Водозабір Калуша коло Рожнятова

Автор Golem, 14.01.2010 10:52:23

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

По дорозі на Перегінське, Осмолоду рекомендую всім зупинитися коло Рожнятева і поффтикати на цікавий та красивий водозабір. Багатосходинкова структура з водопадами і хвилерізами. Навіть взимку бачили як анрод моржується. Що ж твориться влітку! Але найцікавіше буде якшо піти сходами вгору на саму насосну станцію. Там досить багато будівель і звідти видно основну водойму. З дуууже красивою дамбою. І охороною, шо нас прогнала :)




Тим не менше гарний перепочинок з дороги, і просто цікаві та красиві місця.

Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

Ось ще декілько фоток у трохи іншому ракурсі. Дякую Roy'ю за фотоапарат.
Resistance is futile

ehter

Був там, але бачив той типу-водопад тіко з дороги... там далі в гори ше є кабаняче господарство, кабани дикі за сіткою бігають...

Khimik

Долину забери з заголовка, вода для неї йде з Свічі в Вигоді.

Golem

Дігери всіх країн єднайтеся!

gor_qkop


Bottlehunter

Нещодавно вдалося побувати на тому водозаборі. Гарне місце, не полінуйтеся зробити маленький гак, як будете проїжджати трасою на Франківськ. Після Долини на першому великому перехресті потрібно повернути направо (на Рожнятів), а потім вже можна візуально зорієнтуватися.

На насосну станцію і шлюзи не йшли, просто трохи повешталися околицями. Охорона там є, нас бачили, але нічого не мали проти. Народу там взагалі тусить багато, збирають рибу, ловлять гриби. І ліщина цього року непогана вродила. І інші дари осені.



Ось такі ворота, з табличкою, що обіцяє різноманітні неприємності на дупи дослідників. Але, згідно правил, що діють на території Рожнятівського району, в будь-якій огорожі має бути дзюра, достатня для того, щоб там проїхав китайський мопед. Тут вона теж є, тож не хвилюйтеся.



Сама водойма являє собою каскад ставків з порогами і шлюзами













А ще можна пройтися лісом по рівнії асфальтованій доріжці. Веде вона до насосної станції і якогось підсобно-відпочивального господарства



Най жиє Гуцулія!

tumkiw

Фото цього місця але осінню




292 Гості, 0 Користувачів