Покинутий будинок на вул.Б.Хмельницького 34

Автор SANECKA, 03.02.2010 20:23:23

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Roy

А чому б і ні? А хто коли небудь так по драбині на вулиці ломився в будинок? ;D Треба й так спробувати! Хохма буде... ;D
Meine Ehre heißt Treue

Pasja

Не, драбина, ето провально, вже краще по мотузці) Тим більше, драбина приверне увагу як перехожих, так і міліції)) Оптимальний варіант - в*язана драбина, яку запропонував :-). 8)

SANECKA

Так як я і обіцяв сьогодні після роботи продивлявся територію на наявність інших шляхів проникнення в будинок.Добре придивившись придумав ще два варіанта:
1)Позаду церкви Онуфрія є сад.В кінці того саду є паркан через,який можна також перелізти в подвіря будинку.Той хто там був знає що розмір цього паркану досить великий.На фото номер 2 можна побачити невеликий фрагмент цього паркану.
2)На фото номер 6 є вікно яке забите цвяхами. Якщо логічно подумати раз його забили значить там просто немає решітки,як на інших вікнах. Правда цей спосіб є тоже запальний.
Завтра спробую сфоткати той паркан в саду. Можливо виникнуть ще якісь ідеї на місці.

Roy

Стіна ця цегляно-камяна, впринципі є місця де можна перелізти через неї.
Meine Ehre heißt Treue

SANECKA

Сьогодні зробив фото з того саду в церкві Онуфрія.На ньому показано паркан через, який треба перелізти,щоб попасти в цей будинок.Але напевно зараз пробиратися по тих снігах буде недоречно.Тому оптимальний варіант залишається домовитись з мешканцями контори.

Akella

може все ж ліпше почекати коли зійде сніг?на снігу сліди просто ох як добре помітніа домовлятися з місцевими люмпенами-не завжди проканує + якщо не проканало то виклик підозри на себе з серії "а шо це вони тут лазять?,треба прослідкувати за ними"
Akell me nice!

199 Гості, 0 Користувачів