Бомбосховище на території аеропорту

Автор Pruvud, 12.04.2010 10:25:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Pruvud

Пропоную в цю неділю (18,04,2010) піти полазити попробувати знайти бомбік

Тема для обговорення тут (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,489.0.html)

:)
На біса хрест
На ворога ніж

:-)

Декольтем своїм мене манила.

Stinger

Народ, це марна затія, я його вже шукав, об'їхав всю тереторію навколо на велосипеді, і передивився всі доступні місця, а недоступні в бінокль переглянув. На саму тереторію вас ніхто не пустить, там серьйозна охорона, по периметру кожні 15 хв їздить УАЗ жовтий, + дивляться в біноклі з вишок оглядових та диспечєрських, попасти на саму тереторію можна хіба що зі сторони будови смуги, між гаражами на кульпарківській та цвинтором, там немає зараз паркану, але я би дуже не радив би, бо ходять ще навколо працівники спіцслужб в цивільному і ганяють тих хто там лазить, або знімає, сам від них неодноразово ліняв. З зовнішньої прилеглої тереторії, з ліва від будівлі аеропорту (якщо дивитись обличам на нього) є в кінці дороги пару ангарів з будматеріалами, а навколо пару дестроїв, але вони не цікаві, був там. Щє будьте обурежні там біля автостоянки, там постійно тусуються зграї собак-волкодавів, дуже є агресивні, доводилось на педалі давати від них. Далі з права аєропорту майже ніц нема, пару барів а за ними старі військові частрини, в одну з яких можна потрапити ( Голем описував вже все що там є) Зі сторони Городоцькоі зпочатку йде паркан ВЧ, далі Скнилівський міст, а під ним вхід ВЧ Скнилів, там кпп, капличка і сітчатий паркан, можна познімати. Далі по вулиці буде авіаремонтний завод, і якісь приватні фірми. За ними паркан та різні дестрої та купи буд смітся, кілька ВЧ-складів, радари, автостоянка, радари, зн
ов сміття, гуси, кури, бездоріжжя, десь в кінці озеро, болото, і нарешті цвинтар! там можна пофоткати. А далі за ним, будівничтво ВПС і гаражі на кульпаркові... Єдині замляні укріплення мені траплялись на тереторії ВЧ під скнилівським мостом, там за капличкою 2 лінії паркану, а за ними якісь холміки з дверима, більше схожі на туалети. Так що не думаю що ви там шось знайдете нове, але злазити можете, я би радив їхати колесами, бо пішки задовбаєтесь йти...

Pruvud

Погано дивився якщо до старогу маленького бункера на 3 людини біля локаторів
а приміщення збоку парадного в ходу, з боку заводу можна буде попробувати залізти на кран оглянути теретирію
На біса хрест
На ворога ніж

Stinger

Та я то добре дивився, в мене з зором все добре, не перший рік там їзжу, та й тереторія навколо радарів в мене є вся перефоткана :-Р А ти би краще писав троха зв'язніше, бо не одразу зрозумів суть твого посту)

Pruvud

Ок буду старатись))))

А на твою думку де він може бути

Доречі вийшла одна інф. під литовищем проходить річка (ванючка) можливо із бомбіка є запасний вихід через цю річку. Цитую "Доречі на рахунок аеропорта, я жтобі вже здається казав, шо під аеропортом тече полтва, зі сторони цвинтара можна спробувати підлізти. А так як вона має протяжність через полосу, а там якшо перевірити канал, то посередені нього може бути запасний вихід з тогож бомбіка. Уловив суть?"
На біса хрест
На ворога ніж

AHD

А як на рахунок легальної версії потрапляння на територію під видом членів наукового гуртка чи ще чогось подібного
Режим харчування порушувати не можна

inkognito

Цитата: AHD від 13.04.2010 22:29:45
А як на рахунок легальної версії потрапляння на територію під видом членів наукового гуртка чи ще чогось подібного

:) :) :) Пиво із мене якщо таке реалізуєш. Добре пиво, БАГАТО!
Resistance is futile

:-)

Червоним підфарбовано можливі варіанти розташування бомбосховищ.


Нажаль незнаю, про які саме "численні вентшахти" йдеться, з того, що запам'ятав 2002-го, можуть бути кулеметні турелі, метеоустаткування, вентиляція складів палива.

Під ВПС ніхто сховище не запхає, вузький прохід  - міг би бути і не один. Оскільки вся територія між ВПС і іншими доріжками+кілька сотень метрів по смузі, вважається такою, на яку можна здійснювати аварійну посадку, під нею теж порожнин не має бути. Тобто лишається лише простір довкола.
Треба також роаналізувати, які об'єкти могли б мати там бомбосховища - Аеропорт, Авіаційно-Ремонтний Завод, ВЧ, ЛОРТА. Наразі нічого більше не пригадую.

Щодо легенди, після того як все обійшли і обдивилися, то щоб зайти на ВПС, яка будується - студенти-будівельники. 8) Або пропустять, або не пропустять, всяко. ;)
Декольтем своїм мене манила.

Pruvud

На цьому малюнку показані:
зелений колір - новий забор
червоний колір - будівництво
жовтий колір - нові пости
На біса хрест
На ворога ніж

Pruvud

Що дозаводу заводу ЛОРТА то при вході видно вентиляційну трубу але вона є маленька приблизно висотою 1м 20см, діаметром 200мм.
Що до тої частини де будують нову ВПС вчора біля 20:00 тудою проходив і ніхто нічого не казав (там навіть хлопаки металолом збирали)
На біса хрест
На ворога ніж

Pruvud

З жовтим трохи не попав вибачаюсь.
Біля Будівництва нового терміналу ходить дятько з рушницею і песиком.
А біля будівництва ВПС стоїть будка но вчора там нікого не було
На біса хрест
На ворога ніж

:-)

Якщо будівництво на майданчику для літаків - то під ним нічого немає, хіба там де зелень, між гаражами і майданчиком.
Як матиму час заскочу десь туди сьогодні.
Декольтем своїм мене манила.

