Чорнобильська АЕС. Офіційні відвідини.

Автор Roy, 15.04.2010 23:19:40

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

KRANZ

Цитата: tgrey від 17.05.2010 11:35:37
дай Боже!
я тут новий наразі. але до Чорнобиля хочу - ненадовго правда
авто маю ... і нараз ідумаю чи їхати ним до Припяті, якщо хто скине підтвердження що там дійсно нема по дорогах радіації то мона буде їхати...

прикинув по приладу "мамо-де-я" (GPS) якщо їхати через столицю то виходить 678 км, якщо їхати селами (в Новограді-Волинському повернути наліво і там біля Коростеня" то "мамо-де-я" показує 532 км - все таки півтора сотні менше, але може хто знає чи там  є заїзд??? (з заходу)?
а може на день Конституції попробувати? там 3 дні вихідних все таки...
Маю великі сумніви відносно того, що тобі дадуть дозвіл їхати на власному авто. Відносно маршруту, то враховуй, що в будь якому випадку тобі треба потрапити на КПП "Дитятки" (решта КПП службові, виключно для працівників Зони)

Roy

ЦитуватиМаю великі сумніви відносно того, що тобі дадуть дозвіл їхати на власному авто.
Чому, обгрунтуй будь-ласка. Можливо інші способи є?
Meine Ehre heißt Treue

KRANZ

Цитата: Roy від 12.06.2010 01:27:10
ЦитуватиМаю великі сумніви відносно того, що тобі дадуть дозвіл їхати на власному авто.
Чому, обгрунтуй будь-ласка. Можливо інші способи є?
Прямої заборони на це немає, але можеш вважати, що то такі загадкові туземні традиції  :). Я не казав, що це неможливо взагалі, але це малоімовірно.

:-)

Цитата: KRANZ від 12.06.2010 01:47:46
Прямої заборони на це немає, але можеш вважати, що то такі загадкові туземні традиції  :). Я не казав, що це неможливо взагалі, але це малоімовірно.
Дивно, але у відділі що зв'язується з громадськістю від ЧАЕС вимагають власне авто для відвідин станції.
Декольтем своїм мене манила.

tgrey

є вже ТРОЄ: я, Inkognito & Roy
тра ще 2х

виїзд літом бо спочатку тра' групу зібрати

zelja


tgrey


Belka


:-)

Шановні, або Ви то все оперативно вирішуєте або на осінь переносите.
Бо і я скоро доступу до нету не матиму і Roy не матиме можливості приєднатися.
Ще раз наголошу, що надіслати зголошення потрібно МІНІМУМ за 7 днів, до поїздки, а саму поїздку планувати на робочі дні.
Декольтем своїм мене манила.

tgrey

до  :-)
а чо тіко на робочі дні????


пропоную цього тижня здибатись в реалі і погодити то все

inkognito

  Ось підвернулась можливість поїхати 4-ом людям, отож заявка була зафаксована пів-години тому в Чорнобиль та Прип'ять. Плануємо на понеділок-вівторок 19-20 липня. Наразі, їде штири писка - Tgrey (водій), Inkognito, Roy та Zelja.Будемо сподіватись, що Генеральний директор ДСП ЧАЕС п.Грамоткін І.І. погодить нам поїздку - оскільки маємо троха трабли по часу - вимагається подача заявки за 6 днів до поїздки, а у нас в запасі залишилось йно 5. Усі тримайте за нас пальці  :)
 Скани заявки якшо кому цікаво дивіться внизу, не звертайте увагу на граматику, синтаксис та стиль написання - робилось за 10 хв., тому виглятаэ так шальоно.
Resistance is futile

reiziger

Повідомте коли наступний раз група  буде збиратись. Буду вдячний

inkognito

    Повідомляти ніхто спеціально не буде - прошу слідкувати за темою, тут буде оголошено. Минулого разу не було оголошень, оскільки машина була укомплектована на 100%, але на жаль, таки поїхати не вдалось через відсутність великого боса, же мав нам документи завізувати.
   
  Отож користуючись моментом хочу повідомити, же ми зараз шукаємо бажаючих відвідати Зону Відчуження, котрі є власниками автотранспорту, себто не мудруючи шукаємо тих, хто має машину і не проти на ній із Explorer'ом відвідати це чудове місце. Звісно, витрати ділимо на кількість дослідників у машині, у Ferrari чи Lamborgini поїдемо йно за умови того, же її  власник сам буде платити за паливо  :)
 
  Направду друзі, хто може і хоче - прошу зголошуватись, у мені ще тліє надія, що цього літа вийде здійснити цю подорож. Чекаю на Ваші дописи!
Resistance is futile

353 Гості, 0 Користувачів