушилку/сканер мобільного зязку.
2 антени заходять у блоки розміром 25 на 15 см, далі кабелі у верхній багажник.

VeNick

до мене в двір заїжав легковик типу універсал з п`ятьма антенами на задньому краю даху (антени не великі, на магнітах і дроти до них ішли по салону як небудь) думаю що то щось пов`язано з мобільним зв`язком. Там машина заїхала в самий кінець мого двору потім розвернулась і виїхала
УКРЗАЛІЗНИЦЯ

YserL

Ще раз переконався в недоліках йо...го Київстару.

Виявляється у разі заборгованості у пункті контракту є пункт "Оператор має право обмежувати надання послуг", зокрема відключати ВХІДНІ СМС, про що не було ні сповіщення. Через це я пропустив важливу СМС.

Нагадаю, зараз на тарифному плані Бізнес-10 отримую за 10 грн 100 хв на КС, тобто 100 хв по 0,10 грн/хв, поверх отримуємо по 0,25 грн/хв.

Найоптимальнішим планом буде тариф 25 мільонів:
Кільність безкоштовних хвилин 250, або 250 дзвінків до 1 хв за 20,00 грн, ітого 0,08 грн/хв або дзвінок
Понад норма 0,20грн за 1 хв, або дзвінок до 1 хв.

Враховуючи аналіз листопад і грудня:- виьтрачено коштів 53 грн і 40 грн

НА протязі наступних днів планую перейти на свій старий номер. На поточному буде включена послуга комфортний перехід.

Ростислав



Може хтось знає, чи є такий або подібний сервіс в Київстара або Лайфа ?

Drusja

Київстар потихеньку і поголовно переводить своїх абонентів на тариф "Велика сім'я" правда не знаю чи всіх але тих хто був на тарифному плані "Класичний" це точно  :o.
Вигода для оператора очевидна - абонент зобов'язаний платити щоденну абонплату 0,66 грн. що становить в середньому 20 грн. в місяць незалежно говорив чи ні. Сума начебто і не велика але переглянувши їхні тарифні плани - знайшов аналогічний "Базовий", за вийнятком 30 халявних хвилин в день на номери в мережі, і без цієї абонплати. Особисто для мене немає змісту кожен день сплачувати абонплату, якщо я в основному користуюсь Лайфом, а Київстар як резервний я заправляю раз на пару місяців й говорю по ньому при потребі раз на тиждень.
Цікаво скільки скарг до них поступило за таку політику.

P.S. Навіщо платити - якщо не говориш.
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Ioan85

В мене за час користування київстаром один негатив. Постійно хтось помиляється номером, то дзвонить якийсь колгосп з приводу сіялки, то якась невідома гопота по ночам з дискотек дзвонить... Одного разу переплутав Київстар з МТС-ом, ввів сервісний номер 111, на що у відповідь почув якусь надшвидку буботню оператора та плату за з"єднання 7.50 грн. Після цього принципово не поповнюю картку

Більш до вподоби  http://www.mts.com.ua/ukr/prepaid.php?pid=6&tid=463


Golem

Користувач Київстару з 2003 року, коли за Пакет ще треба було платити 150грн а вхідні дзвінки коштували 2 грн. Покищо Все гуд.

Мої місячні витрати на звязок рівні приблизно вартості одного обіду. То чи є сенс за таку дрібязкову суму:

- змінювати номер
- створювати незручності собі і оточуючим
- носити два телефони
- сидіти без звязку в Львівських камяницях і Карпатах
- Мати репутацію ненадійної і мінливої людини

Різниця в тарифах між операторами в умовах конкуруючого середовища ринку завжди прямуватиме до нуля; з певними коливаннями присутніми в будь-якій системі регулювання. Так що я б не був таким категоричним, поки що час і ринок не виокремив єдиноправильного "вигідного" оператора.
Дігери всіх країн єднайтеся!

247 Гості, 0 Користувачів