Логотип

Автор :-), 17.04.2010 18:28:27

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

:-)

Мав на днях справу з переведенням в ACAD певних растрових зображень, під час роботи виникла ідея і я її кам тру. Відгукуйтесь.

Варіант №1:


За відсутності Roy'а в асі, представив варіант іншим знавцям композиції та іншой мистецької фігні, отримав таку відповідь:
Цитувати
1 (21:59:52 16/04/2010)
Ти мені як мистець про картіну скажи
2(22:01:43 16/04/2010)
ох ти ж мля
не катить
зміщено композиційний центр
ога. крім того вона під іншим кутом виходить
крім того скільки всього згори, а знизу нічо немає
точно лопату і лом понижче
поексперементуй. щось з нього зроби просто лініями
без чорної заливки
просто контур
або противогаз, або лопату і лом
оте зелене х знашо прибрати
або хоча б колір зміни
і подивися як  виглядають противогази
у лопати черенок не обов"язково робити як... сам знаєш що

Врахувавши деякі поради зробив варіант №2:


Потім на вимогу inkognito забрав цю зелену вєщь:

Також inkognito запропонував використати ПБФ та додати вінтажу лопаті з ломом. Щодо останнього, наразі шукаю маску чи як воно назив, ібо в ACADі вінтажу не густо. ;D
Варіант №3:
сіре - баг кольорами, але як на мене цікаво вийшло:


І наразі остаточний:


Удосконалена решітка орбюратора. ;D


Побажання/пропозиції - сюди.
Декольтем своїм мене манила.

zelja

З сірим кольором Фтопку ...
а так ше чогось не хватає ...

Golem

Особисто мені не подобаються всі з них. Не передають дух і ідеологію Експлорера. На мою думку в нас інформаційний ресурс, метою якого є обєднання однодумців, сприяння обміну інформацією та організації дозвілля. Зацікавлення користувачів включають не лише протигази, ломики і лопати. А й шось більш загальне. Адже цікавимся ми й історією, горами, військовими обєктами, індастріалом і багато багато іншого.

Тим не менше згідний шо логотипу нам бракує. Тому буду вдячний всім за варіанти. Остаточний логотип визначать самі ж користувачі. Конкурс триватиме поки не буде вибраний переможець, тобто конкретного терміну немає.

Вимоги:
- Простий
- Виразний, красивий та щоб добре запамятовувався
- Нічого спільного зі Сталкером, Метро та іншими іграми, фільмами ну і рештою розкручених тем. Логотип має бути ориганільним.
- Логотип НЕ повинен передавати всього, чим ми цікавимся. Це тільки його зіпсує. Окремі елементи для  ПОВИННІ бути, але не треба робити солянку. Він повинен просто запямятовуватися і можливо натякаим на якусь з наших тем.

Зрештою, в неті є купа книжок по розробці логотипів. :) Не буду повторюватися.

Яскравий приклад як НЕ потрібно робити з вибором логотипів можна подивитися тут За два роки логотип так і не зроблений. Бо замість того шоб зупинитися на чомусь одному і доробити його до людського вигляду, кожен пропихав свій.

Дігери всіх країн єднайтеся!

Roy

Що ж, погоджусь тут з Големом. Нам треба щось справді оригінальне, з певним креативним виявом. Повністю варто відійти від ігрових образів, від протигазів, та інших тому подібних девайсів, адже таких зразків є повно на наших просторах, і нічим вони не різняться.
При першій можливості - кину пару ескізів від себе))
Meine Ehre heißt Treue

yar-79

Підтримую Golem, форум охоплуює набагато більше інтересів, треба щось цікавіше думати!

inkognito

думаю, яко мінімум  :) варто зарахувати + - він взявся за справу чотко та кардинально. Дійсно треба думати глибше у справі логотипу. А охоплює все при max площі коло (у 3-Д куля при max об'ємі) - може варто від цього відштовхнутись?
Resistance is futile

Stinger

а як вам вигляд земної кулі яка підсвічується знизу ліхтариком? і ідейно і лаконічно, а ще глобально...

YserL

Щось таке:?

onyx

Або щось у стилі РВСП ;D

gor_qkop

Гиии - сіські і дирка ;) - незачот

Stinger

Цитата: YserL від 18.04.2010 23:28:39
Щось таке:?

Блін, ну шо за маразм? люди, майте голову не тільки для їжі! нафіг лопату і ломік! нафіг їх перехрещувати? то ж не смерть! ліхтарил знизу землі, з нижнього лівого кута, освічує
променем землю! і символізує дослідження всього з ляхтаркою, тобто там де немає світла, тобто під землею! ми не крадії з ломіком і не бульбу вночі з сусідського города крадем!)

Bottlehunter_

А може логотип зробити у вигляді відхиленого каналізаційного люка, вид знизу.Ну і звідти промінь світла, чи що... Щось подібне як у фільмі "Дзвінок", тільки там закрита кришка колодязя намальована неправильно, з точки зору фізики її діаметр менший за діаметр колодязя, тому мала би впасти. На жаль, зобразити не можу, сам художнього смаку абсолютно не маю, тому доказ слова моєї дівчини, коли я сказав, що хочу перемалювати ровер в красівий колір:" Я знаю який ти дизайнер, бідний ровер стане такого кольору як УАЗ". Найсмішніше, що вона абсолютно вгадала. Як громаді така ідея?Може, хтось спробує намалювати?
Най жиє Гуцулія!

Lesyk

дійсно, ідея дууууже цікава.треба буде спробувати намалювати...

jorfei

а якщо так:

zelja

Капитан Очевидность рулить
ахахха ;D

255 Гості, 0 Користувачів