Gta-lviv сором для мого міста.

Автор Ugovit, 19.03.2010 16:01:01

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Ugovit

Пять років інтузіасти з Сихова робили нібито гру. Накінець то гра вийшла. В перший день релізу доморощені підприємці намаглись впарювати цей треш по 15 грн.за смс(це при тому що на світі їснує правообладач в особі Rockstar, але це нессутєво). На наступней день (певно ніхто не купив) гра з'явилась на всіх трекерах. Скачавши дистрибутив у 4.6гігів, я вирішив потестувати цей твір ігробуду. Мій рекорд-20 вилетів на робочий стіл за 15 хвилин. Міссії-просто капець, тексти на рівні 3 класу сільскої школи. Мене просто вбили діалоги на кшалт: харашо, шуруй до бару "Голуба устриця". В третій міссії зьявляється сюжетна замальовка на тему: "Самий крімінальній осередок Сихова". Головний герой -в них сихівський Тоні Монтана. Короче ще то шпілево.
Мені незрозуміло нахера піарити такий кал? Хотіли зробити собі забавку "поїздити по Сихову" - робіть будь ласка, але навіщо такий пафос і амбіційність? Тепер той позорняк лежить на трекерах і його качають. І мені іноді соромно читати коменти гравців з іньших міст, які не коли не були у Львові. Вони пишуть, що по іньшому уявляли собі наше місто та чекали чогось значно більшого від львівських розробників. Я вважаю що проект під назвою GTA Львів після такого позорняка варто згорнути, бо він вартує хіба що Сантабарборовської локалки, там можливо він знайде поціновувачив.

Ростислав

Цитуватигра з'явилась на всіх трекерах

порадьте хоча б один, з якого можна її швидко скачати

Ugovit


Akella

бавився демку цієї лабуди,і демка не мала ніякого відношення до сихова-починав мутити цю гру фраєр з Наукової,причому в демці був відтворнений лише мій район
демоверсія мені сподобалась,зараз скачаю повну версію і зацню,по анотації мала б вийти непогана гра,але хз що вийшло,якщо гра хороша на мою дмку-напишу,а якщо гівно  так як писав Уговіт-то не писатиму ніц
всім привіт))
Akell me nice!

Ugovit

Пограйтесь-напишить. Цікаво все ж таки почити різні точки зору. Демка з Науковою була. Але що вам там сподобалось? Негр с Сан Андреасу який хотив по локаціїї в 500 метрів від ЛАЗу і до ближчої девятиповерхівки?

Ростислав

ЦитуватиВзагалі не вартує трафіку навіть необмеженого

Та цікаво поїздити по Львові просто. Качаю з рутрекера - за 15 хв скачається, качається зі швидкістю понад 30 мегабіт (~ 4 мегабайти/сек), але все через Інтернет, локальних пірів не видно наразі.

Ugovit

Краще в Метро 2033 пограйтеся, вже скрізь виклали.

Akella

Цитата: Ugovit від 19.03.2010 17:32:13
Пограйтесь-напишить. Цікаво все ж таки почити різні точки зору. Демка з Науковою була. Але що вам там сподобалось? Негр с Сан Андреасу який хотив по локаціїї в 500 метрів від ЛАЗу і до ближчої девятиповерхівки?

мені в демці булі цікаво поганяти по своєму рацому в віртуальному світі)
Akell me nice!

Ugovit

Можливо якби розробникі просто зробили віртуальний Львів і не пхали свої імбіцільні ідеї, то вийшло б непогано. А так, селяві..

zelja


:-)

ГГ, мені спочатку було весело - потусити а районі, але те що мій будинок - не мій будинок і зроблено без багатого рель'єфу та проходів у довжелезних будинках слєгка засмутило. Але загалом так нічьо. Було, доки я не взявся за місії і після того як вдало втік від  нацгвардійських хаммерів, вони навіть дупля не дали, що до чого, отримав респект і всьо, більше місій немає. Це знову ж таки демка виходить.

