Розкопати підземний хід на Стуса

Автор Roy, 07.03.2010 20:44:05

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Roy

Маємо на меті розкопати існуючий вхід в колектор, який засипаний землею та сміттям.
Хотілось б мати на цій ділянці цей портал, було б безпечніше, та й маршрут довшим та цікавішим б став.
Описано тут.

Ваші пропозиції по часу та по реалізації задуманого:
Meine Ehre heißt Treue

Chuhaystur

Нуууу, як на мене , то реалізація максимально проста: вільний час і бажаючі вільні робочі руки) + саперна лопатка))
пропоную починати з наступних вихідних, бо: при такій температурі не конче зручно копати/вигрібати)), а до того часу мало б потеплішати надворі :)
P.S. Гарна ідея, яку з радістю підтримаю своїми кілоджоулями енергії, вкладеними в розкопування)
Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

Fenriz

псіхи)) я б спершу спробував портал відкрити із середини, БО там є такі ж круті сходи як і в центрі, з поворотом.і кількома скобами і ЛЮКОМ!

:-)

Саперка є, вільний час - час до часу. Хоч сьогодні, ібо влом вдома сидіти. :D
Декольтем своїм мене манила.

ostik

я б також хтів би піти :) якщо візьмете.

SANECKA

Не забудьте про мене!!! Бо тільки на фотках бачив Полтву.Тай бахіли вже скоро порохом припадуть :)

inkognito

раз на те пшло - доцільно спробувати пробитись із двох сторін. Те, що вихідний люк засипаний зверху для мене практично очевидно, хоча все може бути. Чому ПСІХИ? (до-речі, негарно написав, але - не буду ставити, не годиться якось як для тру-дослідників колектора під Стуса) - багато народу зверху блудили, досі не знайшли того входу - тому як він очевидно засипаний. Два рази прицільно шукав його сам і не знайшов, ставлю 10 баксів і велику пачку "SEMKI", що вхід засипаний!
Resistance is futile

Fenriz

спорити не буду бо лв німа)) але інтрижка вимагає зробити 2 команди наземну і підземну. біля ливнівок дощових сигнал моба. мав би проходити, + посеред дороги є люки з отворами, в які можна спустити якісь тряпки з відповідними розпізнавальними символами для чіткої привязки і координації дій. імпрезу доцільно планувати в найближчі дні, ВЕЧОРОМ (після 22.00), поки є гарні морози і відповідно менша кількість води. АЛЕ теж варто спробувати відкрити з середини ломиком, або своїм, або підібравши одного з валяючихся по дорозі (по лівій стороні на бортику) також тим же ломиком гарно буде чути довбання тим, хто зверху. наприклад у відповідний, попередньо завірений час.

Dido

Недавно розповідав колєгам, що є такий класний сайт як ваш, що досліджуєте усілякі цікаві речі. На що мені один товариш розповів, як його друзі десь у 1974 році спускалися у каналізацію із подвіря 14-ї школи, що на бувш. Інститутській (Свєнціцкого). Дуже довго спускалися униз (бо школа на горбочку), потім пішли вгору проти течії в сторону басейну Динамо. Трошки вище від басейну по лівій стороні у стіні побачили отвір розміром у цеглу. Коли посвітили туди ліхтариком, то побачили велике приміщення, у котрому стояли двоповерхові металеві ліжка до половини залиті водою. Тут ліхтарик почав гаснути, та ще й коли верталися назад, з басейну почали зливати воду, так що ледве встигли піднятися. Від себе додам, що колись навпроти басейну дійсно були двері, що вели кудись углиб гори, і на них була табличка щось типу "високое напряжение". Ходили на Дружбу часто пити чорнилко, так що памятаю, а ще на початку підйому бочка з пивом стояла, таке не забувається. Висунули таке припущення, що там могли євреї ховатися під час війни, або ж наші партизани. Ось така інформація, достовірність якої, на жаль не гарантую.

Fenriz

покажи будь-ласка точкою на карті де ті двері були розташовані, можна піти і глянути що там залишилось.. якщо з колектору дірка і була шириною в 1 цеглу, то її скоріше за все залатали, коли робили зверху трамвайну колію (то якщо я правильно зрозумів по опису)

Roy

Курде, я не раз тут говорив про вхід углиб гори! Покажу без карти, навіть пальцем тикну на то місце. Засипаний землею та сміттям. Може якось розвідаємо та розриємо, а? Шо на то скажете?
Meine Ehre heißt Treue

Fenriz

впірьод. дату і час. але вечором, як стемніє, і 1-2 щоб на шухері був, якщо біл проїжджої частини... альбо при наявності схожий обочий одяг і тупий вираз обличчя. "типу де сказали там і риєм)))"

Dido

То десь тут, не доходячи до підйому на гору, орієнтовно, навпроти входу на басейн.

Roy

Та, точка показана вірно. На рахунок риття - треба ще обдумати як краще, з накидками типу "ЛКП" чи ввечері по-тихому.
Рити +1.
Meine Ehre heißt Treue

Lesyk

я теж +1 до рити
я думаю що краще ввечері - ніякий міліціонер не повірить в те що я чи ти Рой з лкп навіть якщо ми будемо в накидках і т.д.

inkognito

 Таа, місце пригадую - дійсно зверху виглядає як шось засипане. Відразу біля повороту догори
Resistance is futile

Roy

Отож, тема актуальна, домовляємося про день та годину початку розкопок на Стуса. Які їдеї по тому?
Як на рахунок понеділка?
Meine Ehre heißt Treue

Fenriz

+1 рити... вдіти шось брудне, збоку покласти шось ванюче, то ніхто і не підійде на 5 метрів)))))

Fenriz

стоп. які розкопки?? входу в  колектор, чи входу в закинутий бомбік (непідтверджено) ???

SANECKA

+1 якщо після 18:00,можна копати і бомбік і вхід в колектор головне щоб лопат саперських і учасників було достатньо  ;D

289 Гості, 0 Користувачів