Напевно всі знають фонтан біля готелю Львів.Я помню ще його коли там були різнокольорові лампи а також там було 6 потужних музичних колонок,коли підходив до самого фонтану то аж в животі дрижало від вібрації музики.Часи пройшли все змінилося старий фонтан розібрали,кольорові лампи повідкручували і здали на металолом,колонки напевно теж вкрали.
Хоч зараз там і новий фонтан збудували,все таки немає там тої атмосфери,яка була коли я був малий.
Та сьогодні я запримітив одну цікаву річ.Неподалік від фонтану я замітив засипаний вхід.Довго я пробував згадати,що було на тому місці кілька років назад,але так нічого і не згадав.
Можливо це був підземний хід під фонтан? Короче,щоб там не було але якийсь засипаний вхід є.Копнути звичайно там проблема-все таки центр міста,тай патруль там частенько ходить.
Якщо в когось є якісь припущення,а можливо хтось точно помнить що там було,а ще краще може в когось є фото з того місця можливо наіть ваших батьків то це було би класно.В будь якому разі свої думки пишіть
сюди