Чорнобиль-2010

Автор inkognito, 26.04.2010 22:21:28

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

   Цей день 24 роки тому особливо пам'ятаю, пам'ятаю як зараз = погода була як зара на вулиці, йно значно тепліша. Можливо це був перший на 100% осмислений спогад про дитинство - іно 7 років мені було, через 1,5 місяці народився молодший брат. Соррі, то був такий ліричний відступ. Тоді (і довший час далі) люди ставили свічки на підвіконнику на усю ніч палати - як пам'ять полеглим героям, що боролись з атомним вогнем! Так мене бере за серце як дивлюсь на вікна сусідів і бачу там повну темноту чи відблиски телевізора...Ніколи не забуду погашеного світла на районі і запалені свічки практично у кожному вікні. Зара того не є...жаль...страшно прикро...
  Хто ще окрім мене сьогодні запалив наніч свічку чи плянує це зробити? Хто шо про це думає? Прошу дописувати!
Resistance is futile

Akella

поставлю


ось така от печальна пісня написана групою "асфальт" присвячена  трагедії Чорнобиля    http://www.youtube.com/watch?v=PYVVQqpeVPY
Akell me nice!

Ростислав

Я вже поставив, а у вікнах сусіднього будинку наразі не видно ні однієї :(

inkognito

ось це і є прикро, люди почали забувати...Йопт, а то ж наша з Вами рідна земля, наша Україна. Образливо стає за таких громадян матолків.
Resistance is futile

YserL

Вчора тільки прапори нагадували про техногенну катастрофу. МНС в центрі перевіряли і мітили гідранти. Правда телевізора зомбоящика не дивився вчора.
Вічна пам'ять людям, котрі своїм здоров'ям і благополуччям своїх родин захистили світ. Зараз мало хто б з громадян добровільно погодився на такий ризик у разі виникнення такої катастрофи.

Roy

Так, цей день важливий для нас. Варто памятати про тих людей які йшли свідомо на смерть. Знаю кількох ліквідаторів, нещасливі та нездорові люди, про яких в першу чергу забула наша держава. Дуже прикро за це.
Meine Ehre heißt Treue

238 Гості, 0 Користувачів