Львівська залізниця

Автор explorer, 08.05.2007 12:59:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Roy

Та, приємні враження від побаченого в депо. Особливо закарбувалася в памяті  чистота ремонтних цехів, приміщень, інструменти, які педантично розкладені по місцях, все підписано та акуратно, без бруду. Гарно в тому місці видніється відголос радянського минулого, яке позначається на плакатах, афішах мальованих пензлем, різним попередженням по охороні праці, доволі примітивним за змістом. Все це так приємно, ностальгічно сприймається; характерні залізничні елементи, запах солярки, мовчазні локомотиви.
Думаю буде ще така можливість туди попасти, завдяки Venick'у.
Дякую Venick'у за таку цікаву спонтанну екскурсію!

Ось ще трохи моїх фоток з вилазки:
Meine Ehre heißt Treue

Roy

Meine Ehre heißt Treue

Roy

Meine Ehre heißt Treue

Stinger

ну і я добавлю пару фото, яких ще не було)

Stinger


Stinger


Stinger

Ось тут до вашої уваги історія нашої львівської вузькоколейної дитячої залізниці, що у Стрийському парку. Явище це унікальне на сьогодні, особливо в нас в країні, де вузькоколейні залізниці можна порахувати по пальцях, як і сам рухомий склад, який представлений локомотивами ТУ2 та ТУ3. До речі локомотив ТУ3 з номером 039 є єдиним який вцілів на тереторії СНГ, і не потрапив під газовий різак. Тож будемо спішимо побачіти ціх ветеранів поки ще не пізно)

Roy

ТУ3 дійсно унікальний! Шкода тільки, що гілка надто коротка...
Памятаю, як колись у 1999 році, катався в ньому. Після відправлення зі станції "Паркова" всі вагони зійшли з рейок, швидкість була десь 10 км/год, склад потягу доволі нахилився в сторону...Почалася паніка, вагони закриті, діти які там працювали розгубилися. Була ймовірність того, що потяг перекинеться. Через деякий час, допомогли старші всім мобілізуватися, та визволити дітей з вагонів.
Meine Ehre heißt Treue

SANECKA

Зачот від мене і звичайно + для stinger. Дуже цікава стаття жаль тільки, що скоротили колію аж на 600 метрів. А також погано що не зберігся третій локомотив ТУ3-040.

Stinger

Додаю від себе кілька фото локомотиво-ремонтного заводу (ЛЯП), vip-автомотриси, фото австрійської стрілки дитячої залізниці та фото випадково сфотканої Дніпропетровської дитячої залізниці :)

Stinger

Думаю всім хто побував в залізничному демо на Левандівці, і бачів там паровози, буде цікаво переглянути невеличку підбірку фото з життя цих паровозів Ь-2137 та Л-3535, які були розкопані в хащах інтернету, ну і ще пару цікавих фото по темі :)

Golem

Фото з Підписом "Рахів" зроблене насправді в Татарові. Той вокзал добре знають туристи і Рахівський на нього ані краплі не подібний.



Дігери всіх країн єднайтеся!

VeNick

до Стінгера
пригадую ту аварію, вона була не так давно. Я навіть бачив як рихтували той тепловоз. Фотка того тепловоза до аваріїї є на фоні зруйнованого левандівського моста у нас на форумі
УКРЗАЛІЗНИЦЯ

VeNick

Кілька фото з депо
УКРЗАЛІЗНИЦЯ

SANECKA

Коли їхав віддихати в Судак на станції ім.Т.Г.Шевченка сфоткався з отаким агрегатом.

explorer

Таке чудо інженерної мислі зустріли у Дрогобичі літом 2009 :)

YserL


VeNick

такі приколи з башмаком я вже не раз бачив, а той вагончик не раз бачив, але що то таке я не цікавився. При нагоді взнаю про це чудо техніки
УКРЗАЛІЗНИЦЯ

VeNick

ще кілька паровозиків
УКРЗАЛІЗНИЦЯ

zelja

Фото№ 3 мені він сподобався внас ульвові такі ше є?

313 Гості, 0 Користувачів