Похід з Металошукачем у Винники Львівські

Автор yar-79, 02.02.2010 19:55:25

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

yar-79

Хоч взимку і тяжко ходити по лісі з металошукачем, та справжні шукачі не взмозі витримати такий проміжок часу без лопати і МД, ось і я не втримався...Добре вдягнувшись у лижні штанці та куртку, та прихопивши свій улюблений GTI2500 вірішив з"їздити у Винники-розвідати правий берег відносно дороги. Снігу впало багацько, і не дивлячись на морозець, земля в лісі під шаром снігу і листя була зовсім м"ягенькою, та бридко-мокренькою. Випацькавшись у глині, як свиня у багні, змучений і знесилений, але фантастично-щасливий я повернувся додому! Втамувавши жагу до копання, я почав розбирати та розчищати знахідки, хоч їх і не багато, та для такої погоди і це добрий результат!
Всі патрони не фоткав, бо їх було дуже багато. Пощастило знайти десь 25 манліхерів, таких само, як ми з Олегом підняли на чатових скелях! На передостаній фото-собача буда у лісі, навіщо вона там не знаю, роздивлятись, чи є там хтось всередині бажання не виникло... 8)

SANECKA

Сам мрію купити собі металошукач проблема в тому,що поки що грошей таких немаю.Можливо кредит візьму в шефа але то тре чекати квітневих свят,щоб трохи торгівля піднялася.Тоді буде реальний шанс поставити питання ребром.Від мене звичайно великий+.
Ну патрони я зрозумів,а що то ще за два артефакти?Кинжал?

inkognito

ті ліси та прилеглі території багаті на цікавинки як не крути. Звісно також історично. Вертикальну штольню у цьому лісі як зара пригадую - то у мене була 11 кляся до іспитів, а також 1-2 роки по тому --> там дача доброго колєги, власне штольню бачив коли по дрова у ліс бігали
Resistance is futile

Pasja

2Yar-79  Можеш дати координати того місця або хочаб оріентир якийсь???

Ростислав

Улітку 2008 я там в лісі протягом тижня 4 рази зустрічав якихось типів з металошукачем і собакою. Притому шукали вони шото прямо на дорогах/стежках :)

yar-79

Pasja, якого саме місця? Я там багато де лазив?

Pasja

Цитата: yar-79 від 03.02.2010 23:15:51
Pasja, якого саме місця? Я там багато де лазив?

Можеш нанести на карту свій маршрут??? Або хочаб початкові координати і кінцеві.???

yar-79

Почав я зразу за дрізджовим заводом, але там дуже засрано. Можна вважати що десь за 400 метрів за заводом звертаємо в ліс, доходимо до першої висоти і по ній йдемо вздовж шляху. Втрапляємо на окопи які теж йдуть паралельно дорозі, потім вони звертають до якоїсь напів розваленної будівлі, там є джерело, місцеві і досі забирають там воду. Але я йшов вздовж дороги, бо по знахідкам, якраз вздовж неї точилися бої. Потім почалися дачі. Прийшлося знов заглибитись в ліс до першої висоти, саме на цій висоті поляки (по знахідкам) тримали недовгу оборони від німців. Там я знаходив тяжкі німецькі снаряди і мінометні міни, настріл з польського маузера та піхви від штик ножа. Десь так

Pasja


Zaval

Ярослав, непогано ти покопав як на таку погоду. Ножни - хороша знахідка. Молодець. Який рівень снігу в лісі?
Теж дуже хочу покопати, але надто високий рівень снігу викликає сумніви щодо можливості щось знайти...

Ростислав, на дорогах і стежках шукають старі монети, які випадали з кишень тих, хто по тій стежці ходив.

yar-79

Зараз снігу на півтора штика, вже сильно не нариєш...Треба чекати поки трохи розстане, або гарний апарат. Мій, при такому розкладі патрон чує не глибше ніж 10см в землі.

Zaval

Півтора  штика - це труба. Мій старенькій Мінелаб не потяне. Прийдеться чекати потепління.

Андрій74

Вчора з товаришом вирішили прогулятись до Чортових скель,так би мовити відкрити сезон з МД. Вражень від вилазки купа.Нажаль трохи підвів фотоапарат,всі фотки чомусь вийшли розпливчаті,що з того вийшло,дивіться.
Най го качка копне...

Андрій74

Трохи залізяччя нарили,правда більше консервних банок,як би їх збирали в мішок ,бензин би окупився. ;D
Най го качка копне...

282 Гості, 0 Користувачів