Розважав себе розбиванням на великій швидкості "бобіків", що гналися за мною об кути будівель - вони кагбе тупили і влітали в стінкуза 2-3 метри від мого бампера. ;D Кароч розвага і всьо такоє.
Так само доколупувався за цивільними, щоб ганялися за мною.
Знайдений гранатомет встав у пригоді відносно банд та для заробляння в такий спосіб зірочок. більше двох "сцуки" не дали, хоча старався як міг.
Шуварівське радіо задрало росрепом. Інше просто неможливо слухати.


Зате біжучи від мосту на Зеленій. намагався пробратися на Коломийську, там труби і земля, перед магазином, вискочив я на дах магазину , пробігся і зіскочив з іншої сторони - на Коломийській. :o
Добіг до задвірків АРСЕНА, зробив прінтскрін

і от вертався назад,

але гра впала в надцяте. :-[

Кароч, демка №2.
Декольтем своїм мене манила.

Ростислав

Мені сподобалось поганяти на ровері по Сихові :), але шкода що він не весь, а сильно "обрубаний" з усіх сторін. Не можна реально катнутися ні по якому великому кругу. На місці сауни "Камелія" - все в "меблях", хоча там ще і магазин "BRAIN-Computers" має бути.

Доречі, катався, проходив місії, і ні одного вильоту гри в мене не було.

STALKER

в мене вибиває тільки так- взагалі не можу нормально грати де можна нормальну версію стягнути?.а в демку я теж шпіляв демка добре канає

Ростислав

Офіційний сайт гри:
http://www.gtalviv.info/

Сайт про gta в Україні:
http://gtaworld.org.ua/

питайте там за якимись патчами до гри...

чесно кажу, в мене гра ніразу не вилітала, і то при тому шо на компі паралельно ще десяток інших програм запущений
в мене віндовс ХР sp3, комп сучасний і дуже потужній, але сумніваюсь що від архітектури компа щось залежить,
швидше всього від драйверів до відеокарти,  відеокарта в мене RADEON

MqM

я ще задовго до його виходу зрозумів що там більше понтів ніж те що заявляли автори)))
це було видно по відеороліках...і по тому що вони ходили фоткали текстури в сонячну погоду...явна халтура...
а також те що за такий великий проміжок часу вони мало зробили..з такою командою...
транспорт вони запозичили? бо це єдине що реально приперло)
---
А що до цнікальності могли б напевно за цей час більше текстур нафототграфувати!
але хто хоть трошки мав справу з модингом до ігор, той зрозуміє що зробити кожен обєкт унікальним...тре відзняти кучу матеріалів...і все відмоделити...то великий обєм роботи...так що те що текстури повторюються з домами це не так страшно...як те що незроблений релєф...
Взагалі...робити кожен дім на сихові архітектурно і текстурно унікальним бред...ви хоть уявляєте обєм роботи?
так що я неповністю з вами згідний)

Ugovit

Справа не в дотожності ланшафтів або тектур обїектів. Справа в ідіотському поданні цього витвору(сюжет, понти, розміщення реклами). І чому саме Сихів? Бо на вадратні коробки легше ліпити тектури. Цікаво як буде виглядати центр в повній версії.

inkognito

Цитата: Ugovit від 27.03.2010 15:05:41
Справа не в дотожності ланшафтів або тектур обїектів. Справа в ідіотському поданні цього витвору(сюжет, понти, розміщення реклами). І чому саме Сихів? Бо на вадратні коробки легше ліпити тектури. Цікаво як буде виглядати центр в повній версії.

маю щиру надію, що full-версії ми таки не дочекаємось. У противному випадку дуже не хочеться брати додатковий гріх на свою душу  :)
Resistance is futile

Dexter

Ага легче ліпити коробки???
Вониж і їх не точно поліпили.сюжет мене не цікавив ,я просто хотів покататися по свому районі=)
Але вийшло так що я проживши 18 років на Сихові не впізнав свого будинку і своєї точки  ;D
Ігра просто туфта.

MqM

Цитата: Ugovit від 27.03.2010 15:05:41
Цікаво як буде виглядати центр в повній версії.

Жахливо...цього треба очікувати (
бо центр набагато складніший в арх плані (

а робити сюжетні місії важко, а  судячи по відгукам про цей недоробок то зрооблено криво і неграмотно ще й глючно звилітами

336 Гості, 0 Користувачів