Звичаї, або ДЕБІЛИ+звичаї.

Автор YserL, 08.04.2010 11:36:40

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

YserL

Звичаї, або ДЕБІЛИ і звичаї.
Опублікували на ЯПі події понеділка після Паски, як львівські гон..и обливали прохожих. Думаю після розголосу теми і фотографій кривдників, остані попадуть в реанімацію. Я вранці їхав на привокзальний, народу було дуже мало. Правда малолетки років по 12 обливали трамвай. А потім виростають такі відморозки:


Фотограф: http://vkontakte.ru/id21897778
Його блог: і жж

inkognito

 То просто ппц, ногами би затовк дЕБІЛІВ як би побачив таке. Може хтось із дописувачів знає тих матолків, як звати, де живуть тощо. Хотілось би зібрати інформацію про них для подальшого прямого використання.
Resistance is futile

Roy

Мені дуже прикро що в нас таке робиться. Стадний ефект, звірство, перегин палиці конкретний. Щоб отак на землі сиділа дівчина і плакала??? Це занадто. Я б не проти щоб в такий день була противага цьому, а саме групі людей, яка б була озброєна не водою, а кулаками. Вихопити когось старшого одного з них, і збити на "квасне ябко". А потім в фонтані скупати. Прийняв б в цьому участь.
Ну але це так, емоції...Зло на зло не катить. Тут прямий обов'язок патрулів, наявне хуліганство в громадських місцях. Хоча можливо таки самі й ховаються. :) Пам'ятаю як колись ДАІшник зупинив авто на просп. Свободи, а звідти на нього відро води)). Так, можливо й 1-ий спосіб  пикобійні актуальний))
Meine Ehre heißt Treue

YserL

Не у фонтані, не трушно, от в полтві ;)

Akella

бидло,інакше не назвати,мене з моїм київським другом хотіли облити-так ті два дибіли які хотіли облити і полетіли в фонтан біля оперного
до слова-товариш з києва в шоці від такої дикості,якщо на Пасху він дивився радісним поглядом на наше місто-то в понеділок на його обличчі читався шок..
якось аж незручно перед ним було...    :(
Akell me nice!

Golem

Ше троха фото тут Кілька є вельми цікавих ;)

Як ан мене це просто невикористана сексуальна енергія у старших і повторювання у молодших. Під покровом народних традицій. Не думаю шо биття морд болільникам футбольними фанами тягне на вищий культурний рівень. Та й багато інших прикладів можна навести. Починається як завжди все згори. Куда дивилися ППС-ники яких в центрі хмара. Чи народні звичаї на дрібне хуліганство не тягнуть? Облити водою з ніг до голови перехожого це ж не пиво на лавочці пити, де тут порушення?

Дігери всіх країн єднайтеся!

dead cat

отака важка дівоча доля.
на мене два роки тому теж два відра води вилили, добре що тоді хоч тепліше було. то ж вдома перед виходом "в люди" дівчата годинами волосся випрямляють, інші накручують і сплять на бігудях колючих всю ніч, бойовий макіяж вимальовують старанно, на великодні свята у деяких прийнято новий святковий одяг купувати, а за кілька секунд всю ту красу візьмуть свинюки і змиють (ще й спідницю знімуть, а то й пляшкою по голові дадуть). та найбільш прикро від того що ще й за руки тримають, щоб не втекли, насилля якесь. а ще памятаю що дуже образилась на водія маршрутки, який не впустив до салону бо я з голови до ніг мокра була, хоча вода вже не капала навіть :)

:-)

Порозпитую знайомих, мо хто вломав "садівничкам".
А так то тему на форумах ще вчора бачив.

В якості протидії є ідеї щодо вмісту пляшок. ГГ. 8)
Декольтем своїм мене манила.

Lesyk

ну, в сім*ї і не без дибілів.я в понеділок був в шевченківському гаю - все було нормально, дівчата як і хлопці бігали з пляшками, не було всяких остолопів з відрами...а от від зривання спідниць - я просто в шоці...яким же це треба бути кончітосом шоб таке робити...і взагалі, треба все робити з головою, бо як це кажеться - змусь дурня молитися - голову собі розіб*є...

toya

Я в шоці від побаченого. Був би дуже радий почути або хтось за свою "облиту" дочку або дівчину відмудохув "шанувальника традицій". І сам би взяв участь у розправі.

dead cat

Цитата: toya від 08.04.2010 18:06:37
Я в шоці від побаченого. Був би дуже радий почути або хтось за свою "облиту" дочку або дівчину відмудохув "шанувальника традицій". І сам би взяв участь у розправі.

