Декілька запитань ...

Автор dragonfly635, 15.02.2010 00:55:32

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

dragonfly635

Привіт всім. Назбиралася величезна купа ідей вилазок. Оскільки однодумців у мене не багато, то звернувся до інтернету і опинився тут. Як новенький, я сподіваюся на підтримку і розуміння. Ось декілька запитань :
1. Артсклади у Брюховичах. Від декількох людей чув про те, що через них можна було під землею потрапити з сторони їх центрального в'їзду до Голоско у районі "Козацького шинку". Де ще декілька років тому було КПП з вишкою, охороною ітд.
2. Такий собі непримітний ангарчик поблизу стрільбища над Тунельною. По розповіді знайомого, що мешкав на Золотій, це був чи не єдиний об'єкт у межах міста з чотирьма-п'ятьма рядами колючого дроту та цілодобовою охороною.  Це лише частина, можливо якась інформація у когось є. Завжди буду радий приїднатись до вилазок, можливо зможу поділитись цікавим.

dragonfly635

Так, це він. На даний момент від охорони залишився лише вал, у висоту ангара і трохи далі якийсь вагончик із людьми, можливо це якісь робочі. Схоже, що його використовують, як склад. А ще по розповідям знайомого, у час розформування цього об'єкту і відповідно зменшенні нагляду, діти тягали звідти дивну речовину. Її опис невеликий : переважно срібляста, добре горить. Більше інфи нажаль немає. Недумаю, що склад із алюмінієвою фарбою був би таким охороняємим.

dragonfly635

Що до першого питання. От самы артсклади http://www.wikimapia.org/#lat=49.8885104&lon=23.9719963&z=16&l=0&m=b  . А от точка, де стояло КПП http://www.wikimapia.org/#lat=49.882441&lon=23.9956212&z=16&l=0&m=b . Фізично відстань велика, та про наявність підземних об'єктів свідчать декілька людей + на вікімапії вкзано, що там знаходилися саме склади.

Yuriy

Якщо є підземні обєкти то мають бути і ВШ
Історія мого життя складає частину історії моєї Батьківщини

ADVENTURE

VeNick

На рахунок питання №2 там колись були військові склади на яких зберігались легкозаймисті і вибухонебезпечні речовинм (сам їх в дитинстві там збирав після того як їх перенесли) тає приміщення яке зараз хтось взяв в оренду або викупив і використовує як склад. По середині знаходиться пожежне водосховище. Ми там вже давно все облазили, навіть на форумі фотки є
УКРЗАЛІЗНИЦЯ

122 Гості, 0 Користувачів