Військовий обєкт на обїзній Франкіуська

Автор Golem, 15.03.2010 13:54:26

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Їхав в неділю на лижі троха єншоу дорогоу ніж завжди. Зувидіу цікавий обєкт в лісочку. Не мав часу підїжджєти, тому вирішив подивитися на вікімапії шо то таке.

Ззовні кидався в очі напівкруглий ангар, пустий. Його добре видно на фотці. І 4 приземлені будки, дуже схожі на ракетні шахти але з квадратними кришками, а не круглими. Все виглядало досить закинуте і проглядалося з траси лише через відсутність листя. будка на Вїзді цілком може бути КПП,  ангар шоб ховати якусь техніку. І будки на неприродньо однаковій відстані одна від одної стоять.

Хто з Франкіуська: шо то таке? Чи вартує під час наступної вилазки на лижі туда заїжджати?

лінк на Вікімапію
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

   можливо,  об'єкт мав відношення до ПВО? - військовий аеродром та військове містечко ( №92, передане 29 квітня 2004 року до сфери управління Івано-Франківської облдержадміністрації) зовсім поблизу

Resistance is futile

explorer

виглядає як склади боєприпасів або ще якоїсь взривонебезпечної фігні. На це нятякає те, що всі будівлі оточені валами-насипами, що є стандартним для таких складів, та й якийсь пожежний ставок є.

Roman RD

Є таке діло, що там було невкурсі (чиє зарас ненаю - давно незвертав увагу, рідко там проїзджаю), здається до ньогож відноситься об'єкт який східніше (прямо попри дорогу), огорожа там була серйозна (в декілька рядів колючкою)

onyx

Дійсно дуже схоже на арсенал до аеропорту, мені казали що зара там все або закинуте або цивільні склади. При нагоді загляну.

onyx

Мабуть все таки арсенал, територію вояки з автоматами охороняють.

69 Гості, 0 Користувачів