А детальніше я вже і не памятаю

Хіба що спробувати глянути як там все зараз виглядає, може і пригадаю...
Якщо стояти лицем до воріт то вхід був з ліва, тоді він зверху ще прикривався якоюсь бляхою. Якщо не помиляюсь то там же були і 2 забетоновані дашки, навіть не знаю як їх назвати

які стояли недалеко один від іншого. Вхід мав би знаходитись дуже близько біля одного з тих "дашків".
Вхід виглядав як бетонний прямокутник в землі, з одного його боку була кругла дирка, яка мала б закриватись люком.
Здається і до другого "дашка" був такий самий вхід, але ми чомусь не змогли туди попасти, а може це вже моя фантазія. Пройшло біля 8 років, я тоді ще дитиною був, важко пригадати.
Той вхід вже тоді мав купу сміття, по якому ми туди і спускались. Що поразило так це той ліфт, він мав ручний механізм для підйому. А може то був і не ліфт? Но штука дуже нагадувала підйомний механізм, а самого ліфту ми не бачили. В ті часи там ще сторож був в самій башні, тепер певно вже його там і немає, так що ми там довго не затримувались і були лише один раз.
Думаю що та штука і справді веде до метро, вона знаходиться дуже близько біля палацу Потоцьких, а там казали нібито воно колись було. А ще цікаво те що зовсім рядом є СБУ. В мої часи ходили ще легенди що там під горою ніби-то щось є від них... і що вони всі входи до підземелля закрили. Не знаю чи вірити цьому чи ні, але коли ми були в самій великій башні, а були ми там практично одні з перших, там не знайшли ні одного входу нижче того цокольного приміщення. Там ніби-то були склади Електрону, як зараз памятаю на якомусь поверсі наткнулись на ще тоді закриті здоровенні металеві двері. А в тій напівзруйованій башні є колодязь, принаймі був

, але він вів лише в невеличку кімнатку і все.
До речі минулого року там випадково був, так там вже взломали ворота, що біля зруйнованої башні.