Матір усіх річок Вкраїнських

Автор inkognito, 08.04.2010 23:22:28

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

Resistance is futile

Chuhaystur

питаннячко до всіх: підвищена димка про шо може говрити чи шо означати? ::)
Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

inkognito

про підвищену вологість? про те, що річка тепліша за її оточення (шо не дивно)?
Resistance is futile

Golem

Назагал димка там є завжди, і зимов і літом. Деколи сильніша, деколи слабша. Але не така сильна якшо знєти циклопа з голови і взєти у руки. Справа в тому шо світло від голови гарно відбиваєсі від туману, сліпить і тобі здаєсі шо ніц не видно. Або мати в руці додатковий ліхтарик, який додаватиме видимість вдаль, а циклоп - під ноги. Цен оптимальний варіант, я переважно так і ходжу. Тільки в руках мати зле, бо не завжди можна ним скористатися, наприклад при проході тієї вузької ділянки шо на останній фотці.

Про фотки: всі ті мега тру фотографи ходят зі штативами, ставлять апарат на довгу витримку (більше хвилини або взагалі ручну) і поки фотік знімає, забирають мій оранжевий ліхтар :) і швидкими коловими рухами промальовують всю картину. І тоді получається гуд! Правда то не стосується Nick_C3, він має свій "оранжевий" ліхтар ;) Може і він шось тут допише цікавого по фотканню.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Roy

 Так, димка не є велика проблема. Витримка + ліхтар потужний. Ідеально ліхтарик з галогеновою лампою, найкраще пронизує димку. Чим тепліша температура світла тим краще.
Meine Ehre heißt Treue

234 Гості, 0 Користувачів