Батареї живлення

Автор YserL, 12.12.2009 12:25:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

YserL

Ось якісний тест батарей на розряд при різних струмах розряду:
http://www.fcenter.ru/online.shtml?articles/hardware/tower/23101
Тут вказуємо, які хто батареї використовує для ліхтарів.
Я GP Ultra або Duracell Turbo. Police 5W 2 години яскравого світла, далі йде на палдіння.
Просівші батареї: збірка: 3.54. Навантаження: 3.05В 0.040А

inkognito

  Радий за ДураCell Turbo і приємно здивований Varta High Energy - можливо наступного разу як батарки у Пецлі сядут візьму саме їх для тесту. GP-ки як були в mainstream'і, так там і залишились - гарні робочі "коники" при демократичній ціні та загальній розповсюдженості.
Resistance is futile

Golem

Ага. Тільки от репутація Варти двояка. З одного боку по тестах - завжди супер. А от практичні дослідження показують погані результати. Побутує думка, шо Варта в них і в нас різна. ХЗ. Бачив в Команчеро Варту по 8 грн штука. Репутація цього магазину хороша, думаю там можна спробувати їх взяти. Шо я і зроблю як мої посідають. А от брати в якому-попало магазині я б не радив.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

    Можливо двояка репутація власне пов'язана із тим, що на відміну від розкрученого ДураСell'ю Varta значно меньше продається? Себто веду до того, що дана продукція залежується на полицях магазинів - відси маємо такий розкид у показаннях.
    Хм, можливо було б варто нам провести власне тестування популярних батарок? Хто що думає із цього приводу?
Resistance is futile

yar-79

Незнаю як по тестам, але в мене МД жере батарейки 8шт за 24 години роботи, так от, до того як купив акумулятори багато чого перепробував, по моїм тестам Energizer найкрутіші з того всього!

inkognito

    Кур-де...8 шт. АА...При такій силі явно можна завидіти через ядро Землі якусь Австалію, бумерангти та кенгуру...Моцна штука...Судячи із тестів, Енержайзер не рулить зовсім...
Resistance is futile

YserL

От не знав куди в гумор чи сюди. Цікаво коли китайці поставлять кириличний шрифт на свої компютери) Одна англійська обгортка, друга кирилична)

Akella

гетреди то ше півбіди,ти глянь на китайоз  "GермаNия"   ;D
Akell me nice!

Stinger

о, да, кітайці жгуть!!! адназначна!!! ;D

Roy

Головне ні в якому разі не користуватись тими "елементами живлення". Загнав маглайт ними, розтіклися, поруздувалися... Притому що були в ліхтарі відносно недовго.
Meine Ehre heißt Treue

Stinger

Пом'ятаю як я зі свого меглайту вишкрябував ножем то лайно, яке окислилось, після того користуюсь простими акумуляторами ufo 2500,  для фотіка вони вже старі, не тримають, а для ліхтарика вистачає)

:-)

Придбав ото вчора на радіоринку акуму, 6 вольт, 12 Аг. 135 грн. Побачив VARTA, думаю пальчикові акуми їхні чудові у мене, чом би й не взяти. Взяв. Нарікань щодо роботи наразі немає, не встиг - от як бачите тестую, як працюватиме із девайсом. Шукав датащіти, але не знайшов. Не те що їх, VARTA SLA взагалі не робить. Принаймні згідно інформації в неті. Зверху керном вибито "TV 201104", що як розумію дата виготовлення. Пошук по вказаній моделі нічого не дав. Одним словом я хз. Може хто стикася.




Якість збірки чудова, щоб не сказати ідеальна. Напис нансений фарбою якісно (без розмазування і т.п.), фарба теж якісна. Заглушки на клемах, теж якісні, наявні. Придертися згрубша ні до чого. Дельта В на заводському заряді становило 6,4В. Відпрацювало 30  і 50 хв на струмі 3 А, останні 5 хвилин яскравість галогенки яка споживач зменшилася, відповідно і струм впав. От прожену 3 цикли за порадою ZED і не лише, буде видно. Наразі наламує
Декольтем своїм мене манила.

Roy



Це не Варта, а звичайна пародія. Типографіка видає.
Meine Ehre heißt Treue

:-)

Цитата: Roy від 06.11.2011 23:40:32
Це не Варта, а звичайна пародія. Типографіка видає.
От Roy'ко молодець, розставив все на свої місця. ;D ;D ;D

Ну що не варта це зрозуміло. Мав би нет під рукою там - стало б зрозуміло і не купував би.
Пародією воно буде якщо результати експлуатації лєві будуть. Мене от даташіти на неї цікавлять. Ібо на різні анлогічні по напрузі-ємності різні вони, виробники ж бо такі вредні))

А типографіка - це до ширини букв? Тобто вузькість горизонтальних ліній?
Декольтем своїм мене манила.

Roy

Ну то називай своїми словами, просто акумулятор  ;D

Про типографіку - просто порівняй, скажімо букви, різницю побачиш. Шрифт інший.

Нехай не фірмА - але най собі працює на потіху власнику ;)
Meine Ehre heißt Treue

Alter

О, а мож поізвращатись із мациклєтним 6-ти секційним кислотніком? ;D
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

ZED

Я гадаю, суттєвої різниці у параметрах між акумами SLA відоміх та маловідомих (кЕтайських) фірм не буде. Цей формфактор активніше всього використовується у комп'ютерних ББЖ. Бери середні параметри для зарядки цих акумів - 6,5-7 В, 800-1000 мА і буде тобі щастя ;)

linuxoid

Цитата: ZED від 07.11.2011 01:29:29
Я гадаю, суттєвої різниці у параметрах між акумами SLA відоміх та маловідомих (кЕтайських) фірм не буде. Цей формфактор активніше всього використовується у комп'ютерних ББЖ. Бери середні параметри для зарядки цих акумів - 6,5-7 В, 800-1000 мА і буде тобі щастя ;)

Я заряджаю зі  струмом, що рівний десятій ємкості. В мене 12В 4А/г, отже струм зарядки 400мА.

Власнику: щастя буде. В мене подіний акум бігає вже досить давно, хоч китайський, проте до якості претензій немаю, єдине важке, падло.

Dima_Bear

 Мож трохи не в тему але всеж інфа цікава:
тест китайських фанариків

Сьогодні купив на Приміському Дюрасел Турбо, за 4ре\ШТ., от зараз сиджу і думаю підробка чи ні?!
В інструкції на звороті на укр. мові є кілька опечаток. На упаковці пише МАДЕ ІН БЕЛЬГІЯ, а на Батарейці MADE IN EC, гугле каже що то ЕВРО Комуніті, (ЄВРОСОЮЗ тобто). Так що хз.

John

Можливо хтось знає простий спосіб як регенерувати SLA-акумулятор після тривалого зберігання розрядженим, чи краще зразу викинути?

240 Гості, 0 Користувачів