Закинутий будинок на Б.Хмельницького 34

Автор SANECKA, 11.02.2010 00:01:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

RedShift

Я теж буду ... В НЕДІЛЮ!
Я вже зробив футболку!
Страшенно хочеться вже її ОБМИТИ!!!  ;D
Darts matters!

Roy

Meine Ehre heißt Treue

Stinger

Цитата: RedShift від 22.02.2010 18:45:05
Я теж буду ... В НЕДІЛЮ!
Я вже зробив футболку!
Страшенно хочеться вже її ОБМИТИ!!!  ;D


Шось останнім часом більщість наших вилазок перетворюються на алковилазки, звісно це весело, але не дуже добре впливає на обличча форума, адже в нас форум дослідників, а не алкодігерів, і як колись було сказано по телебаченню - ніякого алкоголя і чєртовщіни. Можливо мене і не підтримають, але давайте хоча б якось не так відкрито алкоголити на об'єктах, і не виставляти кадри "жорстких буднів", бо виходить в нас алкофорум якійсь, кажу це як один із основних алкодігерів і не хочу нікого образити, будьмо чемні панове)))

inkognito

дуже слушне зауваження, це питання вартувало підняти раніше. Проте прошу не обговорювати тут, створив відповідну тему в Обговореннях для бажающих висловітисі.
Resistance is futile

Дануся

Я також з вами,якщо в гори не поїду=)))))))

ostik


SANECKA

Вчора мені знайомий повідомив про чудовий вхід в цей будинок.Сьогодні Roy,stinger,:-),і я вирішили цей вхід перевірити.Заходим в дворик церкви Миколая,доходим до кінця дворика і повертаєм наліво крізь маленьку браму,проходим до кінця повз будинки і впераємось в цегляний паркан,який по висоті може кожен перелізти,а за ним нас чекай ще не досліджений будинок.
Так що ні з якою охороною контори не треба домовлятися.За інфу про вхід дякую своєму другу,сам би не здогадався.
В темноті за парканом нами були замічена яийсь залишок стіни і велика територія будинку.Так що думаю завтра буде що досліджувати.

284 Гості, 0 Користувачів