1 гість дивиться цю тему.
ну хз,в мене при пранні в машинці 90 градусів 900 обертів букви позлазили(((не всі звісно-задні тримаються,видимо добре приліплені,з ніку відвалились булви Л і А,з адреси лишились тільки ВВВ. ,перед обліз начисто,отако от(((((
На рахунок нашифок доцільно на формі використовувати:- Група, резус (нагрудна нашивка)- Логотип форуму (праве плече)- Нікнейм учасника (ліве плече).
Цитата: YserL від 28.02.2010 22:28:46На рахунок нашифок доцільно на формі використовувати:- Група, резус (нагрудна нашивка)- Логотип форуму (праве плече)- Нікнейм учасника (ліве плече).непогано))як доповнення до моєї ідеї про велику нашивку на спину
Цитата: Akella від 28.02.2010 23:07:46Цитата: YserL від 28.02.2010 22:28:46з написом "ЦОЙ ЖИВ" ? нє, на всю спину то перебор, та і тупо... можна одну нашивку, маленьку на груди, щоб було видно що ми є, а всяка хрєнь типу групи крові то брєд і тіки вид буде псувати, ми не військові, а дослідники, не треба мілітарі, максимум мисливці за гумном)))))нє,ну з написом на всю спину-то я мав на увазі нашивку таких розмірів як логотип на футболках спереду,видимо з поясненням "не всю спину" таки перегнув палицю
Цитата: YserL від 28.02.2010 22:28:46з написом "ЦОЙ ЖИВ" ? нє, на всю спину то перебор, та і тупо... можна одну нашивку, маленьку на груди, щоб було видно що ми є, а всяка хрєнь типу групи крові то брєд і тіки вид буде псувати, ми не військові, а дослідники, не треба мілітарі, максимум мисливці за гумном)))))нє,ну з написом на всю спину-то я мав на увазі нашивку таких розмірів як логотип на футболках спереду,видимо з поясненням "не всю спину" таки перегнув палицю
з написом "ЦОЙ ЖИВ" ? нє, на всю спину то перебор, та і тупо... можна одну нашивку, маленьку на груди, щоб було видно що ми є, а всяка хрєнь типу групи крові то брєд і тіки вид буде псувати, ми не військові, а дослідники, не треба мілітарі, максимум мисливці за гумном)))))