Гори, річки та Озера на Експлорері

Автор Golem, 31.01.2010 08:27:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Рік тому коли починавсі експлорер я наполіг на тому, жеби розділити Гори і мандрівки індастріалом, під землю і тому подібне. Бо для гір існував Бескид. Але тепер, на жаль, з сайту туристичного Бескид перетворився на сайт метрологічний. Тобто всі там лише міряються піськами і до туризму мають дуже мале відношення.

Хтось ще може сказати шо є Карпати. Ком. Юа. Але це не то, самі ж розробники на нього забили, старезний движок та й атмосфера трохи не така.

А багато хто з учасників Експлорера активно займаються туризмом і хотіли б мати куда викласти свої звіти. Тому відтепер Експлорер розширює тематику своїх постів. В Природні Обєкти можна викладати грунтовні звіти з турпоходів. Але хочу застерегти. Теми типу "Як я з кумом їздив на річку пити горівку" будуть безжально видалятися. Звіт повинен насамперед містити карту, детальний опис як добратися, орієнтири, фотографії. Один з прикладів якісного звіту

Так шо вперед, на підкорення нових вершин, глибин та швидкостей!
Дігери всіх країн єднайтеся!

RoMeL

На рахунок цього, я можу сказати, що я завжди був за те, щоб експлорер не обмежувався тільки тематикою  індастріалу.Горам бути на експлорері!
Я думаю ми маємо потенціал перерости той же бескид і карпати.ком.уа.Головне не гнатися за кількістю, а робити ставку на якість. :)
Fruere vita, dum vivis

264 Гості, 0 Користувачів