ліхтарики і запчастини до них

Автор TANK, 19.05.2007 00:36:15

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 2 Гості дивляться цю тему.

Sunnyman

LED матриця
Брав тут, але не рекомендую там купляти, так як останнього разу втулили явно не оригінал
https://www.aliexpress.com/item/32838602760.html

Лінза:
https://www.aliexpress.com/item/32416746134.html

Sunnyman

Ще трішки фоток для порівняння

Convoy S2+




Convoy C8




Бластер v1




Бластер v2






ІНТРОВЕРТ 997

Тут могла бути ваша реклама...

explorer



Конвої вже давно стали популярними "народними" світильниками, які часто є найліпшим вибором за свої гроші для тих хто вже свідомо шукає певну комбінацію характеристик, знає який діод, який кут розсіювання йому треба і т.п. Після років користування такими ліхтарями з'являються нові ідеї та бажання стосовно того що би хотілось бачити в новому джерелі світла. І тут виникають складнощі: дорогі забавки кількох відомих контор не вражають характеристиками, вражають цінами, і рідко можуть похизуватись при цьому великим вибором діодів серед high cri, теплих  бінів і т.п., а у зоопарку дешевого Китаю можна загубитись і зовсім зневіритись у людській чесності :) крім того більшість ноунеймів будуть конкурувати виключно люменами (переважно віртуальними), а фіч про які може думати адвансед юзер там і не передбачається.
Особисто мені хотілось щось з плавним безступінчастим регулюванням яскравості аби не клацати по тих кількох стандартних режимах, обов'язково з мунлайтом, широким кутом розсіювання (далекобійний вже є і на практиці він рідко потрібен, а для більшості потреб вузький промінь банально не зручний), але щоб можна було і влупити на середню відстань короткочасно парою тисяч люмен; тепле світло з добрим індексом кольоропередачі; можливість бачити рівень заряду, драйвер без видимого стробу; невеликий розмір аби можна було кріпити на голову оскільки на ринку налобників до таких комбінацій характеристик ще не дійшли. Це все, що я шукав. Варіант "збирати самому" спочатку взагалі не розглядав, хоча в певні моменти невдалих пошуків вже майже змирився з ним. Після занудної фонарьовки, на баджетлайфорум чи то на кенделпаверфорумі знайшов про "Хенка" який ніби виробляє в Китаї і продає на інтлаутдорі (де я купу років тому купляв перші чесні 1к люмен в с8 корпусі) нову версію забавки, що відповідає всім моїм побажанням, під назвою emisar d4v2.
Під враженням від пари місяців користування цією іграшкою вирішив написати стільки букв. В мережі є достатньо оглядів, тестів, дотошних лонгрідів і т.п. тому не бачу сенсу переповідати деталі, додам лише коротко про деякі особливості, про які я і не задумувався, але вони там реалізовані: ну в першу чергу це софт, софт в кишеньковому ліхтарику :) власне разом з ліхтарем можна відразу придбати шнурок для заливки прошивок. На борту залита опен сорсна Anduril UI у якій, здається, реалізовано всяких функцій більше ніж треба.
Для тих, хто вважає, що в керуванні ліхтариком з однією кнопкою не може бути нічого складного і не очевидного, ось пам'ятка що коротко описує як ним користуватись:


Тут і регулювання температури спрацювання термозахисту, і перевірка напруги батареї з різними методами відображення, і забавки типу режиму свічки, заходу сонця, грози, різні блокування, "спрощений режим"... Несподіваний бонус це розсип мініатюрних кольорових світлодіодів, яким теж знайшлося застосування - інформувати вас про щось, слугувати слабеньким світлом довільного кольору, просто спалахувати періодично, нагадуючи про себе. Звісно, дрюкаючи до мозолів ту єдину кнопку в цьому всьому можна ще й налаштовувати яскравість, швидкість, колір додаткового світла.



Собі брав комплектацію XP-L HI V2 5D, 4000K під 18650. З таким діодом цей кип'ятильник видавлює десь 4300 люмен, звичайно не на довго, бо гріється в такому розмірі він дуже швидко. Поширені 18650 банки не можуть видати сили струму потрібної для верхніх режимів тому довелось відразу брати Samsung 30Q. Ліхтар вогненебезпечний: крім того що сам гріється, світло легко пропалює папір та тканини. Ціна в залежності від того, що туди понавибирати десь від 45 баксів.

Знаю, що такі іграшки в нас ще не дуже популярні, тому сподіваюсь, що хтось з цим постом дізнається щось нове :)




maxiWELL

В минулому році навернувся налобний China-light, тож замислився над придбанням нового. Але ошелешили відгуки: пишуть, що акумуляторні ліхтарики або не заряджаються, або розряджаються навіть без використання, або вибухають акуми.

Характеристики щодо яскравості і водонепроникності, наскільки я розумію, теж далекі від реальності?
Срака байрака!

230 Гості, 0 Користувачів