Новий вірус!

Автор SANECKA, 15.02.2010 19:06:23

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

SANECKA

Сьогодні моїй мамі на роботу прийшло от таке повідомлення.Хоч я сам ніколи не відкриваю листи від невідомих  але вирішив всіх попередити.

Hack

Не панікуйте, це простий фейк який бродить вже дуже давно по інтернету, але класно підвищує відвідуваність сайтів)

YserL

Лапша. Було декілька масових нападів інтернет червів, які запускалися через уязвимості у штатному мікро$офтовому поштовому клієнті. Із найбільш страшнішим вірусом я стикнувся коли відновлював інформацію із загубленими даними на вінчестері знайомої, котра успішно завантажила вірус по лінку з контакту собі на комп. Результат: зверстаний журнал у Adobe Ilustrator пішов спати. Не фрагментовані фото вдалося відновити. Отже юзайте TheBat і не запускайте бінарні виконувані файли (exe, com, src, bat) і буде вам спокій.

Golem

Вже десять років одне і те ж. НЕ юзайте Аутглюк і Сексплорер і не буде вам вірусів. Недавно прийшлося відімкнути ще автозапуск з носіїв бо по флешках пішли. І весь цей час я без антивіруса і весь цей час нема жодних проблем. Про це вже писалося, думаю нема сенсу знову.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

  ба навіть якшо якісь хтиві думки чи корпоративні правила примушують Вас юзати Аутглюк і Сексплорер (як вдало висловився Golem), то ясна клепка, firewall та ЗеБетмен (я ососбисто юзаю Mozilla ThunderBird) навіть за відсутності антивіруса забезпечать комфортну роботу та безпроблемну роботу. Найтяжче тут - ясна клепка, усе інше - просто механізм.
  Якшо кого приперло по антивірусу - моя рекомендація NOD32 v.2.xx для ХP, NOD 3.xx чи 4.хх для Vista (мечта ононіста) та відповідно Windows 7. Чи Microsoft Security Essentials (якшо коректно поламали чи купили форточки). Avast, Каспер, Dr.Web - зло IMXO.
Resistance is futile

364 Гості, 0 Користувачів