Святкування річниці форуму!

Автор Roy, 07.01.2010 14:25:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Roy

Наскільки мені відомо, ця вагома дата припадає десь на 17 січня.
Потребуються думки користувачів з приводу організації свята-пянки, а саме; місце проведення, час, питання питва, їдла, розваг та решта.
Ваші пропозиції:
Meine Ehre heißt Treue

YserL

Бомбік на Високому Замку.

yar-79

Можна в Винниках на природі, там є багацько цікавих об"єктів і шашликів можна посмажити з пивком, і не тіко! В бомбіку не дуже би хотілось, бо дуже сиро і волого, а біля Добробуту запально, можна зіпсувати собі свято. Пропоную на природі, або десь в кабачку, можно на тому ж Високому Замку.

inkognito

  На ВЗ буде зле. Мало місця, складний на нетверезу голову вхід-вихід, дехто взагалі незможе залізти або покриється шаром фекалій, що на сходах. Підтримав би Винники, але хочу запропонувати Цитадель (звісно із очисткою території після себе, а що головніше до себе).
Resistance is futile

Roy

Непоганий варіант Цитадель, Винники, + до того ще можна Кортумову Гору з її околицями.
Кабачок теж варіант, чисто та сухо, але то вже залежить від наших фінансів.

Meine Ehre heißt Treue

Golem

Я за кабачок. Бомбік - запально, незручно. Природа - зимно, несезон. Наприклад Роберт Домс, купа місця, досить глибоко під землею. Приймаються інші варіанти кабачків(не овочі).

До речі, адміністрація ставить пиво! ;)

Також як визнчимсі шо і до чого, треба буде запросити всіх бажаючих. Думаю чоловік 15-20 буде.

Також щодо річниці. Згідно статистики, 18 число. Хоча насправді 17, бо потім Діма згадав шо має новіший бекап БД :)

Ну і раз пішла тема, розкажу тим хто ше не чув, як Експлорер відновивсі. Думаю сам explorer i Romel доповнять.

Жив собі турист Golem, як раптом гуляючи Золотою Вулицею натрапив на Лощину. І не було йому після того спокою, і хотів він її дослідити. Потім була Полтва, Споруди за Податковою і багато чого іншого. Все це викладалося на Бескиді, однодумців найти було важко.

Аж раптом стукає мені в аську explorer і каже шо він - і є саме ТОЙ explorer. Ну типу я зрадів, бо його сайт знав і думав "Ото чуваки собі давали, мені до них ще срати і срати". Значить запропонував він мені відновити сайтик, за основу використати вже існуючий бекап, тіки оновити двигло.

Поки ми думали, в неті появився сайт www.explorer.lviv.ua, де було написано "Дігери Львова - Єднайтеся" і більше практично нічого. Уважний читач вже догадався шо то був Ромель, який думав шо всі ми вимерли разом з динозаврами і вирішив відновлювати все з нуля. Для цього перекупив доменне імя, оплата якого була здійнена до НР, заплатив за хостинг і запустив форум. Ще до різдва все вже працювало. Знайти спільних знайомих з Ромелем вийвилося просто, зібралися ми сніговим ранком на Цитаделі і пішли в найближчу піцерію Піраміда шо на Площі Франка обговорювати деталі. Спільну мову найшли легко, розподілили обовязки, домовилися про структуру форуму і почали наповнювати його інформацією. І власне з цього моменту, 17-18 січня і можна вважати шо форум воскрес.

Перші кілька місяців я, в основному, переносив свої враження в письмову форму, писав звіти з минулих мандрівок, зацікавлював користувачів. Далі на  місяць в штати. По приїзду зразу почалася активність: Дубляни, Південно-Західний колектор, Музей Ракетних Військ стратегічного призначення. Потім долучилося багато користувачів і в липні місяці я зрозумів шо місія виконана - форум почав жити сам, без адміністрації. Люди собі знаходили компанію, самі писали звіти, самі організовувалися. І це головне. Наявність зацікавлених людей означає шо форум житиме саме як форум, а не блог конкретної людини.
Дігери всіх країн єднайтеся!

YserL

Я теж за домса, під землею, шкода що мобільні тянуть там ;) Вепр на площі ринок (мало місця).

