Святкування річниці форуму!

Автор Roy, 07.01.2010 14:25:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

   Тоді пропоную підвісити два ГАЛАсування тутко (сам не годен,  :( ) - кому коли зручніше (часові координати) та місце (просторові відповідно). Як шановні дописувачі проГАЛАСУЮТЬ - у п'ятницю 15.01.2010 по обіді (>=14:00) пропоную підбити підсумки та остаточно вирішити щодо місця та часу проведення.

  До-речі незла кнайпа є коло військової лікарні, на перетині Личаківської та Чехова - правда 100 років там не був. Але вареники там супер-файні були раніше. Також можна розглянути забігайлівки коло Політехніки по вул. С.Бандери - мабуть навіть зараз достойні місця знайдуться (жаль звісно же немає тепер там КГБ, Унітазу, Катрусиного Кінозалу та Протягу у первозданій іпостасі).
Resistance is futile

Chuhaystur

Нууу, як на мене, то краще в якийсь генделик. ніц не маю проти холоду, але якшо будем надворі (Винники, Цитадель) то це буде не зручно, то є стопудово, бо свято не обмежується одним лише алкоголем + не конче з гігієною (як на мене на таке свято пасує бути в хоча б більш-менш людських умовах) Тому пропоную шоб ми забикувалися в якусь уригаловку з комфортними цінами, там відбули *культурну програму*))), а далі, якшо буде бажання (і кількість крові в алкоголі дозволятиме) можна піти на ту ж цитадель, чи в Лощину))) ;)
Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

yar-79

Я у Львові буду з п"ятниці і зможу в любий час. Що до вулиці буду відмовляти як можу, бо копав перед Новим роком при -7 в лісі, і хоч відбув весь день копаючи-ще нічого, але як збиралися перекусувати та міняти місця-промерзали нормуль. Тому знаю, що буде некомфортно! На рахунок кабака, давайте хоч такий щоб витяжка була бо не курю, і в тих дерунах, мало не задихнувся.

Roy

Мені також будь-який час підходить. Схиляюся до більш-менш комфортного кабака.
Думаю, на рахунок кнайпи, адміністрації треба зробити вибір самостійно, бо так довго вирішувати будемо :)
Meine Ehre heißt Treue

Stinger

мені теж підходить будь коли, та будь де окрім Роберта Домса :)

RoMeL

Я - за!  :)
Роберта Домса важаю оптимальним варіантом, ::) тільки потрібно визначитися з часом...
Fruere vita, dum vivis

Lacerta

Як на мен, так ми будемо довго переливати з пустого в порожне. Напевно хай адміністрація вирішить і час і дату!(саме головне) і місце. І оскільки всі адміністрацію люблять і поважають. Думаю заперечень не виникне

deadmeat

Смерть досить близько щоб можна було не боятися життя...

Romchick

Можу запропонувати Академію на вул. С. Бандери. Досить приємний і глибокий підвальчик, ціни явно нижчі, ніж в Домса. Але не мені це вирішувати, нехай вирішальне слово скажуть Одміни.

inkognito

  Вчора був у "Галицьких Дерунах", казав щоб чистили неміряно бараболі та варили багато борщу на 17-00 у вівторок 19-01-2010. Завтра маю занести символічний завдаток. Мені було запропоновано два варіанти:
 
 1) 30 грн./писок: у залі будуть присутні інші індивіди, якщо для них звісно залишиться місце.
 2) 60 грн./писок: зал весь наш і сторонніх не буде - проте цей варіант мені видався гіршим, ніж перший саме через те, що там і на 30 грн. напхатись на голодний шлунок можна - мама не горюй. А також тому, що ймовірно і там займемо більшість місць ( 8 столів х 4 писка на стіл = 32 explorer-місця).

 30 та 60 грн./писок означає тільки те, що саме стільки грошей із писка ми маємо там залишити - себто на ці гроші кожен вільний вибирати що буде їсти та пити. Порція дерунів із мєсом 10,75 грн., без мєса 8,50. Соус буває або грибний, або сметана або шкварки із цибулею. Борщ (а власне борщок) буває йно червоний як Красна Армія. Салати (якшо їх так можна назвати) просив би вас ігнорувати. Горівку, пиво та все інше необхідне для святкування цієї визначної події можна і треба приносити із собов - це додатково обумовлено (особисто так і зроблю)
 
  Отож, чекаємо усіх дописувачів в означеному просторово-часовими координатами місці. При собі мати мінімум 30 грн. та ГСМ по бажанню - хто шо вживає. Карту додаю нижче, місце позначено червоною точкою.

  P.S. Прохання зараз дописувати нижче, хто точно буде. Якщо у вас є друг чи коліжанка, котрих ви бажаєте запросити на св'яткування - прохання це зазначати. Наприклад, inkognito +1
Resistance is futile

yar-79


Roy

Meine Ehre heißt Treue

Stinger

Я буду 100%!!! все супер, все влаштовує!!!

VeNick

УКРЗАЛІЗНИЦЯ

Lacerta


Romchick

Роман Тарас Васильович(на форумі Romchick) також припруться.

deadmeat

Ну і я звичайно підписуюсь на таку подію
Смерть досить близько щоб можна було не боятися життя...

Dexter

Сорі що так пізно але
Dexter+1
Кшися+1
=)

Golem

Ну а як без мене. Будуть футболки, хто замовляв ;)
Дігери всіх країн єднайтеся!

YserL


300 Гості, 0 Користувачів