Про шо цей розділ

Автор Golem, 10.02.2010 21:03:13

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Думаю багато хто помічав, що будь-яка менш-більш цікава тема обростає купою навколОтемних дописів. Які  стосуються основноїх теми обговорення лиш опосередковано. Але загромаджують основну тему величезною кількість повідомлень, роблячи її малочитабельною і значно ускладнюючи користування форумом. Особливо гостям.

Відтепер прохання до всіх користувачів дописи які напряму не стосуються теми повідомлення розміщати тут. А з основної теми робити лише лінк на нове місце. Це значно розвантажить основні інформаційні розділи.

Прошу з розумінням віднестися до цієї ініціативи і не додавати роботи адміністраторам та модераторам. Користувачі які ігноруватимуть цю вимогу спочатку одержуватимуть попередження і після третього буде бан на три дні. Але, сподіваюся, до цього не доходитиме. Також сюди поступово переміщатимуться дописи з вже існуючих тем. Без попередження авторам, звісно :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

     На хлопський розум ясновельможні дописувачі, це зроблено було тому, що багато оффтопу в основних темах - котрий звісно не несе жодного інформаційного навантаження. А то зло і так бути неМАЄ та неБУДЕ! Припустимо, що ми маємо топікстартера - скажімо Охріма.
 
     Охрім викладає гарну тему, як коло Зубри в Болотах знайшов недоторкану SS-20 у повній боєготовності (йно коровіче гівно змити) --> і тут тема "SS-20 в Зубрі" заростає шальоними гратуляціями на кшалт:

      1) +
      2) + тру
      3) мего-вав +
      .
      N) я взагалі + сі волочу

      Окрім того, із основної теми починаються обговорення багацько чого, що основної теми недотичне - наприклад "йой, Охріме - перед тим як йти копати SS-20 на Зубру треба було спожити троха йоду, бо ти яйця всохнуть, а ше не дай Боже худоба перестане родити". Така ситуація, нажаль часто має місце.

      Тому наші щирі рекомендації до авторів:

      1) Пишемо звіт - гаффтоматично створюємо тему із аналогічною назвою в Explore Lviv and Around > Форум > Всяке-Різне > Обговорення;
      2) Обов'язково у шапці теми даємо посилання на ОБГОВОРЕННЯ --> лінк у пункті №1;
      3) Конкретні змістовні повідомлення пишемо в основну тему, усякі +-ки та оффтопи --> звісно у Обговорення;
      4) Порушників - до адміністративної відповідальності, правила тут аж до відлучення від форуму (не дай Боже нікому, навіть злому ворогу);
      5) Подбаймо про нас, подумаймо наперед, аніж пишемо --> кому потрібен форум, основну частину котрого складає флуд та оффтоп?! Одумайтесь!
      6) Наголошую, не бійтесь змістовні дописи писати в основну тему!

       Дякую за Увагу, Слава Україні!
Resistance is futile

Stinger

Дуже дякую нашим одмінам за цей розділ! до речі ми ті льки сьодні з Роєм думали створити тему: ФЛУДИЛКА, саме для цього, але наша адміністрація має телепатичні здібності і випередила нас, за що їм велике дякую)

385 Гості, 0 Користувачів