Світанок на Краківському ринку

Автор Roy, 08.03.2010 16:19:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Roy

   Отже, випала нагода зустріти світанок на Краківському ринку. Зібралися о 6-ій ранку Іннкогніто, Санечка та я.
Коли зайшли на територію ринку, зразу собі подумки порівняли побачену картину з Привокзальним ринком. На відміну від нього, тут була ще "мертва тишина", тільки де-не-де хтось переносив тлумки з товаром. В той час Привокзальний вже "кипить".
Незвично було спостерігати за ринком, як вдень подібний до мурашника.
  Ходили по пустій території аж до 7-мої. Все ж, це було щось не те, не так інтригувало, не бачили тих переповнениз прилавків з фруктами, овочами, з квашеними смаколиками, в'яленою рибою, китайською піротехнікою, не видно було кліток з тваринами. Не було тієї характерної риси базару, на яку ми чекали. Просинається там це все значно пізіше. Та і ми ще до того якісь сонні були...
Вирішено -туди варто йти вдень. Але це вже іншим разом. :)

Обговорення
Meine Ehre heißt Treue

Roy

Meine Ehre heißt Treue

SANECKA

Чесно кажучи думав не встану так рано,щоб застати Краківський базар на світанку.Але зважаючи на те,що довгий час там працюю,не зміг відмовитись трохи пофоткати.Ще як працював на фруктах років так 6 назад то на той час там вже в 7:00 ранку рух кипів як має бути.Тоді я виходив на роботу на 5:30 ранку і до 8:00 ми мали встигнути вивезти 8 палаток і товар,тобто це десь виходило 11 великих тєлєжок.Тай торгівля тоді була набагато краща ніж зараз.Варто тільки згадати як там продавали свиней,вантажники в основному всі приходили з бодуна,а тут на вулиці такий крик свинок стоїть,що навіть в людей в яких голова не боліла,через деякий час також починала боліти.
За стільки років як я там працюю різні ситуації були і смішні і не дуже.А то що базар так пізно зараз просинається багато в чому винен ринок Шувар.Дуже багато хто з клієнтів почав там закуплятися,тай багато орендарів які мали склади і в яких я працював теж повтікали на Шувар.
Як би там не було люблю я свій базар напевно тому,що вже довгий час там працюю і напевно нема такого там місця де б не ступала моя нога :).

inkognito

ше із тої серії, на базарі та в околицях:
Resistance is futile

kivi

Після історії переказаної у "Шоа у Львові" геть нема бажання що-небудь там придбувати.
А коли я туди потрапила у базарний день (купа народу і всі рухаються як отара), то навіть не з"являється бажання туди завітати знову, хіба що так як ви - з смого ранечку, щоб озирнути той безлюдний простір ;)

179 Гості, 0 Користувачів