Міф чи реальність?

Автор RedShift, 24.03.2010 18:39:09

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

RedShift

Я тут опублікував наступний матеріал:
http://neocaching.ru/node/233
Хотілося би взнати думку львів'ян, щодо історії свого міста.

Хтось може про це щось знає. Офіційні сайти цих фірм не згадують про такі події.


Darts matters!

Golem

Ой, я ті прошу. Винничук з "Легендами Львова" ховається. А ше в Равлику теж є чувак, який стверджує шо весь світ крутиться навколо Львова :) Якшо інформація не підьвердиться фактами - перенесу тему у Всяке різне.
Дігери всіх країн єднайтеся!

RedShift

Ооо! На рухунок Равлика - я згоден. Але розповіді заворожують. Я годину стояв слухаючи їх як вкопаний.
Потім той чоловік мені, десь на сороковій (40) хвилині каже:
"... а ось у цій ніші монахи грали у більярд..."
"та що Ви таке говорите? Який в Дідька більярд"... - відповідаю я.
"Не ображайтесь, це я Вас так перевіряю чи Ви бува не спите... майже всі засинають на 5-10 хвилині. А Ви уважний слухач"  ;)

Але скажу я Вам - правда ці розповіді, чи ні - але 100% відвідайте "підземелля Ієзуітів" - година пролетіла як мить. І все це задоволення - 10 грн. (я накинув ще так - і отримав бонус = ще 15 хвилин легенд.)
Я був у неділю, на 12-00. Народу мало... один я! Прямо ексклюзивне слухання!  :)
Я був вражений. Просто СУПЕР!

Darts matters!

Stinger

коли ми там рили підземелля, то теж від нього багато наслухались ;D прикольний дядько, є про що поговорити, він багато знає, але любить тріпатись не по темі, тому доводилось направленно з нього вибивати цікаву інформацію))))) а на рахунок абібасів, то дуже сумніваюся, так як ніде такого не чув, а чоботярів в нас у львові вистачало і своїх достатньо...

Але як би там не було, знайшов тут от таку інфу:
зобанено гадміністрацією-1

P.S. // зобанено гадміністрацією-2

:-)

Про Даслера знаю вже давно. Недавно гуляв із "корінними львів'янами", такий собі бидло-національно-патріотичний контингент, який пишається тим що він зі Львова і це всім розказує і доказує що саме він є автентичним львів'янином з діда-прадіда, хоча знає з історії мало. Наприклад те що гас винайшли у Львові і хоч це написано на тій-же аптеці, "батяри" почули вперше і переконували мене що я неправий.
Мало того, сьогодні спілкувався із спільною знайомою, в "батярів" нова сенсація: "Львів - паливно-енергетична столиця України!!!" ;D ;D ;D
Декольтем своїм мене манила.

Lemberg76

Хлопче, це якраз були рагулі а не батяри чи корінні Львівяни... А твій скепсис тут здається дещо лишнім - якщо ти не знаєш як було колись це не означає що так як є зараз було завжди... Львів зрагулився вже до межі  :(, але це мабуть краще ніж він би змоскалився... Соррі за оффтоп, просто читаю всі гілки підряд і тут нарвався на те що мене образили - так, я вважаю себе корінним Львівянином(і воно таки так і є), я досить зле знаю історію Львова і я добре знаю хто такі були батяри...

Stinger

Ну ображатись так не треба, Смайлик все ж таки правий, і рагулів в нас дійсно багато, і це не краще ніж би він змоскалився, хоча дивлячись що ви маєте на увазі під терміном змоскалитись, якщо російську мову - то російськомовних в нас багацько і в тому ніц нема поганого, а якщо змоскалитись - не поважати свою країну, то тут я згодний) На рахунок історії і коріння, то я наприклад не корений львів'янин, але історію Львова знаю добре, просто люблю це місто)

Golem

Пройшло багато часу і вважаю пора дотримати слова. Переношу у Всяке різне.
Дігери всіх країн єднайтеся!

297 Гості, 0 Користувачів