Pruvud

Не жини коней в тому районі не бачив вентеляційниз труб окрім каналзаційних про них розказували втемі "Дивна каналізаційна система(Південно-Західний Колектор)"
На біса хрест
На ворога ніж

AHD

Можливо  :-\ мені вийде пробити легальний вхід на Авіаремонтний через знайому (її батьки там працюють), і завдяки цьому вона сама там багацько разів бувала.

Цитата: inkognito від 13.04.2010 22:59:37
Цитата: AHD від 13.04.2010 22:29:45
А як на рахунок легальної версії потрапляння на територію під видом членів наукового гуртка чи ще чогось подібного

:) :) :) Пиво із мене якщо таке реалізуєш. Добре пиво, БАГАТО!

Не варто думати, що це безглузда ідея, адже до 70-ліття Авіаремонтного робилася книжка про нього, і з цього є 2 наслідки:
1) можливо з неї можна винести щось цікаве та нове
2) можливо можна потрапити на територію під видом людей які роблять щось аналогічне до ЄВРО-2012
Режим харчування порушувати не можна

inkognito

ЦитуватиНе варто думати, що це безглузда ідея, адже до 70-ліття Авіаремонтного робилася книжка про нього, і з цього є 2 наслідки:
1) можливо з неї можна винести щось цікаве та нове
2) можливо можна потрапити на територію під видом людей які роблять щось аналогічне до ЄВРО-2012

1) Щиро заздрю твому оптимізму. Якщо є бажання "шось виносити" - то ти просто перепутав форуми мабуть?
2) Аналогічно можна попасти на територію Атомної Електростанції, але думаю не більше 2-х метрів по території пройдеш - це у випадку якщо до паркану дойдеш  :) ;
3) а до чого тут 70-и річчя Авіаремонтного? Пропонуєш чекати 75-и чи 80-и річчя? Не вийде, не пройдеш - глупо так сунутись на режимний об'єкт, ніяк не пройде...
Resistance is futile

AHD

Сказав- не подумав :-[, просто аеропорт в мене викликає спогади, коли я(будучи ще шпінгалєтом) гуляв по ньому(завдяки дідові) з ним же ж за ручку, і звертав увагу лише на літаки
А на 70-ту річницю пускали на територію Авіаремонтного всіх, та ще й екскурсії проводили, то коли скорше не вигорить, то 75 річниця- шанс ;D
Режим харчування порушувати не можна

Romchick

Про Авіаремонтний можна забути і запити холодною водою. Там працює мій батько, який декілька раз пробував пофотографувати завод, але завжди його просили повитирати фотографії. Зараз маю декілька зроблених ним фотографій, при нагоді викладу. Просив його про екскурсію, але він не може організувати для декількох людей. Те, що пускали людей на 70-років заводу, так це тільки подивитися цехи зсередини, по-моєму фотографувати не можна було. Все ж таки об'єкт міністерства оборони. На рахунок бомбосховищ на території, то їх є декілька. Пам'ятаю, мені їх тато показавув, але я тоді ще під стіл пішки ходив і до кота "Дядьку, посуньтесь" говорив. Знаю тільки що зараз за ними зараз доглядяют.
А от на рахунок бомбосховищ аеропорта, думаю, що логічно вони мають бути де головний вхід в аеропорт/так званий термінал, або не далеко від нього. То що під смугою тече якась річечка в мене викликає шалений сумнів, а що з якогось колектора можна влізти в бомбосховище взагалі виключено.
З.І. На територію аеропорта можна попасти з заводу ЛОРТА, але якщо зловлять (99,8%), надають по самі помідори.

Stinger

Народ, про шо ви тут базікаєте? ви там самі хоч були? який нафіг авиаремонтний? він від аеропорту відгорожений добрим десятком парканів на більш малі ділянки, там є стоянка міг-29 та міг-23 законсервованих, ця ділянка є біля початку смуги, ще там є свалка, де лежить су-27 що розбився (принаймні раніше лежав) ще різні цехи, ангари, заправки, гаражі техніки, і всі вони є розділені між собою парканими, і відокремлені від аеропорту. ВЧ на скнилові є єдине місце, де є вихід на смугу, ми через неї в 2002 році на авіашоу йшли, і як я помітив останнім часом через ворота вч хто тіки не ходить, і старі люди цивільні і діти і молодь, а на її тереторії є автостоянка одразу ж за капличкою. Що до річки, то останній раз я біля неї шарився восени, від річки залишилась брудне напівзасипане болото, в якому шаройобились дикі качки голосно гаркаючи в нашу сторону. відгалуження до аеропорту взагалі там нема, а тим більше під смугу, то брєд, річка текла за парканом на відстані метрів 15-20, так, що між ними була укатана бульдозерами та самосвалами дорога по ялій саме ми і йшли до гаражів проходячи повз техніку та саме будівництво смуги... будівництво відбувається ЗА ПАРКАНОМ З ЗОВНІШНЬОГО БОКУ, а не на тереторії аеропорта, я лише сказав що сам паркан має відсутність однієї - двох плит, і саме через те місце курсують машини та шляються люди. а взагалі там зараз все дуже швидко змінюється, тому невідомо що там буде наступного разу...

Stinger

Якщо в когось є колеса, і хто навіть вміє їздити, то можу організувати екскурсію по тих цікавих місцях, бо пішки там ходити ну його нафіг...

267 Гості, 0 Користувачів