Дівчата на форумі

Автор Дануся, 15.03.2010 23:29:36

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Дануся

Прохання виказувати в цій темі ставлення до дівчат на форумі,оскільки не всім довподоби,що в суто хлопчачій компанії знаходяться дівчата ;D."не дівчаче це зайняття лазити з дігерами! маленька ще" .Хто ще якось так вважатиме - пишіть я ображатися не буду. :)

inkognito

хм...та лазьте кілько влізе і же би вас побільше було. А то часом скучно буває у переважно-чоловічій компанії. Всіляко вітаю усіх дівчат та кубіт на форумі!!!
Resistance is futile

Roy

Звісно ще не проти, навіть двома руками ЗА! І решта з нас, переконаний, теж так вважають.
Якось треба розбавляти нашу чоловічу компанію ;)
Meine Ehre heißt Treue

yar-79

Дівчата різні бувають, інколи хочеться завішатись вже після декількох годин спілкування на природі, а деколи, досить приємні друзі...Так що ласкаво просимо всіх дівчат до компанії, з тими, з ким знайомий по форуму, складають дуже приємне враження! Приємно знати, що не всі ганяються тільки за шмотками і за косметикою, так тримати!

Golem

Я вже якось привик що наші дівчата нічим не поступаються хлопцям, лазять так само, такі ж підірвані. Але довелося в суботу побувати в Млинках. Для мене - гарна розминка, аеробіка. Всі кісточки розрухав, всякі там солі з суглобів повиводив. Вилазимо - а в бусі дівки "Ой як мене все болить", "Ой ті розпорки". Я не зрозумів! Печери то якраз дівоча справа! Там ніякої фізичної сили не потрібно. Натомість має бути пластика та динаміка. Тоді я ще більше зацінив дівчат, здатних полізти в люк, чи на вишку, чи піти в гори з 65л броциком :) І не нити, шо все болить.
Дігери всіх країн єднайтеся!

zelja

Підтримую всіх дописувачів  :)

121 Гості, 0 Користувачів