Трохи Кульпаркова

Автор STALKER, 03.05.2010 19:01:23

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

STALKER

Отож  зібралася сьогодні наша скромна компанія у складі Данусі,мене і Мігеля.Спочатку рішили піти до того будинку що Інкогніто описав тут.Туди ми не потрапили(тобто в цей будинок), тому що  було трохи небезпечно лізти(було подвіря через  яке треба було перелізти і на якому нас могли запасти люди-жителі сусіднього будинку)і ми ввійшли у двір за адресою Кульпарківська 114А?.В цьому будинку ми побачили вхід у підвал,спустилися туди.Підвал нічого цікавого собою не являє-якісь кімнати(одна з них у воді),купа болота ,дуже волого,якесь сміття,але в кінці підвалу ми знайшли двері,які ми пробували відкрити,але нам не вдалося.Після підвалу ми пройшлися трохи далі і надибали 2 будинки,які імовірно були зруйновані пожежею.Там теж не побачили ніц цікавого-мотлох і всяке сміття.Опісля будинків ми пішли на територію дурки в сторону до водонапірної вежі ,щоб при можливості туди вилізти(по дорозі бачили гарні графіті).Біля водонапірної вежі стояв наглядач до якого ми підійшли спитати чи можна на сам верх полізти.На верх полізти не вдалося,але наглядач нас впустив на перший поверх вежі де можна було фоткати що ми і зробили.Потім пішли на полянку перед  дуркою-трохи перепочили і пішли далі по дурці де побачили в зарослях дірку у паркані,що вела на завод залізобетонних виробів.На території заводу ми побачили водонапірну вежу куди і полізли.
Отже у водонапірній вежі ми зразу поперли на гору.На голови нам крапала вода але ми добралися до бака з водою-тобто майже на сам верх.Зробили кілька знімків біля бака і кілька знимків з даху вежі і полізли до низу.Спускаючись від бака по драбині я як на зло вимазав свій новий наплечник.Спустившись  донизу ,привівши  себе трохи до порядку  і перемахнувши паркан заводу пішли у сторону головного вокзалу.Сьогоднішньою вилазкою ми задоволені.
Обговорення тут
P.S Великі плюси Данусі і Мігелю
Фото.Перша партія:підвал і будинки:

STALKER

Друга Партія-будинки,графіті і водонапірна вежа на території дурки

STALKER

Третя партія-водонапірна вежа на території дурки,камінь,полянка,водонапірна вежа на території заводу залізобетонних виробів

STALKER

Четверта партія:вежа на території заводу,видок з вежі ,знов в вежі і труба

astrolon

Зачьотно сходили +ую ;D
Життя :::::::::::::::::::45%############## Comlete

karasj

7-ма фота з низу:
якшо повернути камеру на 80 градусів вліво - побачибо будівлю, яку ремонтують (добудовують). Далі - ше одна будівля, з рампою. А шо то стирчить перед нею...? Так це вхід в бомбосховище! Невже не помітили...?
Щой-но був там. Два входи, два зали прб. по 150 м2, + коридори, + запасний вихід. Все в хорошому стані, приміщення гарні, двері на місці, з обладнання - фільтри замінити... Без дизеля - передбачена вентиляція ВРУЧНУ (!!!) за допомогою КОРБИ! Сфотав то всьо, але на телефон - зле вийшло, тому не вішаю.
Куроче, гарна хата, причому можна взяти в оренду не дорого :-)

inkognito

Вдруге дякую Капітану! Смію зауважити, же третьої подяки не буде
Resistance is futile

284 Гості, 0 Користувачів