Сколівський спецкар'єр

Автор Roy, 23.11.2009 02:19:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 2 Гості дивляться цю тему.

Bottlehunter

Маленьке інформаційне повідомлення в "Газеті по-українськи":

ЦитуватиГравійний завод у центрі села Гребенів Сколівського району припинить роботу до 30 жовтня. Селяни нарікали на постійні куряву, шум і пил від виробництва. За розпорядженням губернатор, дробильне обладнання демонтують і перенесуть у кар'єр за межі населеного пункту.

Газета по-українськи, №120(1273), 19 серпня 2011р.
Най жиє Гуцулія!

Drusja

У суботу 15.09 були на Гребенівському кар'єрі. Спокійно зайшли на територію, привітались зі охоронцем, який мирно читав собі газетку біля вогнища, і отримавши його "добро" на оглядини кар'єру - попрямували роздивлятись що там і до чого.

Кар'єр час від часу працює, стоїть один екскаватор і трактор, навколо тишина і спокій. По дорозі назад хотіли розпитати охоронця що тут і як, але дядечко вже давно загасив вогнище і пішов додому.

Декілька фото сьогоднішнього стану речей.
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Drusja

По дорозі на кар'єр помітили цікаву споруду, наскільки я зрозумів - це недобудована або стара і занедбана дробилка, якщо помиляюсь виправте. Залишились від неї лише стіни з будкою зверху (у якій хтось ночував, бо на підлозі накидано купа гілок ялинки та ними ж зашито вікно) і декілька бетонних стовбців.

Фото:
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

287 Гості, 0 Користувачів