одногрупниці розповідали що хлопці затуляли від потоків води собою, а відбиватись від зграї 10-15 підлітків в яких рівень адреналіну зашкалював було безглуздо. поки одному мізки вправляєш - десяток його друзів знімають мокрі труси з дівчини.

RedShift

Я вже це бачив в Неті, а під фотками наступний пост:

"За такое надо бить этих школот и их родителей и местную власть одобряющую это безпредел арматурой по ебалу!"  ;D
Darts matters!

inkognito

     Дуже радий такій спільній думці дописувачів - то йно бидло могло так учинити. Фізичне покарання за таке дійсно не може бути нормальним - окрім декількох стусанів у якості приведення стада в глузд. Значно краще виглядає варіант коли б оне бидло дійсно завести під Оперний, роздіти догола та викупати разом із лахами у фонтані (і не дозволяти вилазити хоча б 10 хв.). Заодно Дячишину були б нові, зовсім неординарні моменти для нової серії фотознимок.

     Шановні дописувачки, смію просити вибачення за ідіотичні дії протилежної статі - щиро вірю в те, що якби будь-хто із Дослідників побачив таке - неодмінно заступився за Вас і покарав по би мірі власних можливостей кривдників, писки котрих не спотворені інтелектом.

     2 Lesyk:  Просто бидло в Шевченківський Гай не ходить, усілякі ознаки культури на ту скотину діють аналогічно дії св'яченої води, хрестам, срібним кулям та часнику на кровосущіх вампірів. А окрім того амбіцили просто не знають, що воно є Шевченківський Гай, а також те, що до нього троха треба піднятись із Личаківської...
Resistance is futile

yar-79

Бог їх милував, що мене в той день у Львові не було.

Stinger

Я би тих даунів вбивав би монтировкою своєю, всіх без розбору, а пляшку запхавби в дупу і забив би гадом туди, уйобки! шкода що в місті не було тоді, а то би зорганізувались в противагу.

inkognito

  Йой, та перестаньте будьте ласкаві. Це звісно те, що першим чином  в голову приходить - організувати нензам повний тру-дестрой. Не варто їм уподобнюватись, як то якийсь із класиків кіна казав "помста завжди краще смакує охолодженою"
Resistance is futile

zelja

Було діло  йшов я з ранку з магазину в сумці була мінералка  і 2 л соку
дивлюся якісь шпіндюки бігають обливаються думав б*я зараз як він мене облиє дожену і вилью на нього 2 л. соку нехай знає :)

Дануся

Біда що робиться.в мене просто якось аж в голові не вкладається.Добре я таких сценок не застала..
Мені б хтось повів звідкіль воно береться.Як можна так.Найцікавіше,що самі б за таке вже прирізали...

А загонів для знешкодження кілька б запровадити таких.Придумати якись оригінальний спосіб протидії-так,щоб навіть не подумалось більше... >:(

Fenriz

я з дівчиною та друзями зібрався на пікнік за брюховичами в ліс піти. до брюх ще якось доїхав, бо було рано і всі  бики ще спали. потім, під"їхали знайомі, теж ніби без ексцесів (бачили  центрі банди по 20-30 чмоловік з 5л бутлями і відрами) от вже зібралися йти до лісу, йдемо по дорозі, і тут 6-8 машин бібікаючи під"їжжають до нас (думали весілля) але під"їхали і зупинились, закривши прохід. з них з кожної по 5 уродів з пляшками... короче облили як має бути, дівчину до нитки, хоч і пробував собою накрити, відбиватися немав змоги, бо суки заливали в очі воду, вдалось лише декількох копнути... отаке. та і цеглу в вікно не кинеш, бо потім в кращому випадку засудять, а в гіршому стадо воно є стадо, і там вже тільки тупі інстинкти, чого би й гіршого на кшталт розправи не було. отакий от вийшов пікнік!

так що якщо хтось когось ідентифікує, я з ним піду морду бити, щоб на другий рік з хати навіть не вилізло потенційне зло. по  нормальному до таких вже не дійде...

YserL

Найоптамальніше облити стадо баранів ТЕРЕН-4М ;) А тоді якщо вони вважатимуть себе правими - гумовими кулями. Правда після першого їм нічого не хотітимиться.

226 Гості, 0 Користувачів