Про Смішні ФОтки

Автор Golem, 15.02.2010 13:01:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Оригінал тут
"
є пропозиція не витрачати дисковий простір та час на перепост тих боянів, а вішати сюди виключно авторські, або хочаб дотичні до теми ресурсу картинки.

Для решти є просто купа ресурсів (з яких то все масово сюди чомусь копіюється).

http://www.artlebedev.ru/kovodstvo/idioteka/2010/02/12/
http://www.exler.ru/bannizm/
http://demotivation.ru/
http://demotivators.org.ua/
http://fishki.net/
...
http://www.google.com/
"

Так. Згідний. Фото на яких є посилання на інші сайти як ото демотиватор чи фішки вішати нема сенсу. А як стане бракувати місці на Диску - підцензурувати існуючі теми.
Дігери всіх країн єднайтеся!

solodkas

Фото викладалось виключно для підняття настрою. Якщо для настрою немає місця, то значить більше не викладаю.

Stinger

До речі це була одна з найвідвідуваніших тем... тепер я не дивуюся, чому Акелла пішов з форума... дуже неприємно панове...

Golem

та вже вернувсі :) Шо поробиш якшо народ любить показувати світу себе через власне сприйняття готового гумору. експлорер влучно зауважив. Давно потрібно було так зробити. Я шось втратив пильність.

Старі фото видалятися не будуть. А от за новими - слідкуватиму.
Дігери всіх країн єднайтеся!

explorer

Цитата: stinger від 15.02.2010 14:02:58
До речі це була одна з найвідвідуваніших тем... тепер я не дивуюся, чому Акелла пішов з форума... дуже неприємно панове...
ця популярність теми і є дуже добрий показник того, що корисної інформації у відсотковому відношенні є все менше, а зростаючу аудиторію на форумі, в основній своїй масі, більше цікавлять прикольні картинки.

Імхо, відвідуваність форуму не має підніматись за рахунок подібного копіпейсту - ми не продаєм трафік, і не вішаєм банерну рекламу. Відвідування сторінки з десятком копіпейстів, які жодним чином не стосуються теми форуму, не має суттєво впливати на статистику. З таким успіхом можна починати хостити порнуху та підтикати сторінки з текстом найпопулярніших пошукових запитів...

zelja

ІМХО Я би на вашому місці цей розділ видалиив або видалити всі фотки а лишив тільки лінки на сайти з такими фотками як зробив вище Андрій.
ПИСИ : Відвідуваність трошка можна збільшити таким шляхом

Golem

ТО все так. З іншого боку більшість людей до нас прийшло саме через гугл. Якби не було, але є дуже багато толкових. А теми типу Карта Дрогобича, Розклад Маршруток, Привітання з Днем Ангела гарно індексуються і дають сюди людей. А за законом діалектики кількість рано чи пізно переходить в якість.

Витирати геть всі фотки не варто, багато є і цілком оригінальних чи сфотканих самотужки. Тому лишаємся на варіанті з тільки авторськими і оринінальними фото.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Stinger

Добре, переконали, будемо робити смішні фотки самі)

379 Гості, 0 Користувачів