Особисто мені не подобаються всі з них. Не передають дух і ідеологію Експлорера. На мою думку в нас інформаційний ресурс, метою якого є обєднання однодумців, сприяння обміну інформацією та організації дозвілля. Зацікавлення користувачів включають не лише протигази, ломики і лопати. А й шось більш загальне. Адже цікавимся ми й історією, горами, військовими обєктами, індастріалом і багато багато іншого.
Тим не менше згідний шо логотипу нам бракує. Тому буду вдячний всім за варіанти. Остаточний логотип визначать самі ж користувачі. Конкурс триватиме поки не буде вибраний переможець, тобто конкретного терміну немає.
Вимоги:
- Простий
- Виразний, красивий та щоб добре запамятовувався
- Нічого спільного зі Сталкером, Метро та іншими іграми, фільмами ну і рештою розкручених тем. Логотип має бути ориганільним.
- Логотип НЕ повинен передавати всього, чим ми цікавимся. Це тільки його зіпсує. Окремі елементи для ПОВИННІ бути, але не треба робити солянку. Він повинен просто запямятовуватися і можливо натякаим на якусь з наших тем.
Зрештою, в неті є купа книжок по розробці логотипів.

Не буду повторюватися.
Яскравий приклад як НЕ потрібно робити з вибором логотипів можна подивитися
тут За два роки логотип так і не зроблений. Бо замість того шоб зупинитися на чомусь одному і доробити його до людського вигляду, кожен пропихав свій.