Stinger

я 17 в домса не піду, там буде середньовічна вечірка, вхід 40 гривень, і там буде моя бувша, з якою я дуже не хочу стикатись, ось тут інформація. :(

Golem

Дякую і тобі за інформацію. Домса відпадає. Хто ше які знає досить великі заклади?

Чи згадаємо стару добру лощину?
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

До речі, як хто дивиться щоб святкувати 18 в понеділок? Тоді і імсць в кнайпах буде більше, і Домс не буде окупований. До Стінгера: мо маєш там якихось адміністраторів знайомих, мож резервнути місця?
Дігери всіх країн єднайтеся!

Stinger

нажаль не маю, я там був то один раз всього...

Romchick

Я б в понеділок прийшов, а в неділю ніяк.

inkognito

    Я дозволю собі висловити деякі думки, що прийшли мені у клепку іно декілька хвилин назад:

    1) Не усі собі можуть дозволити св'яткування у кнайпі із-за чисто матеріальних проблем;
    2) десь дійсно хочеться комфорту у кнайпі, проте я б схилився до св'яткування на  повітрі - хоча б тому, що нам як дослідникам так пасує;
    3) 18-го, понеділок - друга Св'ята Вечеря, себто добре було б орієнтуватись на 16-те чи 17-те (срані вибори, тим не меньше хтось із дописувачів таки буде гАласувати) - тим паче, що то вихідні.
    4) прошу дописувати власні ідеї щодо місця та способу проведення, а також власної присутності.
Resistance is futile

Roy

Доречі, обіцяють зниження температури, що нам в плюс, якщо ми будемо на чистому повітрі (Цитадель, Винники, тощо). Не буде болота під ногами і неприємної сирості.
Якщо ж кабак, то краще Домса не бачу, підходить по всьому, але через матеріальний фактор, як сказав Inkognito не всім то підійде.
Дату краще вибрати 16-17. 18 січня - всі сім'ї в колі, якось не пасує тим нехтувати.
Найближчим часом треба гуртом прийняти рішення, де ж будемо...?

Колеги, бракне нам файного такого місця в андерграунді, мусимо віднайти його та дослідити. Де ж ці, знамениті Львівські підземелля? ;D
Meine Ehre heißt Treue

inkognito

зберемось на вихідні, насремо на вибори на котрих і так нема за кого голосувати. Температуру на суботу-неділю обіцяють в -6-7оС, що є гуд!
Resistance is futile

Stinger

ну домсато звісно добре, але платити за львівське пиво 8 гривень, та за горішки стільки ж, я би подумав. краще вже піти на деруни де ми вже були, там якось теж на пів підвал(імхо)

yar-79

Я за кабак, пиво за 8 грн. не лякає бо, в Києві п"ю його за 16...в Гасовій Лямпі теж э великі столи.

inkognito

Цитата: yar-79 від 11.01.2010 01:39:53
Я за кабак, пиво за 8 грн. не лякає бо, в Києві п"ю його за 16...в Гасовій Лямпі теж э великі столи.

   Бачиш, тебе не лякає, мене не лякає, ше декого не лякає - а ось багато кого лякає. Видається мені таки "Галицькі деруни" пасує як кнайпа своєю демократичністю. Головне зібратись скажімо не пізніше 12-00 - там дуже ймовірно нікого не буде, отож нагло займемо усю кнайпу.
Resistance is futile

Golem

Ше одне. Ніц нам сі не стане, якщо відсвяткуємо і в вівторок, чи в середу. Головне відсвяткувати!!! А річниця - то просто число, дата.

Якшо на природі - є купа мінусів, можу Вам сказати шо навіть туристи в горах у всій екіпіровці віддають перевагу колибам чи анметам. Навіть на невеликому морозі довго не постоїш :) Незалежно від к-сті алкоголю.

Ок. Знаю ше один дешевий гадюшник - деруни на початку винниченка. І місця багато. Зрештою, пиво ставить адміністарція, не забувайте ;)
Дігери всіх країн єднайтеся!

Lacerta

Шановні колеги
особисто мені всеодно де св*яткувати. І природа то по свому класно і якась кнайпа. Головне, що разом!
Справа ось в чому на 16 - 17 батьки просили на св*ято приїхати, а то значить що у Львові зможу бути тіко 18. Ви не подумайте, що я прошу підлаштовуватись під одну мене. Просто визначаймося швидше будьласочка.

а там вже і я зможу щось придумати

290 Гості, 0 Користувачів