Була гарна погода. До концерту Соломії лишалася година вільного часу. Тому вирішив я по слідах попередників троха перефоткати Боднарівку. Щоб мати фото вдень і без снігу.
КНС на вулиці Скорини коло 30 номеру. Зараз закинута і недіюча. Напевно тому що потім побудували колектор на вул.Хуторівка і все потекло самопливом
![]()
Ось потік що йде в зеленій зоні між лікарнею і школою. Вид в сторону гаражів на південний захід
![]()
Річка з попереднього фото є праворуч. Ліворуч під містком вона йде в злив з іншими притоками та в бетонну трубу
![]()
Потім все втікає в підземний колектор коло подвір'я школи. (на задньому плані) Як бачимо води не дуже багато
![]()
Далі колектор виходить на території гаражів. Тут маємо річку-ванючку
![]()
Сучасна врізка на фоні будинків з вулиці Демянської. Це теж дренажка. З фекальної постійно б текла вода.
![]()
Річка підходить до насипу залізниці. Далі тече по тунелю на іншу сторону. Там в кінці видно бетонне кільце посеред води
![]()
Якщо в районі школи вода була менш більш чиста, то тут - ні.
![]()
Ця ж річка але вже по іншу сторону колії. Ліворуч сміттєзвалище Шувару. Тому тут так брудно і вода погано стікає. По центру бетонне кільце з попереднього фото
![]()
Ось колія і кільце. Вид на Боднарівку звідки ми прийшли. Є палети щоб підійти впритул до люка. Я не вірю у випадковості...
![]()
В порівнянні
з фото Сталкера за 2013 рік вони тут доставили ще одне кільце. Щоб дощові води з річки не попадали в люк через верх. Якщо я все правильно зрозумів. Бо старі фото були зроблені в темноті
![]()
Заглядуємо в бетонне кільце. Для напрямку, сміттєзвалище Шувару в мене за спиною. Стою на палетах.
![]()
Фото з зумом. Видно що далеко внизу тече фекальна каналізація. Тече вона в сторону вул. Хуторівка. В цьому місці в неї впадає притока зверху тому є звук. Характерний аміачний колір на бетоні це від річки. Вона просочується між бетонними кільцями і частково теж впадає в фекальну каналізацію.
![]()
З цього відео все зрозуміло що де є і куди тече. Вода окремо в річку, каналізація окремо в колектор. А то що вони мало чим відрізняються на око... то вже інша справа
http://www.youtube.com/watch?v=cWPzAfBqs-wНу і карта з зображенням річки і що де є з описаного.
![]()
Сухий залишок: води тут небагато, але вона засрана. Якшо відновлювати Зубру то і цю притоку також. Бо вони потім зливаються. Найімовірніше шо забруднюють гаражі.