Світанок на привокзальному ринку

Автор Roy, 06.02.2010 17:29:11

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Roy

Отже, пропозиція Inkognito зреалізувалася, а саме, застати привокзальний базарчик вдосвіта, як все розладовується, м'ясце рубається, продукти розкладаються по прилавкам та яткам. І то все пофотографувати.
Зустрівся о 6:45 з Inkognito та Stinger'ом та почимчикували в напрямок базару. По дорозі так нам думалося, "а чи не зарано йдемо, ніч стоїть надворі, і люду не зустрінемо".Та де там! Зайшли на ринок, а там вже все кипить, товар розпаковуєтьтся, візки возяться та й де-не-де сонні покупці вже тиняються поміж рядами. Що ж, темнота, все ж витягуємо апарати і йдемо клацати. У звязку з холодом перебираємося в м'ясний бульйон, ой павільйон ;D. І добре зробили, бо файно поспілкувалися з продавцями м'яса, особливо з мясником, який по тому влаштував нам "майстер клас", а також залюбки показував різні "часті тєла" свині. Так що весело було. Загалом люди реагували на нас адекватно, жартували. Думаю, ранок дається взнаки, ніким ще не попсуті нерви. Деякі сприймали нас за пресу, бо дійсно, виглядали так дивно, з камерами на грудях. Після хвилинного розяснення хто ми, і для чого знімаємо, закінчувалось все усміхом і якимось жартом на політичну тематику. Тож вибори на носі, й люди тим зтурбовані.
Зустрічали на базарі багато цікавих людей, спілкувалися, хтось радів, а хтось жалівся на долю.

В такого роду місцях, де завичай ми думаємо про покупки, гроші, їжу, бурлить своє, дуже цікаве життя. Варто лише на це поглянути трішки іншим ракурсом, і відкриється для нас це поле цікавих людей, та їхнього буття.

Вийшовши з ринку, вирішили піти на головний вокзал. І там трошки познімали, померзли та попили кави.
Провели суперово час, дякую Inkognito за чудову ідею та компанію а також Stinger'у. Ідея класна, невичерпна, можна ще не раз організовуватись на неї.

Meine Ehre heißt Treue

Roy

Meine Ehre heißt Treue

inkognito

доповню і своїми фото, бувай Мейсон:
Resistance is futile

Rufus

Молодці хлопаки!!!
А що, як походити по різних львівських ринках і подивитися як вони прокидаються. Краківський, Винниківський, Стрийський... Думаю, в кожного з них якісь свої особливості будуть.
Be friendly to bats!

yar-79

Досить цікавий і не стандартний звіт! Плюс від мене!

ostik


Golem

Молодці, мені теж сподобалося. Як то завжди є, якшо просто спілкуватися з різними людьми, можна отримати купу задоволення :) Сподобалася фотка з насінням :) Ужос нах, скільки його багато :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

YserL

Всім по плюсах. Я проспав(( Встав в 12 дня)

Ростислав


Stinger

Від мене теж по + , гарно сходили)

zelja

таа фотки зачотні особливо з базару :)
++

Zaval

Я кожні вихідні хожу на той базар, на фото все зовсім інакше виглядає, гарніше ніж в житті.
Оригінальна тема.

inkognito

ЦитуватиМолодці хлопаки!!!
А що, як походити по різних львівських ринках і подивитися як вони прокидаються. Краківський, Винниківський, Стрийський... Думаю, в кожного з них якісь свої особливості будуть.

   Дякую усім! Така ідея виникла у нас майже через 10 сек як зайшли на базар. Пропоную наступним Краківський в суботу, про що додатково буде створена тема в Плянах.
Resistance is futile

RedShift

ОК!!! Я - ЗА!!
Але я під'їду туди - - - - через Гната Хоткевича - - --  на "Рейковому Автобусі".
Двох зайців ... так би мовити ...
Darts matters!

inkognito

Цитата: RedShift від 08.02.2010 21:27:06
ОК!!! Я - ЗА!!
Але я під'їду туди - - - - через Гната Хоткевича - - --  на "Рейковому Автобусі".
Двох зайців ... так би мовити ...

  Та як бажаєш, хоч лімозинов, крейсером Аврора чи корабликом із StarTrek'у --> на 05-45 до 06-00 тре буде бути на місці.
  А наскільки знаю я, вони в той час та в той район не курсують (окрім корабля із StarTrek'у {але його марудно замовляти у Льоні Космоса в
Києві, то того ж дорого просить}).
  Раджу покладати надію на власні ноги і дочекатись-таки створення відповідної теми. А поки будеш чекати - почитай трохи гумору про  Нову індастспоруду на Городоцькій

  P.S. Так, дійсно усім цікаво як ти будеш добиратись, пропоную створити окрему тему для обговорення цього :-)
Resistance is futile

SANECKA

Зустріти світанок на Краківському я підтримую,напевно теж з вами піду.Всетаки вже довгий час там працюю тож знаю там все.Коли ще працював там на гуртовні з фруктами,часто там доводилось світанок зустрічати.Можливо ще й пофоткаєм бомбік який там зараз використовується як склад.
Тай тим більше можете і мене як вантажника цього базару зафоткати :D,разом з моїм двохколесним возиком,в якого вже стаж по перевозці товарів 12 років.

Wolff

Моло хто знаэ , що навпроти Привокзального ринку був  Вокзал, про існування якого майже не знають навіть львів'яни.
http://photo-lviv.in.ua/vokzal-pro-isnuvannya-yakoho-majzhe-ne-znayut-navit-lviv-yany/

220 Гості, 0 Користувачів