Адміністрація форуму вітає всіх Учасників з Новим Роком і Різдвом Христовим

Автор Golem, 30.12.2009 16:08:25

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

                          Адміністрація форуму вітає всіх Учасників з Новим Роком і Різдвом Христовим!

Бажає в новому році ще більше цікавих вилазок, нових знайомих та вражень. Дякує всім за інформативні пости та звіти, за чудову компанію і за те, що розвинули форум!



Підсумовуючи цей рік можна відзначити кілька важливих моментів. Найголовніший - Експлорер ожив, відродився і став дуже цікавим та пізнавальним ресурсом. Кількість користувачів збільшилася зі 150 до 380. Додалося надзвичайно багато звітів та описів місць. Так багато - шо прийшлося робити спеціальну базу даних. Кількість відвідувачів постійно росла і досягнула 220, що є дуже хорошим показником для форуму настільки вузького та специфічного спрямування. Багато людей є постійними читачами і дякують нам за цікавий сайт. Щоб підтримувати його і надалі таким прийшлося створювати спеціальну посаду модератора.

Користуючись підходящим моментом просимо вибачення у всіх, до кого були застосовані каральні дії. Чи то справедливо, а чи ні - вибачте нас і не тримайте зла. Бо робимо все на громадських засадах, одержуємо від цього лише моральне задоволення. Стараємся щоб форум був читабельним якомога більшій кількості користувачів, через що й змушені деколи вдаватися до певних санкцій.

Окремо дякуємо всім хто брав активну участь у формуванні обличчя форуму, хто і є самим форумом. Без вас форум перетворився б на блог кільког людей і ніколи б не став таким, як він є зараз. Без цього Ядра форум не був би таким, яким він є зараз.

Дуже важливим став розділ "Плани", найбільшактивний та дописуємий на форумі. Саме це відрізняє нас від решта, саме можливість легко приєднатися до вилазки і є одним з головних козирів нашого форуму, рушієм його росту. Сподіваюся наступного року буде ше більше тем, ше більше результативних вилазок і, як наслідок, звітів та нових залучених людей.

У Львові є багато туристичних сайтів, кілька велосипедних форумів, різноманіття екстремальних. І тільки один - "діггерський". Це, я вважаю, найголовніше, що ми всі разом. Так, виникають певні розбіжності та протиріччя. Але всіх їх вдається залагодити і ми й надалі рухаємся всі разом до абсолюту(якого, само собою, не буває) - а саме, знати у Львові все :)

Наступний рік стане роком закріплення здобутих позицій і освоєння нових напрямків. Етап коли слід було показати шо ми є і що ми живі залишається в минулому. Тепер головний акцент повинен робитися на якість інформації, на свіжість ідей та оригінальність місць. Ми повинні перетворити наш форум на джерело цінної інформації для журналістів та всім іншим зацікавленим людям.

Тож бажаємо щоб Новий Рік став для вас справді Новим, а не ще одним! Будьмо!
Дігери всіх країн єднайтеся!

Extreme


Romashka

З Різдвом Христовим!
З Новим Роком!
Хай Вам щастить
за кожним кроком!
Хай в Вашій хаті
щастя царує!
Щоб сонце з неба
Вас благословило!!!
Христос родився!!!
радість велика,
а ми Вам вінчуємо
на МНОГІЇ ЛІТА!!!
:) :) :)

solodkas


inkognito

    Від цього року у мене йно одні приємні почуття! По-перше мав шалену приємність бачити накінець-то живий форум кавалки котрого знаходив в мережі у 2008, по-друге мав за честь зареєструватись тутко у жіночому місяці Березні дня 16-го. Як зара пригадую перший пост був до Зелі про його хфотоапарат. Потому вельмишановні адміни форуму довірили мені відповідальну посаду Модератора. Щиро Дякую!

   Того року було парканадцять вилазок - із тих, що найбільш мені запам'ятались:

   1) Все у Якісних Звітах, але звісно найбільш запам'яталась перша моя пропозиція до шановного товариства;

   2) Яворівсько-Новояворівська-Шклянська Сірка, Крокуючі Екскаватори там же, Новий Розділ по-раз перший (Зеля +Я + ГСМ + купа бомків та комарів), по-раз-другий коли багацько тру-колєг зібрались, звісно ж  ВЧ навколо Франківська: Грабовець, Ценжів, Міжгіря Перегінське, Очисні споруди Полтви та День НЕзалежності, Джелізничне Депо, Пд-Зх Колєктор, Fuck-Park, Трамвайне Депо, НЕ Туристичний Львів, Бомбік на Чорновола та фото там, Ракетні шахти коло Бродів та RedCity, Черляни та Винниківський ліс, Цитадель та Кортумову гору, Лощину, Зомбі- та Вареник Паті та ще купа-купа всього!

