Хмельницька АЕС - соціяльно

Автор inkognito, 21.03.2010 19:03:55

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

  Направду те, що забули зробити кулєги в темі  Хмельницька АЕС то поґгратулювати людям, без котрих як то кажуть ця поїздка не відбулась би взгалі:
 
  1) Перший респект - :-) за організацію цього чудового дійства;
  2) Пані ХХХ.УУУ.ZZZ (буде, як підніме мобільний) - працівника відділу роботи із громадськістю та ЗМІ за те, що прийняла нас як рідних, терпіла нас, возила усюди, накормила як вдома і ще багато що;
  3) звісно її безпосереднього керівника - пані Тетяну Лиситчук, і
  4) екскурсовода Нетішинського Краєзнавчого музею - п. Кухоцьку Н.В. за скарби показані нам, за чудово проведену екскурсію (у два рази більшу, ніж за те що заплатили, за бонус у вигляді безкоштовної екскурсії на виставку картин Марії Приймаченко);
  5) генеральному директору ХАЕС пану Миколі Панащенко за підписані документи, що забезпечують наше перебування на території;
  6) керівнику навчального центру ХАЕС та працівнику СБ котрий із нами перебував на об'єкті - за змістовну інформацію та грунтовні відповіді;
  7) панянці тру-блонд-типу, котру ми зустріли у машинній залі у білому халаті - за те, що завела усіх дослідників до стану хфантазій на збуджувачі генератора турбіни першого блоку. Якщо ви читаєте нас звертайтесь до мене чи Roy'a (краще до мене звісно  :) ) - незабутню екскурсію містом Лева гарантовано!

   А тепер власне до сабжа. Як ви думаєте, що злому модератору найбільше запам'яталось із подорожі? Правильно - ЕрекТор, себто реактор. Стояти за 20 метрів до ядерного пекла, де людина отримає смертельну дозу за лічені хвилини - то я вам скажу не слабо і заводить нереально!

   Але так само злого модератора заперло саме місто, його чисті та влаштовані вулиці, привітні люди та компетентні продавці у магазинах, позитивний настрій. У Нетішині є басейн та спортзали, стадіон - усе це є безкоштовним для дітей. Було любо дивитись на доглянуті дитсадки та дітей працівників АЕС котрі файно бавились під теплим весняним сонечком, в той час як їх батьки приборкували мирний атом. Спорт то взагалі окрема тема - 2 останні призери Олімпійських Ігор родом власне із Нетішина. До спорту тут ставляться серйозно і всяко його підтримують серед працівників ХАЕС та населення.

  Краєзнавчий музей мене просто вразив - не чекав такого розмаїття експонатів та виставкових зал --> усе почалось із колекції монет (є навіть римські, від котрих плавно перейшли до австрійських, польських, москальських та не повірите - купонів), потому був зал присв'ячений демографічній ситуації (чуваки, станом на 2008 рік кубіт було на 1500-2000 більше ніж чоловіків, що само собою немало як на 30000 місто), зал флори, а ще фаунм. Потому виставки стародавніх ремесел та вишиванок, а у кінці окремий зал ХАЕС. Цікаво відзначити, що локальний музей отримав на конкурсі грант від Нідерландів - єдиний у всій Україні, завдяки чому зміг так класно розгорнути свої експозиції та відправити працівниць на стажування забугор (мабуть було їм весело в оній державі  :) ). Також тут, у музеї наскільки ми зрозуміли постійно відбуваються громадські заходи - чи то вишивання, чи літературні вечори. Завдяки пані Кухоцький ми мали ексклюзивне право оглянути виставку робіт Марії Приймаченко, причому задарма - ніколи би не подумав, що тут таке може бути - отримали страшний позитив.

     Але все-таки, найкраще із того, що я побачив були малюнки дітей - і ніяка Марія Приймаченко (хоча вона тру, останні три фото у цій темі - це її оригінали, про вартість казали навіть не питати) навіть близько не стояла поряд із цим. Фото нижче:

    А обговорення ТУТ



Resistance is futile

225 Гості, 0 Користувачів