Перепустки на відвідування Чорнобильської Зони Відчуження

Автор inkognito, 04.02.2010 17:55:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

     Гадаю, інформація буде цікавою усім категоріям дописувачів - і тим хто планує йти легально, і нелегально (аби папірчик був про всяк випадок) - так і тим хто йти не планує взагалі.

    Відповідно до українського законодавства перепустки на відвідування Чорнобильської Зони Відчуження видає спеціальний Департамент МНС - Адміністрація Зони. Рився сьогодні на їх сайті і надибав на "Оформлення перепусток в зону відчуження", завантажити можна і по прямому лінку, 10,4 Мбайт.

    Здається, чуваків так задрала подача заявок на відвідування у паперовому вигляді, що вони вирішили написати спеціальний софт для цього - власне він і є у архіві + якась дебела інструкція по роботі з ним (раніше на сайті, принаймні мною не спостерігалась). Поки ще із ПЗ не розібрався --> часу шальоно бракує. Але кому цікава - you are welcome!
     
     Також трохи інфи людською мовою тут.

   Update: час вже знайшовся, дефолтно софт не паше. Жеби пахав, мені помогло таке:
   1) Софт поставився в с:\zayavka - валимо туди і шукаємо у каталозі IN файлик INP.DBF;
   2) В корні диску С: створюємо каталог PROPUSK та кладемо туди INP.DBF;
   3) INP.DBF перейменовуємо у MAIN.DBF;
   4) Запускаємо TRANZIT.exe , читаємо інструкцію тощо...


   
Resistance is futile

zelja


RedShift

Та вони 100% самі і замутили ці шаблони, щоб потім швиденько, по цих же ксівах, повантажити Вас в "бобіки"!!!
Darts matters!

inkognito

у мене складається враження шановні дописувачі, що уважно мого поста ніхто не читав, по лінках не ходив. Інакше не було б двох повідомлень вище...
Цитувати

     Гадаю, інформація буде цікавою усім категоріям дописувачів - і тим хто планує йти легально, і нелегально (аби папірчик був про всяк випадок) - так і тим хто йти не планує взагалі

     Яка нафіг то ж пальонки чи Та вони 100% самі і замутили ці шаблони, щоб потім швиденько, по цих же ксівах, повантажити Вас в "бобіки"!!! - хто вас просить там реєструватись? Не хочете - не треба (я сам не буду). Але не забуваймо про широке коло наших дописувачів, мабуть серед них є люди котрі хотіли б піти офіційно в Зону. + до того - якщо у когось є параноя - що заважає заявити в органи про свою вилазку із певною неточністю, скажімо на квартал-другий? Чим маскування зле?
Resistance is futile

89 Гості, 0 Користувачів