  Але то не головне, головне ІМХО є таким:

   1) Я знайшов своїх друзів, котрих мало у мене було до цього - це звісно Golem, Zelja, YserL (+Марічка звісно), Yar-79, Stinger & Romchick, FenRiz & Чугайстр, Roy & Solodkas, Explorer & Dead Cat,  DeadMeat & Dark Wind, Taras-Tinian, Venick & ROMEL, Lacerta & Kivi & Саша, Dexter & Кшися (шальоно за вас радий), Olege (давно не чулись), Сompass (+тру команда), gor_qkop, Yuriy, Alex-L та його чудова жона (+ уся фотобанда), t309 & AxiZep, Віра & Сашко, Huliganka & Samoslav, Wanderer & I_Am_Name.

   Звісно ж Dali_Bude та його фантастична жона Марічка та донька Риба , BigDan & Korguk & Lubko, Бодун, Nick_C3 & Pasja & Fetole, Джексон та Катя з Одеси.

   2) Прошу щиро пробачення як же кого забув згадати;

   3) А головне те, що ми разом і тут. Дякую вам друзі, що ви є -  кожен із Вас може покладатись на мою допомогу так чи інакше. Звісно маю надію на дуплекс у цьому випадку!
   
   4) Ну і продуктивного, якісного, щасливого та багатого 2010 року!
Resistance is futile

VeNick

Я також всіх вітаю всіх форумчан і адміністрацію форуму з наступаючим НОВИМ РОКОМ!!!
УКРЗАЛІЗНИЦЯ

YserL

Приєднуюся до привітань. У цьому році дійсно було багато приємних подій, я знайшов нових друзів і хобі (зареєструвався на 2 тижні пізніше від Олега ;)), про яке давно мріяв. Колись я уявляв, як знаходжу законцервований командний пункт, після перегляду "Resident Evil", його запускаю і він є тільки моїм, де я керую усім))) Так що я приблизився на один крок до мрії 8) Мав велику честь їздити по обєктах на Тавроджипі, проходити зарості бойової кропиви, ночувати на колись секретних територіях, відчувати себе особливим, бо знаєш секрети які пересічний львянин не знає. Цей рік показав хто є хто, хтось став знайомим, а хтось справді другом на якого можна покластится. А хтось став надійною половинкою ::)

Бажаю у новому році і не тільки міцного здоровя, витривалості, матеріального і духовного благополуччя, щоб у наших рядах було поповнення) а також нових гриндіозних відкритів. Разом ми сила!

Stinger

від мене теж всім найщіріщі вітання з наступаючим новим роком! хочу всім побажати в новому році щастя, здоров'я, любові, достатку в хаті, здійснення всіх заповітних бажань))) ну і на форумі побільше нових надійних людей, з якими можно безпечно ходити на вилазки, і які допоможуть в скрутну хвилину, нових об'єктів для дослідження, потужної матеріальної бази, життєвої наснаги нашим адміністраторам і модераторам, поменше колекторних хвиль в полтві ;), побільше сонних або п'яних охоронців під час вилазок, беззубих собак, ну і звісно щоб фортило по життю!!!

ВСІХ З НОВИМ РОКОМ!!!

Medvied

Щиро вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаю щоб Ваш дух злетів у височінь ніби птах,

щоб серце сяяло радістю, а доля була прихильною весь наступний рік.

Зичу професійного зростання й оптимізму,

сімейного тепла й щастя.



З кожним нашим кроком зростає гармонія у Всесвіті, тож діймо впевнено і на благо!



Гарного Вам Нового року!
Не спрашивайте у людей правду, они ее не знают

treyser

Щоб ЕВРО сховане в коморі,
Щоб сало рохкало у дворі,
Щоб в гаражі стояв Феррарі,
В сараї - Лексус ще у парі,
У хаті - з мрамору камін,
Та і бассейн, хоча б один.
Щоб гідромассажер з Джакузі,
Щоб Хенессі бовталось в пузі.
І щастя вам не лізло боком
Коротше, всіх вас з новим роком!
нафіга мені мінуси ставити в рейтинг?...вам що немає що робити?...капец...глянь на нього...тупе повідомлення ігноруй його...

Romchick


ostik

вітаю вас з новим роком.бажаю здоровя,нових друзів,а головне побільше цікавих обєктів ;D

RoMeL

Нових вершин і нових досягнень! :)
Нових горизонтів і нових світанків!
Вище,швидше і дальше! :P
Fruere vita, dum vivis

yar-79


Chuhaystur

Ну що ж, браття! Мабуть все наймудріше тут було вже сказано, однак добавлю від себе: тримаймося, бо ми того варті! Тут справді чудові і цікаві люди, разом з якими без перебільшення можна перевернути світ (тільки точку опори знайти ;D)) Всіх вітаю, щастє - здоровлє най си спле нам на голови ;D
Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

Fenriz


Pantera

В пору цю, коли падає сніг
І морози чимдуж припікають,
Знов на землю спішить Новий рік –
З ним сердечно усіх Вас вітаю.
Зичу сонця та світлих надій,
Миру й втіхи на кожному кроці,
Також здійснення планів і мрій
У прийдешньому Новому році!

З Новим Роком!

горобець

Вовком хай завиють Москалі,
Хай жиди заверещать як свині.
Свято нині на моїй землі,
Новий Рік у рідній УКРАЇНІ!! ;D ;D ;D

123 Гості, 0 Користувачів