Автономние джерело тепла Т11.

Автор zelja, 24.11.2009 22:04:41

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

zelja

http://www.armytex.ru/catalogue/?func=item_details&iden=685
Хороша штука І не дорога цікаво чи продаються в нас ульвові ?

Fetole

АвтономнЕ)
Дуже кльова штука...  Цікаво чи вона роздільна - типу 1 той пакетик розділити і в 2 кармана... Тепер розумію для чого можуть бути використані кармани на шкарах) Та і взагалі, покласти під твосту підошву - буде супер т.я. ідеш, і ногами масуєш той мішочок і він не охолоджується)
Все, що було вище сказане, частіше всього є моєю суб'єктивною думкою, прошу на це зважати =)

zelja

є таке саме тільке розділене навпіл

Golem

гм. В нашому кліматичному поясі таких морозів не буває, шоб треба було ше чимось користуватися. Хіба турист в шортах футболці поперся в гори, але звідки тоді в нього чудо-мішочок? Поки йдеш - грієшся, змерз - броцик на плечі і пішов далі :) А на кемпінгу розпалив вогень і грієшсі.

Спочатку був подумав використати його для сушки взуття-одягу, але хто го там буде постійно мнути?
Дігери всіх країн єднайтеся!

Stinger

В 99-му році бачив в Росії пояс проти радікулиту та стельки у взуття на такому ж принципі. до речі в нас таке бачив в аптеках в 2003-му, бабця моя навіть купити хтіла, так що тре пошукати...

US5WEO

Існує така каталітична грілка для рук, цікаво наскільки вона практична. Наприклад, я нігде не бачив щоб у Львові такі продавали. Й коштує яких 20 у.о.

swordlord

Golem правий.
А взагалі як кажуть англійці: Немає поганої погоди, є одяг не по сезону.
Доречі пораджу хорошу штуку для того щоб зігрітись в кемпінгу або коли вже дійсно замерзаєте.
В аптечках USArmy є таке покривало зовні зелене, а з середини як фольга, яка і відбиває тепло від тіла назад до нього. Не дивлячись на те, що таке покривало має товщину в пару міліметрів, воно надзвичайно ефективне. В складеному стані як дві пачки сигарет. Ось тільки його купити важкувато, бо потрібно купувати всю аптечку. Хоча і в ній багато всяких корисностей.

Коли ми вирушаємо на цілий день в мороз в ліса, то не лінуюсь кинути лишнього светра в рюкзак, а іноді і лишню куртку. Також дощовик, або для тих хто знає бундесовська парка непромокаєма, вітер не продуває + парниковий ефект. Але, як то кажуть, пар кісток не ломає, та і взагалі це краще ніж замерзати.

Памятайте, що найшвидше замерзають кінцівки. Тому якшо зимою в сніг ходити в берцах, які швидко промокнуть, або якщо дощ застав зненацька можна одягти на шкарпетки целофанові пакети. Ще чув що ДАІшники які у негоду стоять на трассі на устілки взуття наклеюють звичайні жіночі прокладки, які забирають зайву вологу з взуття.

А для тих хто не за кермом є коньяк, та інший алкоголь. Ну така річ взагалі має бути у рюкзаку у кожного для екстренних ситуацій. Доречі лишній раз може стати в нагоді, щоб задобрити місцевого жителя (аборигена) або вахтера на прохідній.

Можливо всі це вже давно знають, а можливо для когось ця інфа стане в пригоді в відповідній екстренній ситуації.
Si vis pacem, para bellum.

Dark Wind

В новій лінії перед кассами продають такі зігрівайки, тіки коротший час дії

302 Гості, 0 Користувачів