ДОТИ!!!

Автор Shade, 28.03.2010 20:58:34

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Shade

народ, порадьте плз! Знаю що вже напевно всіх зхарив, але...
У Львові є десь бункурок(невеличкий, у якому не сплять бомжі і тд...) вхід у який йде через вентиляцію чи ще якимсь шляхом???
Лощина-круто але там вже все затаскано та й навіть мусора там лапають тепер... Хочу обжити... Я створюю файт-клуб і хочу там з друзями  сходки мутити... ЗАСИРАТИ НЕ БУДЕМО. Бажано десь неподалечку від сихова чи стадіону "Україна"...

Єдина потреба-це важкість у проникненні ну і щоб там було місця чоловік на 10)))) Хто покаже місце-отримає мега бонус!!! Якщо підійде точка-отримае, коли обживем ящик пива+ екскурсію=)

Також кого цікавить файт-клуб(15-17років) Пищіть теж тут. Правда все ще на початковому етапі, але має бути щось грандіозне... Рукопашний бій, згодом плануеться, бій на холодній зброї, стрільба, паркур(суто як засіб пересування) і багато іншого. Звертайтесь=)

Всім дякую=)

Golem

Ну-у, тема до дотів не має жодного відношення. Друге, зробити тяжкий доступ до легкого обєкту значно легше, ніж до до тяжкого легкий. Так шо вам любий підійде.

Близько від любимого Психова є кілька обєктів. Бомбік на Вашингтона, Бомбік за Blask-Red White. Але вам підійде і відкрпита ділянка на Іскрі, хоч то і не зовсім по книжці. Назагал я б рекомендував з кимось домовитися, так само було і в фільмі. Бо будь-які нелегальні зустрічі дуже сколро закінчаться.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

йой, кут купа місць є, по-перше:

1) на перетині Листопадового Чину, Гребінки та Костюшка під ГУ МВСУ у Львівській області
2) Вітовського звичайно, нумер 65. Головне Управління СБУ України у Львівській обл.
3) ще є на Городоцькій місце, правда недосліджене і думаю далеко від хати. Деталі - тут
Resistance is futile

Akella

а я б тобі замість дота порекомендував би спробувати організувати в якомусь підвалі,свого дому,своєї школи наприклад,там легше домовитись імхо,та і перед тим як вигнати вас нафіг вас хоча б попередять
Akell me nice!

:-)

Цитата: Akella від 28.03.2010 22:01:37
перед тим як вигнати вас нафіг вас хоча б попередять
Якщо відразу не вгребуть. Буде їм клюб побитих. ГГ.
Декольтем своїм мене манила.

404 Гості, 0 Користувачів