Святкування річниці форуму!

Автор Roy, 07.01.2010 14:25:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Chuhaystur

Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

ostik


Rufus

Якщо не виженете - я з вами!  ;)
Be friendly to bats!

Ростислав


SANECKA

Я прийду.Хоч нікого з вас особисто незнаю але думаю народ ви нормальний ;).

Golem

Цитата: Rufus від 18.01.2010 14:55:23
Якщо не виженете - я з вами!  ;)

Ні тебе, ані будь-кого іншого виганяти не будемо. Усі бажаючі незалежно знайомі чи ні, зареєстровані чи ні, активний ви учасник чи тіко вчора зайшли на наш форум - запрошуюцци! Будемо раді бачити всіх! Багатьох ані я ані Інкогніто теж особисто не знаєми. Тим більше - хороша нагода познайомитисі!
Дігери всіх країн єднайтеся!

Skip


RoMeL

Fruere vita, dum vivis

zelja

Я напевно буду забіжу не надовго...

Fenriz

постараюсь забігти не на довго!

Golem

Снивсі ми нині сон. Як ми святкували річницю форуму. непогано, я вам скажу, так посиділи :) Правда стільчиків на всіх не вистачило в мому сні. Але в дерунах не стільчики а лавки, так шо всьо гуд!

Хто прийде скорше най заходить всередину і попиває пиффко, чекаючи всіх інших. Щоб не чекати на морозі.
Дігери всіх країн єднайтеся!

YserL

Отже зустріч
2010.01.19 17:00 (GMT+2)
E24°1'47.01" N49°50'2.05"

Golem

Посвяткували дуже файно! Дякую всім хто прийшов. Ділимося враженнями і викладаємо світлини тут
Дігери всіх країн єднайтеся!

treyser

Цитата: Golem від 07.01.2010 21:48:11
Я за кабачок. Бомбік - запально, незручно. Природа - зимно, несезон. Наприклад Роберт Домс, купа місця, досить глибоко під землею. Приймаються інші варіанти кабачків(не овочі).

До речі, адміністрація ставить пиво! ;)

Також як визнчимсі шо і до чого, треба буде запросити всіх бажаючих. Думаю чоловік 15-20 буде.

Також щодо річниці. Згідно статистики, 18 число. Хоча насправді 17, бо потім Діма згадав шо має новіший бекап БД :)

Ну і раз пішла тема, розкажу тим хто ше не чув, як Експлорер відновивсі. Думаю сам explorer i Romel доповнять.

Жив собі турист Golem, як раптом гуляючи Золотою Вулицею натрапив на Лощину. І не було йому після того спокою, і хотів він її дослідити. Потім була Полтва, Споруди за Податковою і багато чого іншого. Все це викладалося на Бескиді, однодумців найти було важко.

Аж раптом стукає мені в аську explorer і каже шо він - і є саме ТОЙ explorer. Ну типу я зрадів, бо його сайт знав і думав "Ото чуваки собі давали, мені до них ще срати і срати". Значить запропонував він мені відновити сайтик, за основу використати вже існуючий бекап, тіки оновити двигло.

Поки ми думали, в неті появився сайт www.explorer.lviv.ua, де було написано "Дігери Львова - Єднайтеся" і більше практично нічого. Уважний читач вже догадався шо то був Ромель, який думав шо всі ми вимерли разом з динозаврами і вирішив відновлювати все з нуля. Для цього перекупив доменне імя, оплата якого була здійнена до НР, заплатив за хостинг і запустив форум. Ще до різдва все вже працювало. Знайти спільних знайомих з Ромелем вийвилося просто, зібралися ми сніговим ранком на Цитаделі і пішли в найближчу піцерію Піраміда шо на Площі Франка обговорювати деталі. Спільну мову найшли легко, розподілили обовязки, домовилися про структуру форуму і почали наповнювати його інформацією. І власне з цього моменту, 17-18 січня і можна вважати шо форум воскрес.

Перші кілька місяців я, в основному, переносив свої враження в письмову форму, писав звіти з минулих мандрівок, зацікавлював користувачів. Далі на  місяць в штати. По приїзду зразу почалася активність: Дубляни, Південно-Західний колектор, Музей Ракетних Військ стратегічного призначення. Потім долучилося багато користувачів і в липні місяці я зрозумів шо місія виконана - форум почав жити сам, без адміністрації. Люди собі знаходили компанію, самі писали звіти, самі організовувалися. І це головне. Наявність зацікавлених людей означає шо форум житиме саме як форум, а не блог конкретної людини.

дякую що не полінився )) цей портал дав мені багато цікавої інформіції,багато цікавих місць ... коли я знайшов форум в www.google.com я сидів тут і читав всю ніч,до пятої ранку...мене так захоплювали різні місця,що ппц...так затянуло,що на другий день пішов в лощину з 3 знайомими ))
а в гуглі я шукав "Лощина"...)
так тримати з форумом..! :)
нафіга мені мінуси ставити в рейтинг?...вам що немає що робити?...капец...глянь на нього...тупе повідомлення ігноруй його...

394 Гості, 0 Користувачів